Je toto normalne???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
N@pster
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Je toto normalne???

Príspevok od používateľa N@pster »

Cauko ludia mam na vas jednu jednu otázku... ohľadom priatelky
..
Videla u mna oznamko jednej mojej kamaratky a na nom bolo napisane dufam ze sa stretneme... na druhy den mi vravi či som sa stou mojou kamaratkou uz stretol vravim videl som ju včera ked sme isli vlakom sedeli sme pri nej.. a pyta sa ma paci sa ti ja jej vravim paci sa mi ale teba MILUJEM a za toto je na mna najebana uz 3 dni.. za tuto vetu ze mne sa pacia ine baby a ze ju milujem.. ze ona sa mi nepaci... ako by ste na to vy reagovali?
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

No asi by stacilo keby si vtedy do tej vety pridal .... Ano paci sa mi ale ty si pre mna ta najkrajsia na svete a len teba milujem ;) asi by to zobrala trosku inak....uz to poznam par krat som nieco podobne povedal a tiez sa veduca nahnevala.... neboj sa to sa vysvetli a ak ta lubi tak to urcite pochopi
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

chapem ako si to myslel a budu to chapat aj ostatni chlapi ale povedat taketo nieco svojej babe je priem koledovanie si o konflikt... toto sa proste babam nevravi lebo len malo z nich je schopnych pochopit to spravne... takze na tvojom mieste by som radsej pekne ustupil a uzmieril sa a radsej podobne veci v buducnosti nespominal 8)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

myslím, že si to dosť posral. Také niečo povedať ženskej chce zároveň aj odvahu a za to ťa obdivujem.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

bud odvahu alebo neznalost problematiky komunikacie medzi pohlaviami :?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak suhlasim s kolegami vyssie. Ked daco holke hovoris treba vzdy brat na vedomie jeden fakt a sice, ze su veci, ktore sice kazdy chlap pochopi rovnako, no naopak zase zeny to pochopia inak :) . A toto je ten pripad, my tu vieme co si chcel povedat, no Tvoja mila si to vysvetlila po svojom. Cize nemal si jej to hovorit, alebo to aspon inak sformulovat. Cize moja odpoved na Tvoju otazku ci je to normalne...no vzhladom nato, ako si to sformuloval je jej reakcia pochopitelna.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Kibo napísal:bud odvahu alebo neznalost problematiky komunikacie medzi pohlaviami :?
alebo riadny kus demencie :lol:

//Čo pravda to ne hrich ;)

//je neskoro plakat nad rozliatym mliekom teda sa nezaoberaj otazkou ci je to normalne ale ako si to vyzehlit. asi nejlepsie by bolo ak by si k nej prisiel a ospravedlnil sa jej prave slovami ze si debil a ze si to tak nemyslel , ona ti to odpusti ale ber si z toho ponaucenie do buducna.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mal som to na jazyku, ale nechcel som n@pstera urazit, tak som to povedal takto odborne :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Áno súhlasím, také niečo povedať žene je privolať na seba katastrofu :roll:

Také niečo sformulovať tak, aby Ti to nejako prešlo to chce už vyšší level :P

Teraz si to budeš musieť vyžehliť. Aj pri tej najlepšej formulácií môže trvať aj hodinu niekedy aj DNI kým bude spokojná. Jednoducho jej povedz, že to bolo nedorozumenie, že to je iba normálna, trochu pekná baba, ale že psychicky k nej nič necítiš, a že tá Tvoja ju v kráse strčí kedykoľvek do vrecka. A že keby si chcel tak si s tou druhou nie s Tvojou priateľkou.

Aj keď teraz si jej nasadil chrobáka do hlavy a možno o tom bude stále premýšľať a bude Ti menej veriť a bude Ťa podozrievať. Lebo si vyslovil tú magickú vetu, že sa Ti páči iná baba. :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:Áno súhlasím, také niečo povedať žene je privolať na seba katastrofu :roll:

Také niečo sformulovať tak, aby Ti to nejako prešlo to chce už vyšší level :P

Teraz si to budeš musieť vyžehliť. Aj pri tej najlepšej formulácií môže trvať aj hodinu niekedy aj DNI kým bude spokojná. Jednoducho jej povedz, že to bolo nedorozumenie, že to je iba normálna, trochu pekná baba, ale že psychicky k nej nič necítiš, a že tá Tvoja ju v kráse strčí kedykoľvek do vrecka. A že keby si chcel tak si s tou druhou nie s Tvojou priateľkou.

