ked neviem ako dalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
5-ula
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

ked neviem ako dalej

Príspevok od používateľa 5-ula »

ludia sedim tu pri hojku slzy sa mi kotulaju ako potokom...mam problem myslim si ze so vztahom...vzdy je s nami jeho kamarat je to sice aj moj kamarat ale aby bol vsade??ved to snad nieje ani mozne..ked mu to poviem este ja som ta zla ze ho nemam rada a ak mi vadi ze je to moj problem pretoze on ho ma rad..ja fakt neviem ako dalej nechcem mu dat vybrat medzi mnou a kamosom ale uz ozaj neviem co mam robit
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: ked neviem ako dalej

Príspevok od používateľa vendo »

no to je zvlastne ten jeho kamarat neviem ci je taky trosku "menej inteligentny" alebo co ale takto sa "vtierat" niekomu do vztahu aj ked musi vediet ze minimalne tebe tam prekaza mi pride veeeelmi detske a hlupe
povedz ze s nim chces byt sama proste ked chces byt s priatelom chces byt s priatelom a nie este s niekym inym a je jedno ci to je nejaky extra neviem kto
ak sa pre teba nedokaze vzdat chvile so svojim priatelom tak neviem ci o teba nestoji ci je gay alebo co :o
5-ula napísal:vzdy je s nami jeho kamarat
inac pride mi to az uchylne :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

netrap sa tym moc podla mna kamos sa len nudi a je sam ak on niekoho najde zarucene s vami uz tak casto nebude len treba mu nejako lepsie dohovorit skus to mimo svjoho chalana mozno to pochopi resp ak je rozumny tak to pochopy urcite :wink: drzim ti palce
5-ula
Light Star
Light Star

ja uz neviem..ked ho lubim a aj tak sa toho nechce vzdat :?
5-ula
Light Star
Light Star

INDIGOcorp. napísal:netrap sa tym moc podla mna kamos sa len nudi a je sam ak on niekoho najde zarucene s vami uz tak casto nebude len treba mu nejako lepsie dohovorit skus to mimo svjoho chalana mozno to pochopi resp ak je rozumny tak to pochopy urcite :wink: drzim ti palce
dakujem ale problem je v tom ze on jednoducho si nevie najst babu:(
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

5-ula napísal:ja uz neviem..ked ho lubim a aj tak sa toho nechce vzdat :?
si sa s nim osobne porozpravala ?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

5-ula napísal:dakujem ale problem je v tom ze on jednoducho si nevie najst babu:(
nechapem to je vas problem :? rozhodne sa porozpravaj s priatelom atd atd atd sak vies o com :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Vies petula...skus tomu kamaratovi neeeeenaaaapdne naznacit ze chcete byt sami....a to tvojmu priatelovi nevadi ze nieste sami? ze nemate kusok chvilk ypre seba? Si mu to povedala? musel uznat ze daco na tom bude ze je stale s vami... sa mi to zda z jeho strany troska "blbe" ked zastava este kamarata a tebe vravi ze si ta zla...Mozno mu to vzdy tak povies a on ta chape ze mu davas na vyber ze bud ty alebo ON..skus troska jemnejsie.. nakopnut ho ze chces byt chvilku aj sama s nim..boze ved chodis ty s nim a on stebou .. ;)
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Heh tak toto nechapem ....teraz teraz som sa vratil z prechadzky s mojou laskou a kamosom ....keby moje dievca nechcelo aby siel s nami on tak mu to ja poviem alebo mu to povie aj ona... podla mna to musi pochopit ze chces s nim mat aj trochu casu pre seba :wink: ....POvec to priatelovi na rovinu a ak sa mu to nebude pacit tak nie je uplne normalny....... ja by som akoze moju lasku nevymenil za kamosa ....prechadzat sa s babou je podla mna prijemnejsie :P prajem vela stastia
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neviem ale z tohoto tu co citam usudzujem ze ten kamos tvojej lasky je pekny k... nejako mu to musite dat najavo a ked ani priatel mu nic nepovie tak ja neviem fakt velmi zaujimava situacia s takou som sa este nestretol bud kamarat nema chrbtovu kost alebo co ja viem o co mu ide ale mala by si sa porozpravat s oboma nezavisle :?
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

treba mu to povedať. ale pozor. ak to chceš riešiť s tým, že sa vyhneš svojmu priateľovi, tak aby sa potom netváril urazene, keď to s jeho kamatátom vyriešiš "za priateľovým chrbtom". napriek všetkému si ale myslím, že mu treba dohovoriť. mal by to chápať, ak nie je úplne mimo.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

5-ula a nemas aj ty nejaku kamosku, ktora je sama? mozno by si ich mohla dat do kopy :) Ak to nechces priatelovi priamo vytknut, tak zober tu kamosku s vami a skus ju a jeho kamosa zblizit. Proste take nieco, aby ho casom od vas odviedla.
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

