Prison Break [spoilers]
nechcel som aby to natahovali na 3.seriu ale uz sa tesim lebo ten koniec bol taky napinavy som zvedavy co tam bude a co company zamysla s scofieldom
tato cast sa mi celkom pacila taka napinava a na rozmyslanie co sa stane dalej myslel som si ze to bude tak a aj tak to vzdy je naopak ten michael to vzdy tak vymysli ze by ma to nikdy nenapadlo
tato cast sa mi celkom pacila taka napinava a na rozmyslanie co sa stane dalej myslel som si ze to bude tak a aj tak to vzdy je naopak ten michael to vzdy tak vymysli ze by ma to nikdy nenapadlo
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Debilna cast s debilnym koncom, co viac k tomu napisat. Mam taky pocit, ze cas v tejto casti bezal velmi rychlo, vsak Sara presla 3000 mil len taky fukot, rovnako ako aj Kim. Ani neviem aku "teoriu" na to navodit. To ako sa stretnu vo vazeni v Paname bude mozno zaujimave, ale mozno Michael utecie hned na zaciatku a nieco podobne sa podari aj Bellickovi a T-Bagovi. Ak si dobre pamatam, tak ten clovek, ktory bol navstivit T-Baga vo vazeni bol clovek, ktory hral par casti spat toho advokata (ci co to bol za flek) ked ho Michael nachytal ohladom inzulinu??? Dufal som, ze to bude koniec serialu, ale nestalo sa tak, opat zauradovali peniaze zo sledovanosti, co je samozrejme, ale na opacnu stranu to zacina byt telenovela.
PS: Na TV.com nie je ziadna dalsia cast v druhej serii, takze na IMDB.com bude chyba or april fool.
PS: Na TV.com nie je ziadna dalsia cast v druhej serii, takze na IMDB.com bude chyba or april fool.
-
dair
Guru wannabe
tak to ma taky tak napadlo, fakt humus......mirak2 napísal:jo celkom isto je to bellick, zo zaciatku som si myslel ze to je nejaky leprak...drsny koniec...
BTW zbytocne to pozerat lebo dokial nebude potvrdeny koniec tak dovtedy pri kazdom naznaku dobreho konca sa to zmega zvrtne a vsetko ide zase dookola....
to fakt mozem akurat tak je***
-
Šu-Do
Redeemer
omg... najlepsia a zaroven najhorsia cast...
bola dobra... napinava to hej
bellick + mahone + scofield.. to väzenie nevyzeralo teda ako sladky domov..
nexcel by som
... vsetko uz vyzeralo nadejne a oni urobia taku zlobu 
...DPC cakal som nejaky normalny koniec kua... natahuju to uz ako gate... som zvedavy kedy mienia zacat s 3 seriou.. zase cakat vyse roka na koniec... a koniec ktory sa bude tahat do dalsej serie..
kkti debilny..
bola dobra... napinava to hej
bellick + mahone + scofield.. to väzenie nevyzeralo teda ako sladky domov..
nexcel by som
...DPC cakal som nejaky normalny koniec kua... natahuju to uz ako gate... som zvedavy kedy mienia zacat s 3 seriou.. zase cakat vyse roka na koniec... a koniec ktory sa bude tahat do dalsej serie..
kkti debilny..