Aj keď teraz si jej nasadil chrobáka do hlavy a možno o tom bude stále premýšľať a bude Ti menej veriť a bude Ťa podozrievať. Lebo si vyslovil tú magickú vetu, že sa Ti páči iná baba. :?
Tie tvoje fiktivne rozhovory fakt nemaju chybu ...ale pre zaciatok by som to slovo psychicky z tohoto dialogu vylucil. ;)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Chalani neuverite ale vcera sa mi stala podobna vec :?
Tiez sa ma ta moja spytala ze ci sa mi paci jedna holka...Ja ze hej ale ved ja ta lubim(myslel som to tak ze sa mi paci akoze vseobecne ako ked si poviete o nejakej babe na ulici ze pekna baba ale dalej sa nad tmy nezamyslate)
No ale to som asi nemal...

Skratka asi najlepsia rada k tomuto : Ak sa vas baba spyta na to ci sa vam lubi ina baba/y tak bez rozmyslania hlasno zakricte NIE
A ak uz sa "pomylite" tak potom asi musi prist na radu "sebaponizenie a odprosovanie"
Tak hor sa dotoho...Budem mat co robit tak ako tuna kolega... :(
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

P3Bo
No áno, skôr by tam malo byť: Vôbec nič k nej necítim, jednoducho ma nezaujíma, je to len kamarátka. Ty nemáš kamarátov? A nemáš takých kamarátov, ktorým sa páčiš?? Ak tam aj niečo je, tak len z jej strany a za to ja nemôžem, jasne som jej dal najavo, že mám Teba a že Ťa milujem. Je to jej problém. Zle si to celé pochopila, páči sa mi ako kamarátka, chápeš? Veď aj Ty máš kamarátov, dokonca tých najlepších máš aj rada...

A argument, ktorý vždy zaberie : Dobre, tak objektívne si to posúďme. Ak by som to mal objektívne zhodnotiť, nemám právo, povedať o niekom, že je pekný?? Naozaj Ti mám klamať, len preto aby si bola spokojná?? Ľudia vo všeobecnosti sú pekní. Aj o chlapcovi môžem povedať, že je pekný, Veď Ty sama mi niekedy povieš, že tá a tá je pekná, alebo keď sme v meste, tak dokonca aj na moje kamarátky si povedala, že sú pekné.. tak o čo Ti vlastne ide? Ja viem posral som to... Jasné, že sú pekné... veď to nie sú žiadne škraty... ale mňa zaujímaš iba Ty, a Ty sa mi páčiš, veď som s Tebou a nie s nimi... zabudol som, že si mám dávať pozor na to čo poviem, aby si si to nevysvetlila inak.... A nevedel som, že keď sa ma budeš pýtať na to, či sa mi páči, tak že by si si naozaj myslela, že by som k nej niečo cítil, tak prečo so mnou chodíš, keď ma podozrievaš, alebo mi neveríš, alebo ma takýmito záludnými otázkami skúšaš?? To sa ma dotýka, že by si si to myslela. A naozaj by si si myslela, že by som Ti to tak rovno povedal... ?? Ale ja mám čisté svedomie, preto Ti nemám problém povedať, že sa mi páči ako kamoška a nič viac. Keby som nechcel,nič Ti nemusím hovoriť.

