tu mas navod:
1.otvorit "wmfdist11" (nie setup.exe!!!)
2.restart
3.otvorit "wmp11"(ak skoči error,trebe restart a znova otvt."wmp11")
4.hotovo
5.spustit prehravač
Mam to vyskušane,super prehravač!
no ja nemam orig. win a som to nainstaloval.....normalne pusti instalacku a ked sa bude chcet pripojit na net(pri instalacii) tak to blokni firewallom ....aspon mne to tak ide
Joxxo napísal:diki vam setkym uz to ide podla toho navodu , aj karmu by som poslal ale mi daco blbne , a nahodou newete take finty aj s int. explorer 7 ??
sak ked stahujes tak k tomu mas NAVOD a vzdy nieco.. ale predpokladam ze ked si pouzil uz tento reg na WMP tak uz nebude nic treba na IE... ale obdivujem ze si davas IE... vsetko len M$
EDIT:
Joxxo napísal:a newes co mozem mat s karmou ?? ked chcem darovat napise ze stranka sa neda zobrazit
Šu-Do napísal:sak ked stahujes tak k tomu mas NAVOD a vzdy nieco.. ale predpokladam ze ked si pouzil uz tento reg na WMP tak uz nebude nic treba na IE... ale obdivujem ze si davas IE... vsetko len M$
mnoooo nezebi som bol na IE zatazeny , mam aj mozille ale stara dobra klasika -moja mama potom drbe ze nove bludy instalujem a newes co mozem mat s karmou ?? ked chcem darovat napise ze stranka sa neda zobrazit