AUTOSALON 2007
AUTOSALON 2007
som cekoval na nete a mal by byt takze pojdete ?? ja si blicnem so skoly tj slabe slovo ze aj asi 20 nas pojde minimalne z troch tried
:D bude veseloooo sa tesiiim a ten tuning bude aj tento rok:D:D:D
-
nejakymarko
Addict
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
.. inak neveite ci je to spojene aj s BOAT 2007 ( alebo boat show alebo ako sa to vola ? ) ? .. lebo ka nie tak sa mi tam neoplati ist .. bratislavsky autosalon sa mi moc nelubil naposledy ( asi 2 roky s5 ) .. neni tam nikdy nic nove, expozicie su o moooooc slabsie oproti Nitre, alebo Brnu a tiez aj zastupenie znaciek ... v Ba byvaju vacsinou zastupeni len slovenskí importeri a vystavia par aut .. kdezto Nitra minulorocna bola pecka . .sak tam bola aj perlicka v podobe stanku Lamborghini
...
... a na otvorenie Tuzingovej seasony sa mozem vybodnut .. sak tam stejne nikdy nic neni .. vsetci tu len tunia aby to obcas dobre vyzeralo, malo muziku, ale ma to vzdy seriu pod kapotou .. to je o nicom
...
... btw.: hmmm dal by som si lubit nejako poriadnu offroad show s moznostou testu
...
... a na otvorenie Tuzingovej seasony sa mozem vybodnut .. sak tam stejne nikdy nic neni .. vsetci tu len tunia aby to obcas dobre vyzeralo, malo muziku, ale ma to vzdy seriu pod kapotou .. to je o nicom
... btw.: hmmm dal by som si lubit nejako poriadnu offroad show s moznostou testu
presne preto nevidim dovod tam chodit mimo novinarskeho:) same decka, co si tie auta aj tak nekupia najblizsich x rokov a len hrabu prospekty. necudujem sa ludom pri autach, ze su na nervy:)marsi napísal:no jasne zo skoly tam ficiiim aj kebyze to zo skoly zrusia tak by som tam isla ...ved to je klasikatesiiim
akoze... co je na tom ze si to auto nekupim? co ty vies? mozno v buducnosti ano a preto potrebujem rozhlad...a mimochodom planujem si teraz dost v blizkej buducnosti kupit auto takze ?!enter00 napísal:presne preto nevidim dovod tam chodit mimo novinarskeho:) same decka, co si tie auta aj tak nekupia najblizsich x rokov a len hrabu prospekty. necudujem sa ludom pri autach, ze su na nervy:)