No som zvedavy ako sa to zajtra vyvinie, ale chcel by som ist este v KE na hokej
HOKEJ: Komu fandite v extralige?
Congratulation! Pekne vidiet Trencin vo finale prave spolu so Slovanom. Nerad by som tu niekoho provokoval, sme z roznych miest, fandime roznym teamom a predpokladam, ze vsetci, ktori sa vyjadrujeme k tejto teme mame radi hokej, ale... krajsie finale ako Slovan vs. Trencin si osobne neviem predstavit, kedze sa jedna o teamy, ktore hraju najkrajsi hokej v extralige, IMO!
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
zvonenie33
Light Professional
-
Dead_Warrior
Professional
nj, "nebyt" 4 golov Slovanu, Dukla zvitazi 0:2 : ) Dufam, ze si bol dnes ako Trencan spokojny aspon s vykonom rozhodcov, a to najma v 3. tretine. Pokial vsak ostane nevyuzitych tolko presiloviek... Bud realista Drago, po dnesnom zapase aj vas Stavjana uznal, ze Slovan bol lepsim teamom... Kaslime teda na smiesne vyhovorky a tesme sa na zajtrajsi zapas- nech vyhra ten lepsi.Drago napísal:fuj Slovan...mali sme byt vitazmi...nebyt nestastneho golu tri sekundy pred koncom 2. tretine a neskutocne haluznom poslednom gole mohlo sa predlzovat a bohvie ako by to dopadlo
Piate stretnutie je v piatok 6. aprila v BA, pripadne sieste v nedelu 8. aprila v TN a siedme v utorok 10. aprila v BA.Silmer napísal:neviete kedy sa budu dat kupit listky na Slovan? , na 5 ,6 resp 7 zapas?, neviete ktore z tychto sa budu hrat v Blave?
samozrejme ak budu tieto zapasy..
PS: Listky cez ticketportal, alebo nechaj za kilecko niekomu vystat radu na stadione ; )
-
Dead_Warrior
Professional