tak ja len mozem potvrdit ze tento serial je uplne skvely...a da sa povedat ze z lekarskeho prostredia nema konkurencie...Pan doktor je typek ktory to proste vie...a ked budem niekedy chory budem ho hladat
Tak a pre malé oživenie tu pre Vás mám pár funartov na tému dr house .
Takže boli vianoce...
Chase dostal od House-a...
Foreman zasa...
Wilson obdržal...
A House dostal od svojich zamestnancov za celoročnú vľúdnosť a priateľský prístup...
je perfektny!a ti traja lekari su skveli!aj ten willson! boze milujem ich vsetkych!!!!! Chase je sexos:) house je dokonaly serial pre toho kto ma rad filmy z lekarskeho prostredia-cize aj pre mna:P
R1k1nko napísal:pls kto to uz videl tak mi napiste SS ze ci umre ten cernoch ( Forman ) THX
(dufam ze nie ved jeden z hlavnych postav ,ale clovek nikdy nevie )
som videl nejaky 10 diel v tretej serii a bol tam ak si dobre pamatam takze predpokladam ze prezije..
no stiahol som si a pozrel som si diel Euphoria II, a musim povedat ze zaujimavy diel...nebojte Foreman prezije, ale s ujmou...akou to este neviem ani ja lebo nemam dalsi diel
boha, dnes dali miesto housa drislakoviny.... no ci im to neje*e ....
dufam ze som zle tu reklamu na jednotke videl ze je to az na zajtra alebo tak daco....
zvonenie33 napísal:Cernoch prezil.. ine prekvapenie som si nevsimol.. a ozaj vrtali mu do mozgu takze kde je lavo ma on pravo...
Pre upresnenie:
Forman bol uvedený do umeléh spánku a predtým poveril Cameronovú rozhodovaním, čo sa s ním bude robiť. House šiel medziým do policajtovho bytu, aby konečne zistil zdroj nákazy. Našiel ho a zavolal Cameronovej, no tá mu ho už potvrdila. Urobila totiž Foramovi biopsiu bielej hmoty, ktorá nebola potrebná, keby počkala na Housove výsleky.
Teraz na sto percent bude Forman na Cameronovú za to ešte viac vysadený
jin napísal:Pre upresnenie:
Forman bol uvedený do umeléh spánku a predtým poveril Cameronovú rozhodovaním, čo sa s ním bude robiť. House šiel medziým do policajtovho bytu, aby konečne zistil zdroj nákazy. Našiel ho a zavolal Cameronovej, no tá mu ho už potvrdila. Urobila totiž Foramovi biopsiu bielej hmoty, ktorá nebola potrebná, keby počkala na Housove výsleky.
Teraz na sto percent bude Forman na Cameronovú za to ešte viac vysadený
ja pochybujem lebo to on sam chcel. Ale najplepsie na poslednej casti bolo ked house povedal " zdvihni lavu ruku" a on zdvihol pravu