No tak ake nazory mate na tento fest chystate sa ??? co si myslite o headlineroch Placebo,Korn ???a co si myslite o vstupnom ??? ja jednoznacne idem Korn si treba uzit
Placebo je pre mna hlavnym dovodom ist tam. Dalej sa tesim na Kosheen DJs, ostatni headlineri ma az tak velmi nezaujimaju. Stranka hodokvasu funguje v Opere nejak divne, co je urcite skoda... mozno by nebolo zle organizatorov na to upozornit. Ako to ide vam? Co sa tyka ceny listka, vzhladom na hlavnych headlinerov mi pripada primerana.
velmi ma hneva ze tam bude vela panku co ja nemusim chcel som tam ist na ine veci ktore tam bude pomenej !! aj cena vstupne je drahsie !! a trva to len 2 dni
R1k1nko napísal:velmi ma hneva ze tam bude vela panku co ja nemusim chcel som tam ist na ine veci ktore tam bude pomenej !! aj cena vstupne je drahsie !! a trva to len 2 dni
No neviem...Mne zatiaľ sa zdá že toho punku je tam dosť málo...A hlavne nič moc tie kapely...Marky Ramone je v pohode ale ostatok...Nie že by som ostatné nemal rád ale ešte porozmýšľam či tam pojdem.Vačšina z tých punkových kapiel je možnosť vidieť aj inde.Zatiaľ sa mi to nezdá nič moc.Minulý ročník bol určite lepší čo sa týka kapiel.
No podla mna tento rocnik je zatial naj...a vstupne je podla mna super .......a ked porovname slovensky festy napr. za anglicky Download Festival tak sme riadne pozadu zislo by sa viac hviez potom bude viac ludi
k6 napísal:Placebo je pre mna hlavnym dovodom ist tam. Dalej sa tesim na Kosheen DJs, ostatni headlineri ma az tak velmi nezaujimaju. Stranka hodokvasu funguje v Opere nejak divne, co je urcite skoda... mozno by nebolo zle organizatorov na to upozornit. Ako to ide vam? Co sa tyka ceny listka, vzhladom na hlavnych headlinerov mi pripada primerana.
A este mne to v opere uplne slape v pohode takze daco s tym budes mat ty
no tak na hodokvas sa strašne teším.... Placebo si nenechám ujsť.....
už len stan treba kúpiť, ale tušim ani spať nebudem......
presne tak vidíme sa v júli.....
no jasne ze idem je to uplne kruty festival hlavne tam idem koli KoRn-u [im KoRn kid]....uz mam aj kupeny listok neviem sa dockat..Placebo som v zivote nepocul takze som zvedavy
hej zatial vyzera ze tam pojdem.. Sak niekolko dni alebo tak tyzden alebo tak,mozme sa tu dohodnut tí ktorí tam pojdu na 100% ze by sme sa tam dakte stretli:)
hej hej stretnut by nebolo d veci hojko sa presunie na hodokvas listky uz lezia domenka a ja sa pomalicky chystam . idem 3 krat a dufam ze tento bude najkrajsi ale mam taky pocit ze bude