Ty za pat dni nonstop a ja za 5 dni a to mozem v klude mat kazdy den na polovicu dna vypnuty PC Neviem ci si sa chcel pochvalit alebo co, ale ked zacnu uplatnovat FUP, tak si dotahal
hojko napísal:Ty za pat dni nonstop a ja za 5 dni a to mozem v klude mat kazdy den na polovicu dna vypnuty PC Neviem ci si sa chcel pochvalit alebo co, ale ked zacnu uplatnovat FUP, tak si dotahal
Ved ano, troska som sa chcel pochvalit, no ale vsak si zober ze to taham na 606 kbit linke... Aku mas Ty linku?
Aj ja si myslim... U tych prvych dvoch rychlostnych programoch FUP nezavedu, lebo zistili pred casom ze je to blbost, ale u tych vyssich programoch nech nechaju FUP..
Ano, vypada to tak ze ano... Ale neboj, coskoro na webe spolocnosti Martico s.r.o. sa objavi ze FUP je zrusene do urcitej doby... Ale si si vedomi toho, ze FUP sa uplatnuje iba pri programe STANDART a vyssie?
junior3 napísal:Ano, vypada to tak ze ano... Ale neboj, coskoro na webe spolocnosti Martico s.r.o. sa objavi ze FUP je zrusene do urcitej doby... Ale si si vedomi toho, ze FUP sa uplatnuje iba pri programe STANDART a vyssie?
No takze... FUP ako je ich zvykom uz dlllhsiu dobu neuplatnuju... A keby si si pozrel na strankach martica ponuku, tak pri kazdom rychlostnom programe bolo take ciselko ako n-tu... No a tieto ciselka su iba pri programoch STANDART a vyssie... Dole nizsie mas legendu... Takze FUP sa uplatnuje iba tam kde je to ciselko...