PAYPAL a veci snim spojene
-
wampir
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
PAYPAL a veci snim spojene
mam v tom uplny zmatok. teda prosim vsetkych co s PayPalom maju skusenosti o pomoc. Vysvetlite mi niekto pls, co vsetko potrebujem na to aby som mohol vyuzivat paypal na uhradzanie poplatkov na nete. cital som tu zopar topicou o paypal, ale po ich precitani som bol z toho este viac zmateny
(a pls vysvetlite mi pojmy ako "embosovana karta" "debetovany ucet" a pod. a vsetko co je stym spojene.) lebo v kazdom topicu vysvetlene len nieco. nikde neni komplexne napisane ako treba postupovat.. preto som zalozil tento. dik
k Paypalu tolko: neviem, v ktorej krajine sveta mas vedeny ucet...oni ti ho na Slovensku bez problemov vystavia iba ked mas embosku Visu, takze asi nic z toho...predpokladam, ze ako mlady clovek take nemas...riesenie na takuto situaciu neviem, ja mam ucet v UK a uz dalsie veci nie su problem...potrebujes meno na svojej karte aby si ju mohol pridat do svojho uctu na PayPale...uctov a kariet tam mozes mat kolko chces...a dalsie veci...ak budes chciet, tak sa opytaj...ja mam PayPal asi 1 rok, zatial ziadny problem...ak nieckto bude chciet, moze ma podporit...poslite peniaze na [email protected]
EQ
EQ