nahnevalo(ale riadne): ze som mojmu kamaratovi povedal, ze jeden debil o nom povedal ze je gaj a ten debil to poprel a este sa mi aj vyhrazal bitkou
potesilo: ze som uz doma
potesilo:dostal som mp3ku jupiii,bol som v skole iba 4 hodiny,blicol som sa uspesne z jazykovky
nepotesilo:zajtra mame tazky den,musim sa ucit fockin biolu lebo zajtra odpovedam
potesilo, ze som dnes a ani vcera nebol v skole, mozem si fajne pospat, pretoze som vypisany a nahnevalo asi len to, ze nemozem chodit vonka a ist zajtra s kamosmi na opekacku, ale to si vynahradim inokedy
vcera:
+ fajn dievca si opytalo moje cislo
- blbne mi kus monitor
dnes:
+ dosiel oco domov
- to fajn dievca sa dnes este neozvalo a stale mi blbne monitor
dnes ma potesil usmev od mojej kamaratky a to ze sme si spolu zahrali par fajn hier stolneho futbalu a nahneval sused ktory o pol 8 rano zacal vrtat do steny...
nastvalo ma ze mp3 player sa mi zrazu mechce zapnut ked donho dam pametovku , a ked ho chcem naformatovat tak sa to z nejakych neznamych pricin neda
zatial ma nepotesilo nic ale niekto by ma nejako mohol potesit
potesilo ma to ze je sviatok , nedela a ja oddychujem a je mi celkom fajn a co ma netesi ze sa mi neozyva ani nedvyha uz dlhsi cas zienka ( neviem co je s nou)
mi-chau napísal:Tak ako Zhnila Kachna uz sa ozvala?
vcera som s nou bol vonku sice aj s kamosom a jednou holkou, ale to sa nepocita
potesilo: dnes nic. preco? lebo -->
nepotesilo: som chory. vcera som vypil pivo + kofolu a to ma uplne polozilo ( zobralo am to viac ako postava tej holky )
JaJeNiektoIny napísal:Mozno by si sa mal menej hrat hry a najst si nejake dievca
Mna dneska nahnevalo, ze nesli ziadne autobusy do dediny kde byva priatelka