Fuzy
Re: Fuzy
no ja sa holim kazde rano a nestazujem sa, nie preto, zeby som nutne musel, ale preto, ze sa mi nepaci ked mi vytrca neupravene strnisko, no je pravda, ze mam kvalitny elektricky strojcek cize mi to nezaberie viac ako dve tri minutkyMonako2 napísal:neviete nejaky sposob ako by sa dal obmedzit ich rast lebo uz ma to nebavi sa holit 3x za tyzden. videl som aj nejake pripravky ale 5litrov za to nedam to si radsej kupim kvalitny el. strojcek.
Lesov špeciálny krém a je po problémochLes napísal:Ako kazdy spravny muz aj ja sa holim a to kazdy den. Moje spolocenske postavenie mi nedovoli, aby som tento ritual vynechal. V USA som si objednal specialny krem zo sanatoria v Palm Springs z Californie. Hoci ma tento krem stal myslim, ze 425 dolarov velmi sa oplatil, lebo funguje presne tak ako je opisane na obale. Dozvedel som sa z vedecko-vyskumneho magazinu, ze takyto krem pouzivaju herci a vyssie postaveny ludia, ktori sa jednoducho pre nejaku pricinu nechcu holit. Funguje to tak, ze zo specialnou kefkou si tento krem nanesete na svoj ksich, nechate to tam desat minut posobit a 5 az 7 dni sa nemusite holit. Takze ja sa uz neholim vyse 3 roky a je to bajecne.
No ale, kedze som tu na Slovensku, takyto krem si nemozem zadovazit, lebo ako mi to bolo povedane, tak do Vychodnej Europy ho neposielaju (na Slovensku by som si mohol namazat svoj ksicht jedine tak bravcovou mastou), lebo sa boja, ze chemici zistia jeho zlozenie a bolsevik ho bude imitovat. Aj v Amerike pri preberani tejto objednavky som musel podpisat nejake cestne vyhlasenie, ktoreho vsak obsah ani nepoznam.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak ja som zistil, ze ked sa holim po osprchovani (kvazi som rozmoceny, tym padom aj fuzy a brada) tak sa dorezem ako decko nech robim co robim. ale ked sa oholim, tak den som hladky ako detska prdelka. ked sa oholim nasucho, tak to driape ako slak, nedorezem sa, ale na druhy den rano som ako smirgel... tot moje zistenia
No to mate este v pohode ....ja ked sa oholim tak hned mam cervene bodky na krku ...ako infekcia alebo co
preto sa aj nerad holim....Zvykol som sa holit bez peny a bez vody po holeni ale potom som zacal pouzivat penu na holenie lebo uz sa to moc nedalo a ked som zacal pouzivat aj gel po holeni alebo vodu tak to dost scervenie...inac teraz znesiem holenie tak jeden max dva-krat do tyzdna
ked ti to sekne tak to moze byt aj sexidevo159 napísal:No to mate este v pohode ....ja ked sa oholim tak hned mam cervene bodky na krku ...ako infekcia alebo copreto sa aj nerad holim....Zvykol som sa holit bez peny a bez vody po holeni ale potom som zacal pouzivat penu na holenie lebo uz sa to moc nedalo a ked som zacal pouzivat aj gel po holeni alebo vodu tak to dost scervenie...inac teraz znesiem holenie tak jeden max dva-krat do tyzdna
a dobre to niekde robi pri niecom
-
krupica_dnb
Medium Professional
KALUPINKA, zrejme si si zmylila temu, pozri sem http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=22825 
Pokial ide o holenie co si mala na mysli, tak drvala depilacia existuje, je nutne spravit tak 5 sedeni (plus minus dve) a stoji to okolo 1500 za sedenie. Cize do 10 tisic a mas pokoj na cely zivot, rovnako ako aj podpazusie a ine casti tela.
Pokial ide o holenie co si mala na mysli, tak drvala depilacia existuje, je nutne spravit tak 5 sedeni (plus minus dve) a stoji to okolo 1500 za sedenie. Cize do 10 tisic a mas pokoj na cely zivot, rovnako ako aj podpazusie a ine casti tela.
-
P3Bo
Guru wannabe
Moňo máš veľmi citlivú pleť skus vyskúšať penu na holenie na jemnú pleť ak ju ešte nemášdevo159 napísal:No to mate este v pohode ....ja ked sa oholim tak hned mam cervene bodky na krku ...ako infekcia alebo copreto sa aj nerad holim....Zvykol som sa holit bez peny a bez vody po holeni ale potom som zacal pouzivat penu na holenie lebo uz sa to moc nedalo a ked som zacal pouzivat aj gel po holeni alebo vodu tak to dost scervenie...inac teraz znesiem holenie tak jeden max dva-krat do tyzdna
mala som u seba na mysli holenie noh a otazka sa tykala problemu casteho holena....to je uplne jedno kde
ked sa clovek holi ziletkou tak na druhy den uz picha
po oholeni so strojcekom chlpky rastu pomalsie
a neviem co sa zda zvlastne na tom ze si zena holi nohy depilatorom na sucho...uplne normalne co si tam mam vari penu dat nie?
ked sa clovek holi ziletkou tak na druhy den uz picha
po oholeni so strojcekom chlpky rastu pomalsie
a neviem co sa zda zvlastne na tom ze si zena holi nohy depilatorom na sucho...uplne normalne co si tam mam vari penu dat nie?