uTorrent bittorrent client
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
uTorrent ma mozno IP filtru, dokonca je mozne spolupracovat aj s PeerGuardom (ci PeerGuardian?). V pokrocilych nastaveniach treba zapnut ipfilter a na fore utorrentu si najdi co treba spravit. Tusim treba spravit subor ipfilter.dat a dat ho do pracovnej slozky uTorrentu (c:\doc & seet\uzivatel\data aplikacii\utorrent).
-
geoge046
Star
Dakujem ti velmi pekne, take nieco som potreboval. Diqhojko napísal:uTorrent ma mozno IP filtru, dokonca je mozne spolupracovat aj s PeerGuardom (ci PeerGuardian?). V pokrocilych nastaveniach treba zapnut ipfilter a na fore utorrentu si najdi co treba spravit. Tusim treba spravit subor ipfilter.dat a dat ho do pracovnej slozky uTorrentu (c:\doc & seet\uzivatel\data aplikacii\utorrent).
uTorrent aktualizacia trackera
stahujem no plno 500kb/s & uploadujem 20-30 kb/s , ked dam uktualizovat tracker tak sa upload zvysi na 180-230 kb/s a za 10 min je opet upload 20-30 a zasa musim dat aktualizovat tracker....neda sa natstavit ze ked klesne dajme tomu pod 100kb/s tak nech sa aut. aktualizuje ????
v tom to nebude...mam tam natstavenych 300 slotovchrono napísal:Keď sa traker aktualizuje, posiela údaje o seedovaných súboroch (hash...) a pokúša sa nadviazať viac spojení (teda reálnych dát sa prenášať viac nemusí). Možno by pomohlo povoliť viac upload slotov (aby od teba mohlo súčasne sťahovať viac ľudí).
Torrent klient a tracker si vymenia informácie (aby mohol napr. klient oznámiť aké ponúka torrenty a tracker povedať, aké sú najžiadanejšie).geoge046 napísal:noo, toto iste robi aj mne, a este by som sa chcel opytat, ze preco ked si spustim uTorrenttak niektore torrenty maju tu sedu sipku (iba tie ktore uz som stiahol a teraz ich seedujem) a dole je je napisane stav trackeru: scrape ok. Diq
-
hojko
Site Admin
300 slotov je privela, radsej to zniz, nechod cez 50 slotov. Neuviedol si odkial tahas, kolko je tam seederov ani leecherov. Mne to pripada tak, ze si dal tahat nieco novsie, urcitu cast si si stiahol, aktualizoval tracker a potom si tym novostahujucim odosielal, avsak potom uz mali stiahnute viacej alebo aj cele a preto ti prestalo seedovat. Az ked uploadnes announce, tak budes mat novych leecherov.
je to torrentleech seed/ per cca 60/60 ...ona z dvd stahujem len cca 250mb (kwoli ratiu)hojko napísal:300 slotov je privela, radsej to zniz, nechod cez 50 slotov. Neuviedol si odkial tahas, kolko je tam seederov ani leecherov. Mne to pripada tak, ze si dal tahat nieco novsie, urcitu cast si si stiahol, aktualizoval tracker a potom si tym novostahujucim odosielal, avsak potom uz mali stiahnute viacej alebo aj cele a preto ti prestalo seedovat. Az ked uploadnes announce, tak budes mat novych leecherov.
-
nejakymarko
Addict
pozrite TUTO stranku...urcite sa o probleme dozviete viac
toto je moj problem ako to spravim pls?wickerman napísal:jedna vec je ratio a tiež problém môže byť, či niesi za nejakým firewallom (blokované porty) alebo routrom (nepovolený port forwarding), a tým nefunguje listening port...
mno to mi robilo vcera:( a teraz mi to robi presne ten zlty vykrcinik a vobec to nejde:( taha mi to rychlostou 0,1-0,0:d kb/s a to je dost o hubu pls neviete mi poradit nejaky navod alebo nieco, v torrentoch sa zatial moc nevyznam:D
Re: uTorrent
mas tam zle nastavenu siet ja som mal tento problem ked som tahal cez wifi na notebookusharky-no napísal:Vedel by mi niekto helfnut s torrentom,,,,nexce mi tahat subor plnou ryxlostou a pritom je kopu seederov aj peerov. A na spodku okna nieje zelena fajka ale zlty vykricniiik,,,,,,,co s tym mam spravit????
-
Šu-Do
Redeemer
ja ked mam tiez ten cerveny kruzok... nepripojitelny.. aj napriklad teraz... tak upujem na max a taktiez taham... to znamena len ze si neni aktiv ale pasiv.. pokial sa nemylimmirak2 napísal:mne pise Nepripojitelny, skontrolujte blablabla.. taha mi tak maximalne 20kBps, kazdy jeden torrent, odosielanie ide na 65 bo som ho tak obmedzil..net mam cez optiku od Antiku, a neviem co s tym mam robit..