Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.wowwiki.com/Argent_DawnJohnnny napísal:mam jeden problem,nemoye mi niekto pomoct s tzmto q?http://wow.allakhazam.com/db/quest.html?wquest=9123neviem co je argent down a teda neviem co stym, moze mi to pls niekto vysvetlit?
-
nErD. ' z
Medium Star
Ahojte, potreboval by som pomoct s wowkom presnejsie s addonmi, viem ako pridať addony do hry no neviem kde by som stiahol addon, ktorý mi pridá do hry asi 2 panely. Myslím, že sa volá Titan Panel. Stiahol som ho aj zo stranky servra (onlinegamers.cz) aj som pogooglil stiahol som vselijake verzie a stále mi nefunguje netusim preco, v hre addons mam vsetko zaskrtnute aj use out of date addons mam to aj v interface\addons a ked sa napojim do hry, vyhodi mi chybu. Ked zajdem hore mysou a stlacim prave tlacitko zobrazi sa mi tam akysi zoznam a ked dam double bar tak mi vyhodi tu istu chybu co predtym. Co s tym ? Poradte popripade napiste presnejsi navod na to bol by som vdacny thx.
-
Mrk
Professional
prva otazka hras na free abo na oficu??nErD. ' z napísal:Ahojte, potreboval by som pomoct s wowkom presnejsie s addonmi, viem ako pridať addony do hry no neviem kde by som stiahol addon, ktorý mi pridá do hry asi 2 panely. Myslím, že sa volá Titan Panel. Stiahol som ho aj zo stranky servra (onlinegamers.cz) aj som pogooglil stiahol som vselijake verzie a stále mi nefunguje netusim preco, v hre addons mam vsetko zaskrtnute aj use out of date addons mam to aj v interface\addons a ked sa napojim do hry, vyhodi mi chybu. Ked zajdem hore mysou a stlacim prave tlacitko zobrazi sa mi tam akysi zoznam a ked dam double bar tak mi vyhodi tu istu chybu co predtym. Co s tym ? Poradte popripade napiste presnejsi navod na to bol by som vdacny thx.
Toto je dobry free server
Je tam sice malo hracou ale momaly ich bude stale viac 
Kód: Vybrať všetko
http://www.moltensun.ic.cza skusal si sa opytat toho vendora ci ho nema...na niektorych free serveroch je to tak ze niekedy q giver nema nad sebou vykricnikDiablo napísal:nevedel by niekto helpnut?som ork warlock 11 lvl a chcem sa naucit summon voidwalkra,ale ten co mi ho ma dat nema nad sebou vykricnik!neviete co musim urobit alebo co musim mat aby som ho mohol urobit?
no dialup alebo edge ti staci na ofik lebo tam mas latency pri minime aj s takymto netom ale ked hras na free servery tak moj spoluziak na edgi mal latency nieco okolo 800 na Mangose cize to bolo nehratelne a na wowemu 5000 co je tiez nehratelne ale na ofiku ma nieco okolo 100EARL napísal:aku pychlost pripojenia potrebujem aby som
mohol hrat WOW
napiste prosim
![]()
![]()
![]()
![]()
ofik: velmi vela hracov, server nepada, vsetko funguje, je to super zazitok
free: malo ludi, casto pada, nefunguju questy, spelly, vsetko je zabugovane....
... myslim ze nie je nad cim vahat.... za tych 500 sk to nestoji
ale nie.... ked server padne tak mas spon pauzu, z ofiku ta neodtrhne ani hola zenska
ale nie.... ked server padne tak mas spon pauzu, z ofiku ta neodtrhne ani hola zenska
ano ale na ofiku su rozneeventy pri vidani novych patchov napriklad ked sa otvaral Dark Portal tak bol na to event....a ked ti server padne neviem ci ta to nadchne lebo na mangose si to musis savovat a ak zabudnes....jejda....si aj 30 minut dozadu a na wowemu neodporucam....onicom je to.....su tam world savy pri ktorych chvilu mobovia sa nehybu a ty necastujes.......podla mna sa ten ofik oplati lebo porovnaj si co mas na ofiku a co na freetomek00 napísal:ofik: velmi vela hracov, server nepada, vsetko funguje, je to super zazitok