Techno

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Boli ste teraz niekto na Oxygene v PKO(23.3) alebo Cybertronic 2 v Brne(30.3)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

hej obcas k tomuto stylu pricuchnem ale vacsinnou ficim na dnb trance a house :twisted:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

skura3 napísal:tak techno je shit :D podla mna, ale uplne naj shit je trance :D otras jak vidim chlapcekov v bielich kosielkach a bielich rukavickach :roll:
ja prave nemam rad takych co hovoria toto je shit a toto je shit, jasne nepaci sa chapem, aj mne sa nepaci daco ale nemusi sa to proste neako rozvadzat,..

information: svata pravda:P

ja pocuvam skor nieco ako hardtrance, schranz, dam aj trance ale musi byt vymakany song, nie stale to iste ako to vacsnou byva..
p.s mne sa tie vsetky technoremixy, pokial su podarene zdaju krajsie ako povodne originaly, pretoze vacsinou to ma rychlost atd..a to sa mi paci :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Explo!D napísal:no, techno zrovna nemusím, ale taky tiesto a paul van dyk nejsu zrovna najhorsi
Presne... Ale zase niektoré techno veci neznášam... Ide o song ;) :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Keď ste tu všetci taký frajeri čo si myslia že všetko kde je tuc a bum je techno a trance do akých hudobných hudobných štýlov zaradíte Floorfilla alebo Scooter ?Som zvedavy co mi tu napisete.Fakt ...
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Dieg0 napísal:Keď ste tu všetci taký frajeri čo si myslia že všetko kde je tuc a bum je techno a trance do akých hudobných hudobných štýlov zaradíte Floorfilla alebo Scooter ?Som zvedavy co mi tu napisete.Fakt ...
Scooter a podobne nemecke sracky neradme medzi techno a pod. To je len trapny Dance pre sladuckych.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

skura3 napísal:tak techno je shit :D podla mna, ale uplne naj shit je trance :D otras jak vidim chlapcekov v bielich kosielkach a bielich rukavickach :roll:
zaujimave ze ohovaras trance a zaroven hovoris ze nejake techno sa ti paci ako dj tiesto a paul fan dyk lenze :D tyto dvaja su prave predstavitelia trance komunity :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

dudinko : ja neradim.Narazam len an tych pre ktorych je techno a trance vsetko kde je trocha viac basov a vysok...
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Dieg0 napísal:dudinko : ja neradim.Narazam len an tych pre ktorych je techno a trance vsetko kde je trocha viac basov a vysok...
Presne tak. Ludia nevedia moc dobre rozoznat styly ktore nepocuvaju. Tak ako ja neviem rozlisit napr. druhy metalu.
jimmySK
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jimmySK »

najlepsi "Techno" DJs su Laurent Garnier.. elektricka flauta, saxik, syntaciky a Jeff Mills s orchestrom, no uzasne cosi.. ine techno uz nepocuvam, ale dokazem sa nan zabavit.. electro-house :)

btw tiesto & co hraju eurotrance aka shittydance.. su to dobry DJs, ale komercia ich zlakala :?
vinancan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa vinancan »

Najviac scooter ale aj ine si vypocujem len to musi mat dajaku dobru melodiu a basy
Napísať odpoveď