t0m4s3 napísal:somz zvedavy ako budes udrzovat kanal stale online. Budes na nom nonstop?
no stale tam budem prihlaseny ako online ale nebudem stale dostupny(nie vzdy budem na terminale kedze pouzivam shell) ale to by sa uz poriesilo ved nebol by som len ja op ale budu aj iny.takze tento problem by sa vyriesil
len neste neviem ako urobit botov ale aj to by potom bolo mozne
pls dajte ju sem mam vela otazok ... ( nechcem zakladat temu stolicky - mam totiz jeden problem... ) a preto to chem riesit na IRC .. ( ved aj na lamkach sa pekne uchitilo IRC )
Pripojil si sa na správny server? (irc.nextra.sk, irc.i.cz alebo nejaký iný zo siete IRCNet)? Pripojil si sa na správny kanál? (#hojko.com) Ak sa pripojíš správne, uvidíš tam pripojených: lollo a chrono|
Ja by som sa tam rad dostal ale nejako sa mi nedari tam pripojit. Som mal kanal hojko.com a mal som zavinac pred menom asi som to zle nastavil mirc 6.15 sk.
prosim vas ved ak chcete, aby vam tam ludia chodili, tak by ste tam mali byt aspon trochu slusni... ze k6??
ja som bol zvedavy, kolko ludi tam bude a ze vas pridem podporit, ale uz k vam na IRC nikdy nepridem...
Mek napísal:prosim vas ved ak chcete, aby vam tam ludia chodili, tak by ste tam mali byt aspon trochu slusni... ze k6??
ja som bol zvedavy, kolko ludi tam bude a ze vas pridem podporit, ale uz k vam na IRC nikdy nepridem...
Budes nam tam chybat Nabuduce si vypni bold (vlastne, u Teba dufam "nabuduce" nebude...) a mozno by si nebol taky sklamany