Dole synáčik, dole je správnemisokgb napísal:Dolu synacik, dolu
potrebujem radu
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
poviem ti tak, skoda telefonu...
baba nema este vyvynuty mozog na takej citovej urovni (to nie je mierene ako urazka aj ked to tak vyznieva) aby vedela co chce... neries to, uakz sa ako grand a tvar sa ze nemas zaujem, ak aj ona strati zaujem, maj v P, takych este bude, a casom budu mat aj rozum... sestru z toho vynechaj, sestry si hovoria vsetko, hlavne v tom veku, maximalne sa s tebou budu hrat 
-
midnight_man
Guru
vies neoplati sa ist aj cez mrtvoly....ak ju mas moc rad a chces aby bola stastna musis sa jej vzdat a nechat ju...vtedy bude stastna..ak budes dalej naliehat a naliehat pridas jej tym iba trapenie10ucen napísal:napisala my smsku ze nie.volal som je a povedala ze ona to tak citi.ale mne na nej naozaj zalezi a chcem ju.neviem uz som mam robit strasne my chyba .najradsej bi som zomrel
-
Vigor
King
Aaa, moje oci. Aspon taky rychlokurz.
Ja a Jano sme boli vonku...My sme boli vonku.
Mne chyba Zuzka. Zuzka mi chyba.
Bolo by fajn kebyze prides. (bi ma napada jedine pri slove bisexual...)
No a k teme, ked Ti napisala ze to tak citi tak nieco zrejme na tom bude. Mozno nechce vztah, aj ked Ta ma rada. S tym moc nenarobis.
Ja a Jano sme boli vonku...My sme boli vonku.
Mne chyba Zuzka. Zuzka mi chyba.
Bolo by fajn kebyze prides. (bi ma napada jedine pri slove bisexual...)
No a k teme, ked Ti napisala ze to tak citi tak nieco zrejme na tom bude. Mozno nechce vztah, aj ked Ta ma rada. S tym moc nenarobis.
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
.::Dallas::.
Medium Expert
jo jo...pravopis
musis si uvedomit ze baby v tomto veku ( 14 - 15 ) maju uplne ine myslenie ako chalani...sam som zazil..je to tazke ale ked sa date dokopy,urcite to bude klapat..hlavne na nu netlac a skus sa jej to opytat napr. cez sms,lebo ked sa jej to opytas z oci do oci asi to dopadne rovnako ako prvy krat lebo sa hanbi....
Masaker napísal:hej chce ta... len sa hanbila ti to povedat do oci! ... v tej slovencine zamakaj!
.... babenka je vzor Zena take nie s babenkov ale s babenkou
-
lollo
Professional
Re: potrebujem radu
fuuu dost huste no tak to je trochu blby zart nie??? aspon mne sa vidi a vie ona co vlastne chce???10ucen napísal:dnes som sa bavil s babenkov ktoru mam strasne rad.pital som ci by ma nechcela a povedala ze nie.ale den pred tim my pisala ze ma chce a ze sa jej pacim.rozbil som kvoli nej telefon.a jej sestra povedala ze ona sa chce len presvedcit ze ci ju chcem a ze ci ju neklamem.a teraz neviem na com som