neviem mne sa ten NEW YORK velmi nepozdava
san andreas malo svojimi mestami nieco viac do seba bolo to uplne cele ine...
no neviem podla toho az ked vyjde tak budem sudit...
aha ,tak potom ano... mna len zmiatla ta ulica,lebo IMO to vyzera ako vytunene textury z 3ky-ak sa pamatate na ulicu smerom ku kasinu na to ostrove v strede...
nj ale bude tam uplne novy engine a grafika, to vydno aj na tom traileri, tienovanie ze parada
cize pochybujem ze by prerabali textury z 3ky co bola stena jedna machulka, to hned spravili nieco nove, aby to dako vyzeralo
aj tak si myslim ze to knam dofrci az v 2008 , Ale keby so tobo ako GTA 3 tak parada, to sa mi zo vsetkych GTA-cok najviac pacilo, jasne ze nemalo tolko vylepseni ako Vice City alebo San Andreas, ale bola to taka mala revolucia v zanri, dufam ze sa GTA IV necha inspirovat revolucnym GTA III
S.p.i.r.i.T ® napísal:aj tak si myslim ze to knam dofrci az v 2008 , Ale keby so tobo ako GTA 3 tak parada, to sa mi zo vsetkych GTA-cok najviac pacilo, jasne ze nemalo tolko vylepseni ako Vice City alebo San Andreas, ale bola to taka mala revolucia v zanri, dufam ze sa GTA IV necha inspirovat revolucnym GTA III
Hovorí Ti niečo výraz "Download"? Čiže keď sa to objaví na nete tak ťahám
vypada to super pre mna bol San Andreas najlepšia hra sveta ked som to hral prvy krat proste supa a ked som videl toto,no ty vole...Ale aj tak SA bolo pre mna proste nebo samy negri a tak taka husta gangstrovka dufam že aj v 4ke budeme hrať za černocha a asi to bude v NY tak to vypada no...ale inac to vypada trochu ako mafia mne sa zda že ? heh s trošku lepšov grafikov a modernejšou dobov