ako si ziskat chalana

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Re: all

Príspevok od používateľa Lúšťa »

midnight_man napísal:MYslim ze je to na nej aby zvazila ako je to,,ale ako kolega napisal..laska je slepa..hlucha...a pod...
lenze obaja pozname slniecko a obaja vieme ze bolo dobre ked zabudla na tieto city..nasla nieco krajsie.. a zsitila ze tie city predtym bola len potreba niekoho lubit no nastastie prislo do cesty obrovske stastie s nazvom CHALAN...obaja vieme ze je to chalan ktorry ju strasne lubi a som stastna ze sa nasli .. nasli LASKU .. :smt050
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

slniecko napísal: ano mozno sa pozname ano bolo to pre mna tazke velmi tazke zabudnut na neho ale predsa sa mi to ako tak podarilo a som rada ze som skusila zabudnut lebo som si uvedomila ze nie kazde citi su tie prave nie vzdy to co citime je vzdy laska dakedy su to len take zmiesane pocity zo vsetkeho a dokazanie si niecoho.
P.S: si dobra roma vidim ze ma dobre poznas ked si ma spoznala
no jasne ze ta poznam.. zlaticko moje... a vidis oplatilo sa zariskovat zabudnut a ist cestou dalej a nasla si tam stastie a konecne lubis a si lubena to je hlavne :) .. DRZIM PALCEKY :smt023
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

LUSTA hlavne je skor to aby si aj ty nedostala 5 hodin a 3 minuty. btw ked je to vyriesene, mozesa locknut lebo to tu bude zaspamovane.
uvedomujem si ze aj toto je tak trochu spam, ale vyjadrujem nazor ze to je uz vyriesene

//- ok :lol:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

mi-chau napísal:LUSTA hlavne je skor to aby si aj ty nedostala 5 hodin a 3 minuty. btw ked je to vyriesene, mozesa locknut lebo to tu bude zaspamovane.
uvedomujem si ze aj toto je tak trochu spam, ale vyjadrujem nazor ze to je uz vyriesene
OK
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

ja sem pridam etse jeden "spam" HH ale neda mi to :)... Slniecko som rad ze si prisla na to ;) ze si si uvedomila kto ta naozaj lubi..kdo ta ma rad a kdo ti len "kazil" zivot...dufam ze vy dvaja ostanete este dlho spolu a budete si uzivat zivot! Niekedy treba proste zabudnut na to co bolo a ist do toho este raz a s cistym stitom...a v tomto pripade to plati dvoj nasobne ;)
slniecko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slniecko »

Lúšťa napísal:lenze obaja pozname slniecko a obaja vieme ze bolo dobre ked zabudla na tieto city..nasla nieco krajsie.. a zsitila ze tie city predtym bola len potreba niekoho lubit no nastastie prislo do cesty obrovske stastie s nazvom CHALAN...obaja vieme ze je to chalan ktorry ju strasne lubi a som stastna ze sa nasli .. nasli LASKU .. :smt050
dakujem mojko vazim si to som rada ze si stala pri mne nech sa dialo cokolvek ako kolvek som sa rozhodla mam ta strasne rada a dakujem za vsetko zlato
slniecko
Light Expert
Light Expert

midnight_man napísal:ja sem pridam etse jeden "spam" HH ale neda mi to :)... Slniecko som rad ze si prisla na to ;) ze si si uvedomila kto ta naozaj lubi..kdo ta ma rad a kdo ti len "kazil" zivot...dufam ze vy dvaja ostanete este dlho spolu a budete si uzivat zivot! Niekedy treba proste zabudnut na to co bolo a ist do toho este raz a s cistym stitom...a v tomto pripade to plati dvoj nasobne ;)

ano dakujem aj dufam ze to dopadne podla mojic predstav dufam ze ho nesklamem a ze budeme spolu stastny verim v to a som stastna ze som sem napisala a ze som neurobila unahlene kroky ze mi tu ludia poradili fakt vam vsetkym velmi dakujem :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

no poradili ako poradili to bol kazdeho osobny nazor
a ty si to mozes pripustit ale aj nemusis musis vediet sama,ze "co vlastne chcem"
ale ked myslis ze ti to pomohlo tak to je len a len dobre :)
nicitel5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nicitel5 »

tasko povedat ako ale hlavne musis to brat takto ak sa ti chalan paci tak sa nemusi bit ze on si mysli to iste o tebe. Ale ak mas good postavu a dobry vzhlad tak by nemal byt problem ale ak sa mu budes pitat na otazky ako sa mal a podobne tak by mal nato zabrat ale najlepsi sposob hoto povedat po lopate ak je to daki pubertiak do 15 tak nato tasko pride sam :P cest vinimkam a prajem :? vela stastia :D
slniecko
Light Expert
Light Expert

lollo napísal:no poradili ako poradili to bol kazdeho osobny nazor
a ty si to mozes pripustit ale aj nemusis musis vediet sama,ze "co vlastne chcem"
ale ked myslis ze ti to pomohlo tak to je len a len dobre :)
no hej ja si ymslim ze ym to pomohlo
slniecko
Light Expert
Light Expert

ostrelovac napísal:tasko povedat ako ale hlavne musis to brat takto ak sa ti chalan paci tak sa nemusi bit ze on si mysli to iste o tebe. Ale ak mas good postavu a dobry vzhlad tak by nemal byt problem ale ak sa mu budes pitat na otazky ako sa mal a podobne tak by mal nato zabrat ale najlepsi sposob hoto povedat po lopate ak je to daki pubertiak do 15 tak nato tasko pride sam :P cest vinimkam a prajem :? vela stastia :D
no pubertiak neni prave maturuje takze isto pubertiak neni a teraz je to uz jedno ci chce albo nie ale tak pisali sme si minule spolu a tvrdi s´tale to iste ze nechce vztak v piatok ide hladat daku co mu da malo by ma to zobrat ale omyl ja som stim uplne vyrovnana
Napísať odpoveď