uTorrent bittorrent client

Informácie o software, ankety...
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa TomAss »

nesom ted doma takze nevim povedat...skusal si nanho kliknut pravym napr ? nemas tam nejaku taku moznost ? (na toho konkretneho peera)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ak tam nie je daco ako Ban peera, tak di daj jeho IP do firewallu a nebude sa moct pripojit... najlepsie riesenie :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

uTorrent ma mozno IP filtru, dokonca je mozne spolupracovat aj s PeerGuardom (ci PeerGuardian?). V pokrocilych nastaveniach treba zapnut ipfilter a na fore utorrentu si najdi co treba spravit. Tusim treba spravit subor ipfilter.dat a dat ho do pracovnej slozky uTorrentu (c:\doc & seet\uzivatel\data aplikacii\utorrent).
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

hojko napísal:uTorrent ma mozno IP filtru, dokonca je mozne spolupracovat aj s PeerGuardom (ci PeerGuardian?). V pokrocilych nastaveniach treba zapnut ipfilter a na fore utorrentu si najdi co treba spravit. Tusim treba spravit subor ipfilter.dat a dat ho do pracovnej slozky uTorrentu (c:\doc & seet\uzivatel\data aplikacii\utorrent).
Dakujem ti velmi pekne, take nieco som potreboval. Diq :wink:
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

uTorrent aktualizacia trackera

Príspevok od používateľa low-rider »

stahujem no plno 500kb/s & uploadujem 20-30 kb/s , ked dam uktualizovat tracker tak sa upload zvysi na 180-230 kb/s a za 10 min je opet upload 20-30 a zasa musim dat aktualizovat tracker....neda sa natstavit ze ked klesne dajme tomu pod 100kb/s tak nech sa aut. aktualizuje ????
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Keď sa traker aktualizuje, posiela údaje o seedovaných súboroch (hash...) a pokúša sa nadviazať viac spojení (teda reálnych dát sa prenášať viac nemusí). Možno by pomohlo povoliť viac upload slotov (aby od teba mohlo súčasne sťahovať viac ľudí).
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

chrono napísal:Keď sa traker aktualizuje, posiela údaje o seedovaných súboroch (hash...) a pokúša sa nadviazať viac spojení (teda reálnych dát sa prenášať viac nemusí). Možno by pomohlo povoliť viac upload slotov (aby od teba mohlo súčasne sťahovať viac ľudí).
v tom to nebude...mam tam natstavenych 300 slotov
chrono
VIP
VIP

low-rider napísal:v tom to nebude...mam tam natstavenych 300 slotov
Mne sa to dá nastaviť zvlášť pre celý program (Azureus 2.5.0.0) a zvlášť pre jednotlivé torrenty.
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

noo, toto iste robi aj mne, a este by som sa chcel opytat, ze preco ked si spustim uTorrenttak niektore torrenty maju tu sedu sipku (iba tie ktore uz som stiahol a teraz ich seedujem) a dole je je napisane stav trackeru: scrape ok. Diq :?:
chrono
VIP
VIP

geoge046 napísal:noo, toto iste robi aj mne, a este by som sa chcel opytat, ze preco ked si spustim uTorrenttak niektore torrenty maju tu sedu sipku (iba tie ktore uz som stiahol a teraz ich seedujem) a dole je je napisane stav trackeru: scrape ok. Diq :?:
Torrent klient a tracker si vymenia informácie (aby mohol napr. klient oznámiť aké ponúka torrenty a tracker povedať, aké sú najžiadanejšie).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

300 slotov je privela, radsej to zniz, nechod cez 50 slotov. Neuviedol si odkial tahas, kolko je tam seederov ani leecherov. Mne to pripada tak, ze si dal tahat nieco novsie, urcitu cast si si stiahol, aktualizoval tracker a potom si tym novostahujucim odosielal, avsak potom uz mali stiahnute viacej alebo aj cele a preto ti prestalo seedovat. Az ked uploadnes announce, tak budes mat novych leecherov.
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

hojko napísal:300 slotov je privela, radsej to zniz, nechod cez 50 slotov. Neuviedol si odkial tahas, kolko je tam seederov ani leecherov. Mne to pripada tak, ze si dal tahat nieco novsie, urcitu cast si si stiahol, aktualizoval tracker a potom si tym novostahujucim odosielal, avsak potom uz mali stiahnute viacej alebo aj cele a preto ti prestalo seedovat. Az ked uploadnes announce, tak budes mat novych leecherov.
je to torrentleech seed/ per cca 60/60 ...ona z dvd stahujem len cca 250mb (kwoli ratiu)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

pozrite TUTO stranku...urcite sa o probleme dozviete viac
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

wickerman napísal:jedna vec je ratio a tiež problém môže byť, či niesi za nejakým firewallom (blokované porty) alebo routrom (nepovolený port forwarding), a tým nefunguje listening port...
toto je moj problem ako to spravim pls?
mno to mi robilo vcera:( a teraz mi to robi presne ten zlty vykrcinik a vobec to nejde:( taha mi to rychlostou 0,1-0,0:d kb/s a to je dost o hubu pls neviete mi poradit nejaky navod alebo nieco, v torrentoch sa zatial moc nevyznam:D
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Re: uTorrent

Príspevok od používateľa tomasmate »

sharky-no napísal:Vedel by mi niekto helfnut s torrentom,,,,nexce mi tahat subor plnou ryxlostou a pritom je kopu seederov aj peerov. A na spodku okna nieje zelena fajka ale zlty vykricniiik,,,,,,,co s tym mam spravit????
mas tam zle nastavenu siet ja som mal tento problem ked som tahal cez wifi na notebooku
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mne pise Nepripojitelny, skontrolujte blablabla.. taha mi tak maximalne 20kBps, kazdy jeden torrent, odosielanie ide na 65 bo som ho tak obmedzil..net mam cez optiku od Antiku, a neviem co s tym mam robit..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mirak2 napísal:mne pise Nepripojitelny, skontrolujte blablabla.. taha mi tak maximalne 20kBps, kazdy jeden torrent, odosielanie ide na 65 bo som ho tak obmedzil..net mam cez optiku od Antiku, a neviem co s tym mam robit..
ja ked mam tiez ten cerveny kruzok... nepripojitelny.. aj napriklad teraz... tak upujem na max a taktiez taham... to znamena len ze si neni aktiv ale pasiv.. pokial sa nemylim
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

Šu-Do napísal:ja ked mam tiez ten cerveny kruzok... nepripojitelny.. aj napriklad teraz... tak upujem na max a taktiez taham... to znamena len ze si neni aktiv ale pasiv.. pokial sa nemylim
Spravne drobec znamena to ze si pasive cervena pasive, green active 8)
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

pozri si v nastaveniach ci nemas nastaveny obmedzovac stahovania
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »