ked neviem ako dalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

5-ula, tak sa mi zda, ze ta ten tvoj priatel nema natolko rad, ako by si si zelala. Normalne sa ho spytaj, ci niekedy nemozete ist iba vy dvaja a ak sa bude zlostit, tak povedz, ze ked bude mat chut ist len s tebou, tak ta najde doma.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

vendo napísal:..........taky zvlastny...........
taky teply.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

:cry: :cry: :cry: ja uz neviem..asi to nebudem riesit...radsej si to v sebe vyriesim..myslela som si ze cas ukaze...
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

5-ula napísal::cry: :cry: :cry: ja uz neviem..asi to nebudem riesit...radsej si to v sebe vyriesim..myslela som si ze cas ukaze...
takze to budes dusit v sebe?! To nerob! bude ta to zozierat viac a viac. Vztah nie je iba o jednom cloveku, tak to tak aj ries. Normalny, vazny rozhovor medzi tebou a "priatelom". Nedrz v sebe nic. Povedz mu priamo, co mas na srdci, vypocuj si jeho nazor. Jeho spravanie nie je normalne a TY SI NENI TA ZLA!!!
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

5-ula napísal::cry: :cry: :cry: ja uz neviem..asi to nebudem riesit...radsej si to v sebe vyriesim..myslela som si ze cas ukaze...
ale co by si neriesila. jednu vec co nesmies spravit je dusit to v sebe, lebo skor ci neskor vybuchnes a vynadas im obom a to riadne az to nebudu chapat. takze povedz to cim skor ked sa este vies ovladat a necakaj na nic a ked to nepochopi ta je trulo.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

5-ula za prve by si si mala uvedomit jednu vec. Tvoj problem, kvoli ktoremu si sem dala tuto temu, prameni z kamaratstva Tvojho priatela s jeho kamosom. Pricinou toho problemu nie si Ty, ale oni dvaja. Ty len znasas jeho dosledky, a v konecnom dosledku si ta co trpi najviac, mozno aj jedina co trpi...a preco? Pretoze lubis svojho priatela a chces s nim byt sama? Zda sa Ti to spravodlive, myslis si, ze je to tak ako to ma byt? Pocitam s tym, ze si sem dala svoj problem, aby si si mohla zistitnazory inych ludi, ziskala od nich rady. A moja rada, a ako tak citam, nielen moja, je taka, ze to jednoducho nemozes nechat tak a musis sa s tvojim priatelom porozpravat, nemusis mu to ani naznacovat, povedz mu rovno cele co Ta trapi. Budes sa citit lepsie, a ak ma aj on zaujem o to, aby Vas vztah pokracoval, zobere to co mu povies na vedomie a spravi s tym nieco. A ak mu to nepovies tak co? Budes sa nadalej zozierat z chyb inych?

Ja Ti neradim, ja Ta prosim, nenechaj to tak a urob co Ti tu ludia radia. Som si isty, ze Ti to pomoze. Nikto si nezasluzi bezdovodne trpiet.
5-ula
Light Star
Light Star

tak zobrala som ho dnes na debatu asi pred polhodinkou..a dopadlo to tak ze sa ma zacla pytat co mi vadi na nom a na kamosovi..povedala som mu svoj nazor nepovedal nic..ale povdal mi ze ma miluje..ja neviem..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak mu povedz, ak ma milujes, tak preco ma nechapes? Spytala si sa ho, ci on nechce byt LEN s Tebou? Nevravel vobec nic?
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak toto je divne :sok: taky mam dojem ze chodis s kardinalnym volom :smt112 ale nebudem sa uz miesat do vztahu kde nepoznam ani jedneho cloveka. ale mozes to poriesit tak ze s nim nikam chodit nebudes. kym nepochopi.
5-ula
Light Star
Light Star

povedal ze je rad somnou ...len si mysli ze ja mam stale vela casu a ked mi zavola vzdy mam cas a on si mylsi ze ako on pisak ja skacem a ze sa citi ako debil..a to ze je s nami kamos je normalne ked si rozumieme ale povedal mi ze to skusime napravit... :roll:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

5-ula ja som si teraz spomenul na jednu temu, ktoru si tu uz mala ( http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66 ... sc&start=0 ). A tak som si to daval dokopy a mam z Teba pocit, ze si taka ta dobracka povaha, ktora sa neozve a necha si ako sa hovori skakat po hlave. Podla mna, uz v tom rozhovore, ktory si s nim teraz mala, si mala byt cielavedomejsie a neustupnejsia. Lebo vlastne si nic nevyriesila, on z toho rozhovoru zdrhol. Ale to nebolo jeho ucelom...Petka skus byt ako som pisal vyssie, trosku tvrdohlavejsia, bud neustupna a ziadaj po nom odpovede na Tvoje otazky.
5-ula
Light Star
Light Star

Vigor napísal:5-ula ja som si teraz spomenul na jednu temu, ktoru si tu uz mala ( http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66 ... sc&start=0 ). A tak som si to daval dokopy a mam z Teba pocit, ze si taka ta dobracka povaha, ktora sa neozve a necha si ako sa hovori skakat po hlave. Podla mna, uz v tom rozhovore, ktory si s nim teraz mala, si mala byt cielavedomejsie a neustupnejsia. Lebo vlastne si nic nevyriesila, on z toho rozhovoru zdrhol. Ale to nebolo jeho ucelom...Petka skus byt ako som pisal vyssie, trosku tvrdohlavejsia, bud neustupna a ziadaj po nom odpovede na Tvoje otazky.
ved o to ide..mna ked niektoo o nieco poziada neviem povedat nie..neviem sa hadat s ludmi neviem odporovat neviem neviem neviem aj ked by som velmi chcela..kvoli tomuto vzthau som stratila tu priatelku s ktorou si dal link tu temu... :?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ako tak citam tuto temu, u Teba sa tusim stava dost zla kombinacia. Ze clovek ako Ty, Tvojej povahy ma este aj smolu na ludi. Nechcem sudit Tvojho terajsieho priatela, no dobry pocit z neho nemam, z kamaratky som tiez nemal. No ale o tom som nechcel.

Mam kamaratku podobnej povahy, ktora nevie povedat nie, aj ked vie, ze by mala. A tu sa jej snazim pomoct ja. Ked nevie povedta nie, a som pritom, poviem to za nu. A on prisvedci, lebo vie ze to nie povedta chce, len to nedokaze spravit sama. Jasne, ze pri takomto postupe potrebujes niekoho komu a veris a kto Ta velmi dobre pozna. Nenasiel by sa u Teba niekto taky?

A ak aj nie, tak urcite si si sama vedoma toho, ze tymto pristupom, aj ked ja osobne ho velmi obdivujem, si casto sama skodis a ludia su svine, a vedia taketo ludske vlastnosti vyuzit. Tak im to nedovol.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

akože v prvom rade toto nie je vec na plač- je to úplná banalitka ktorá sa veeľmi jednoducho vyrieši, tak hlavu hore!! :)
Aj kamarát- mal s priateľkou krásny vzťah a volal ma často s nimi domesta- šiel som, aj s ňou sme niekedy sa šli len tak prejsť sa porozprávať len my dvaja a pohodka. NIekedy som si sám povedal že kedy sa im ozvať, kedy im nedvíhať, kedy sa odpojiť- proste oni dvaja chcú tráviť čas spolu, v spoločnosti.
Skús ho zavolať von skôr ako on teba alebo ho prekvapiť aby nestihol zavolať kamaráta, príp. sa s ním porozprávať (POZOR!!! váž každučké slovo aby to bolo úplne nekonfliktné, aby si nemala problém s ním ani s priateľom) a najmä to spomenúť tvojmu borcovi. Veď ženy to vedia, presvedčiť chlapa o niečom a ani o tom nevie :)
5-ula
Light Star
Light Star

snazila som sa vsetko vyriesit..ale uz mi dochadzaju sily..az prilis ho mam asi rada aby som to zmenila..ale dakujem vsetkym za postrehy a hlavne rady od vigora ...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

neboj, je to drobnosť ktorá sa vyrieši ak sa o tom budete debatovať...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Normalne sa naser a opytaj sa ho že s kým vlastne chodíš... či s nim, jeho kamarátom, alebo oboma a že či ho bude volať aj k vám do postele, alebo ako. :evil:

No nech má moja holka takú kámošku,tak ju asi nakopem niekam, ale zasa na druhej strane by mi možno v trojke nevadila :P , ale každopadne by som ju stále pri sebe nezniesol...
Napísať odpoveď