INDIGOcorp. napísal:neviem ale z tohoto tu co citam usudzujem ze ten kamos tvojej lasky je pekny k...
....blbost staci podla mna povedat mu ze chces mat caj aj pre Vas dvoch a ak to nebude chciet akceptovat potom je k...
ale zase neverim ze je taky clovek ktory by vedel byt niekde kde ho povazuju za piate koleso :roll:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja sa nechcem prilis starat babu nemam a par kamosov ma a zeby som teraz stale s nimi chodil lebo ja nikoho nemam ?? sak mne samotnemu by to bolo blbe stale liezt s kamosom a jeho babou ved to neni normalne nooooo a tvoj priatel jemu to nevadi sak keby som mal babu nemal by som nic proti tomu zeby sme neboli obcas sami ale istotne by som si najviac vychutnaval chvile ked som len s nou :P ............. noo neviem je to cudne od neho
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

5-ula napísal:dakujem ale problem je v tom ze on jednoducho si nevie najst babu:(
A zrejme ani iných kamarátov, že?
Je to prívesok, ktorý musí ísť preč. A mnoho IQ zrejme mať nebude, správny hosť vie, kedy sa má pobrať.
Nie, nie nenápadne, priamo mu povedz že ti jeho prakticky stála prítomnosť jednoducho vadí.
Ak je to debilko, nenápadné naznačovanie nepochopí, ak by mal rozum, nerobil by to.
Nepoznám ho, ale kamarát-nekamarát, ak by toto robil mne, pálil by .... vieš kam.
Nevie si nájsť dievča? Nech si nájde chlapca :roll:
5-ula
Light Star
Light Star

proste som osoba ktora nevie povedat nie...neviem trapim s apreto ale pretoze ho milujem tolerujem vsetko...aj to co by som mozno nemala...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Peťula, presne ako tu už odznelo - kamarátovi treba jasne vysvetliť, že to nie je vhodné, aby všade chodil s vami.
Nemôžete jednoducho ísť s tvojim priateľom niekam sami a tomu kamarátovi neoznámiť, že máte program? Jednoducho sa niekam vyberte, kamarátovi nedvíhajte telefón a je to. Na tom stretnutí, keď budete konečne s tvojim priateľom sami, mu vysvetlíš, že ti nie je príjemné, že za vami stále chodí ako tieň. Ak tvojmu priateľovi dáš najavo, že ti to naozaj prináša také stavy, ako opisuješ tuto nám, tak ak ťa má rád, tak to jednoducho pochopí.... Jasné, že kamaráti sú tiež dôležití, ale myslím, že aj tvoj priateľ je asi v tomto trošku nechápavý, veď je to predsa prirodzené, že keď s niekym chodíš, máš ho rada, tak chceš byť iba s ním a hlavne osamote.
Ak to tvoj priateľ nebude chcieť akceptovať, tak normálne natvrdo vysvetli tomu kamarátovi ako sa veci majú. Pravdepodobne sa rozhádate a už len kvôli tomu nebudete môcť byť všetci traja pokope...
5-ula
Light Star
Light Star

zuzkazuzka napísal:Peťula, presne ako tu už odznelo - kamarátovi treba jasne vysvetliť, že to nie je vhodné, aby všade chodil s vami.
Nemôžete jednoducho ísť s tvojim priateľom niekam sami a tomu kamarátovi neoznámiť, že máte program? Jednoducho sa niekam vyberte, kamarátovi nedvíhajte telefón a je to. Na tom stretnutí, keď budete konečne s tvojim priateľom sami, mu vysvetlíš, že ti nie je príjemné, že za vami stále chodí ako tieň. Ak tvojmu priateľovi dáš najavo, že ti to naozaj prináša také stavy, ako opisuješ tuto nám, tak ak ťa má rád, tak to jednoducho pochopí.... Jasné, že kamaráti sú tiež dôležití, ale myslím, že aj tvoj priateľ je asi v tomto trošku nechápavý, veď je to predsa prirodzené, že keď s niekym chodíš, máš ho rada, tak chceš byť iba s ním a hlavne osamote.
Ak to tvoj priateľ nebude chcieť akceptovať, tak normálne natvrdo vysvetli tomu kamarátovi ako sa veci majú. Pravdepodobne sa rozhádate a už len kvôli tomu nebudete môcť byť všetci traja pokope...
nechcem si nikoho rozhadat....to urcite nie..ale priatel neda na nho dopustit je pre nho ako poloboh..ja to nechapem..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a tvoj priatel este nieje pod papucou? ta to ty si ho ako vychovala? sak raz tresni dvermi a povedz mu ty chuju, co si mi ty taky sprosty?! a tomu privesku to povedz tiez. naser sa konecne. vidim ze aj ty si z tych co v sebe vsetko dusia a potom vybuchnu alebo sa zosypu. ked ta daco sere, tak mu to povedz, ak to nechape, tak mu to povedz inac a ked tiez nie, tak je to... az ma to nasralo jaky su tam vonku toti ludia taky sprosty. jaaaj. vysvetli mu to pekne krasne ze milacik moj ale takto to uz nepojde dalej bo ja chcem byt s tebou a ne s hentym tragedom co nic nechape, a ty hadam daco chapes, ze?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

5-ula napísal:nechcem si nikoho rozhadat....to urcite nie..ale priatel neda na nho dopustit je pre nho ako poloboh..ja to nechapem..
nechces? musis! ak to budes len trpiet uskodis iba sebe
inac naozaj zaujimavy vztah tvoj priatel a ten jeho kamos..........taky zvlastny...........
Napísať odpoveď