jackb napísal:co by si sa ucil? ved to je len tak btw, nikde as to nesmie ratat
Nam ucitelka slovenciny povedala, ze z percentualnej uspesnosti tejto generalnej skusky bude odvodzovat nasu zaverecnu znamku zo sloviny na konci skolskeho roka. Neviete niekto, ci je to anonymne Lebo by som sa uz dopredu na to vysral, pretoze keby si nevie zistit konkretnu osobu, tak nemoze ani podla toho uzatvarat znamky.
Sparrow napísal:Nam ucitelka slovenciny povedala, ze z percentualnej uspesnosti tejto generalnej skusky bude odvodzovat nasu zaverecnu znamku zo sloviny na konci skolskeho roka. Neviete niekto, ci je to anonymne Lebo by som sa uz dopredu na to vysral, pretoze keby si nevie zistit konkretnu osobu, tak nemoze ani podla toho uzatvarat znamky.
pises rodne cislo??akoby ti to inak vyhdonotili???jezisky rozmyslajme trosku::::)
5-ula napísal:pises rodne cislo??akoby ti to inak vyhdonotili???jezisky rozmyslajme trosku::::)
Lenze ak vies nieco o tej generalnej skuske, tak ti urcite neuslo, ze my sme kvazi len testovaci jazdci a na zaklade nasich vysledkov sa rozhodne ci sa bude tato generalna skuska nabuduce roky zaratavat do vysledkov maturity. Cize teraz uplne staci, aby ministerstvo skolstva zobralo do uvahy iba celoslovenske vysledky a do skol by posielali len celkovu uspesnost a nerozvadzali by to jednotlivo na ziaka. Ale ja neviem ako to je, preto sa pytam. A tak trosku rozmyslam, ved inak by som nemohol byt v poslednom rocniku gymnazia
paaaaana tak ta gen skuska bola ale riadne BLBOST
koho ste charakterizovali? ja som mal z toho totalnu haluz z celeho testu aj slohu a som pisal o spidermanovi
Ta generalna skuska bola celkom pohodicka cakal som nieco horsie. A v tej charakteristike som opisal fiktivnu postavu. Takze som mohol pisat co ma napadlo.
Bol som B skupina a v pohode, za hodinku zvladnute, nebolo to (snad) az take zle....
Acko bolo omnoho tazsie co sa stazovali kamarati.
Ja som opisoval otca, take vymysly som tam hadzal, ze najlepsie crty su cestnost a uprimnost blablabla......
To som akosik nepochopil prilis ze "zamerajte sa na jednu crtu". Ja som ho tak vseobecne opisal tak som zvedavy
Jujk0 napísal:Damy a pani, bolo 9:15 ked som to skontrolovane odovzdaval A sloh sme zacinali 11:35 a 12:0X som vychadzal z triedy... som zvedavy co bude
no ja som sloh odovzdaval asi tak 11:42 a zacinali sme 11:30 asi... nebola to tazka tema
Hehe "test bol pre deti"... Aj ja si myslím, že to nebolo nejaké extra ťažké, ale tak uvidím keď budú výsledky A na slohy moc nie som, preto mi to trvalo tak "dlho".
ZHNiLa_KaCHNa napísal:paaaaana tak ta gen skuska bola ale riadne BLBOST
koho ste charakterizovali? ja som mal z toho totalnu haluz z celeho testu aj slohu a som pisal o spidermanovi
Kamosi pisali Jackie Chan, Chuck Norris... Ja som pisal to iste ako tyzden predtym - svoju mamu No ja som to absolutne nevedel, ani sa mi nechcelo rozmyslat, asi tretinu som opisal lebo nasa blba profka bude nato prihliadat pri ustnych