//edit : Áno, martin44 má pravdu, treba vždy hovoriť NIE a NIE a NIE, na všetko pri takýchto situáciach, jednoducho netreba nič hovoriť, lebo žene ťažko niečo vysvetlíš, tá si to aj tak väčšinou vysvetlí po svojom. Takže ak sa chcete radšej vyhnúť hodinovému vysvetľovaniu, alebo odprosovaniu a ponižovaniu tak bezohľadu na to, čo si myslíte, vždy NIE. :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ETieNne: noo netreba take prilisne vybusne frazy...staci ako povedal martin bud nie ..alebo este lepsie by mozno bolo toto
A: paci sa ti toto dievca ?
B : Aké dievca ? (vidim len teba :P )
ale fakt to je len o polemizaciu tu je tych moznosti milion v celku tvrdime to iste ...a to ze ked si to uz posral tak to co najskor napravit ..a zvalit to najlepsie na vlastnu blbost a ze si neuvedomoval co vlastne hovoril...je ale pravda ze ak bude vas vztah mat krizu tak je dost pravdepodobne ze to proti tebe vytiahne. :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Podľa mňa sa holka cítila ohrozená a možno je aj troška nedôverčivá a ty si to tou formuláciou už iba zaklincoval. No ak jej to vysvetíš podobne, ako Ti to radili páni predomnou, tak to snáď pochopí :wink:
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

Ja som jej odpovedal na to ano paci a mi ale teba Milujem a ona to zobrala tak ze sa mi paci ina ale po 3 dnoch ju to preslo a uz je vsetko v poriadku hadam
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

jedna sveta pravda ktoru sa chalani musite naucit ze dokial sa so zenami naraba jemne tak vam zacnu skakat po hlave. V momente ked sa jej vykaslete na hlavu a date na javo ze kyvat moze akurat tak s kolom v polote ale nie vami tak vtedy (aj ked sa naserie) ale doplazi sa spet.
Je to divne ale je to tak.
Nevravim ze mate byt na ne hruby alebo nepropagujem tu najake nasile, omg to nikdy ale treba si zachovat svoju hrdost a neznizovat sa k prosikaniu a krvopotnemu vysvetlovaniu atd.... tak to je a ked tomu neveri (a nedoveruje vam), tam su dvere, nech ide domov sa vyspat a potom porozmysla....
:twisted:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja by som jej povedal:
"Kote,čo sa urážaš? Veď tí nesiaha ani po členky."
:)

Ale je pravda,že povedať,že sa ti páčila bola hluposť,to už ako by si rovno povedal,že máš o ňu záujem. ja by som jej odpovedal,že tak normal.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

kazdy vztah by mal byt o vzajomnej dovere,pochopeni ,,, jedno celkom mudre prislovie hovori dvakrat meraj a raz strihaj nabuduce si premysli co povies ,hoci to vyznelo pekne ako kolegovia vyssie uviedli obcas treba trosku zaklamat ...mala loz zabrani velkej katastrofe :wink: ..... ono to moze mat dost hlboke nasledky aj do buducna ,,hoc sa teraz uz vraj ukludnila
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

blabla bla...prepacte nechce sa mi vsetko citat fakt je to o tom istom:) vies,ja chcem aby mi moj chlapec povedal stale pravdu ale v tvojom pripade pravda mala zniet:nie nepaci. vies chceme pocut pravdu ale chceme aby ta pravda bola taka aby sa nam pacila...su chlapci co sa mi pacia ze fakt pekni,ale kazdy je v porovnani s tym mojim o nicom! kazde dievca chce byt pre toho svojho jedinou tak jej uz nikdy ani len nenaznac ze sa ti pacia aj nejake ine baby!a to oznamko otoc fotkou k stene nech vidi ze fakt chces len ju!co na tom nechapete chalani?:P
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

poharvody napísal:blabla bla...prepacte nechce sa mi vsetko citat fakt je to o tom istom:) vies,ja chcem aby mi moj chlapec povedal stale pravdu ale v tvojom pripade pravda mala zniet:nie nepaci. vies chceme pocut pravdu ale chceme aby ta pravda bola taka aby sa nam pacila...su chlapci co sa mi pacia ze fakt pekni,ale kazdy je v porovnani s tym mojim o nicom! kazde dievca chce byt pre toho svojho jedinou tak jej uz nikdy ani len nenaznac ze sa ti pacia aj nejake ine baby!a to oznamko otoc fotkou k stene nech vidi ze fakt chces len ju!co na tom nechapete chalani?:P
A čo nechápeš ty na tom, že nám chlapom jedna žena nestačí?

vtipkujem =o)
Napísať odpoveď