Vodicsky preukaz na motorku!
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vodicsky preukaz na motorku!
ako je to vlastne s nim... od 16 sa este da robit... niekto vravi ze to zrusili! a ide vekove hranice?... je v tom dost hokej!
-
Kibo
Hardcore addict
a co cakas, ze ta ako 16 rocneho posadia na Ninju a ze hybaj mlady? ked sa ti nepaci, tak pockaj zo dva rocky a mas vykon po akom tuzis, ale osobne si myslim, ze je lepsie sa naucit na malej motorke ako sa potom na velkej vykyblit
a zasa 11 kw na motorku je akurat si myslim a navyse urcite len po meste.
-
Masaker
Medium Professional
ako ma cakat 2 rocky ked nad 25 kW sa robi az od 21 a idu to zvysit na 24 .. .. .. !!!Kibo napísal:a co cakas, ze ta ako 16 rocneho posadia na Ninju a ze hybaj mlady? ked sa ti nepaci, tak pockaj zo dva rocky a mas vykon po akom tuzis, ale osobne si myslim, ze je lepsie sa naucit na malej motorke ako sa potom na velkej vykyblita zasa 11 kw na motorku je akurat si myslim a navyse urcite len po meste.
-
PACO8
Light Professional
lenze od 18 si moze spravit na motorku do 25kW a po 24 mesiacoch praxe alebo po dovrseni veku 21rokov dojde na ten prislusny urad alebo policiu alebo kde sa to vydava a hned mu to zvacsia na skupinu A bez skusok a pod. cize na vsetky motoMasaker napísal:ako ma cakat 2 rocky ked nad 25 kW sa robi az od 21 a idu to zvysit na 24 .. .. .. !!!
-
PACO8
Light Professional
da sa zvysit na A ale len do 25kW a to musis spravit aj skusky, ale ked chces ten vodicak tak si sprav teraz lebo to budes odkladat tak jak moj kamos od 15-tich rokov a nakonec si ho spravil az v osemnastkeMasaker napísal:ahaaa a ja som pocul ze aj po spraveni do 11 kW a po odjazdeni 2 rokov sa da zvysit na A ! je to pravda?
no tak inac ozaj to nesuvisi v ziadnych smeroch zo sportom ale neva ked chces do 125 takze vraj do 5000 sk kamos sa pytal asi to je privela a asi si zleho instruktora vybral no staci ist na hoci aku stranku z automobilmi motorkami
Kód: Vybrať všetko
autovia.sk alebo autobzar.eu alebo google-
Step256
Medium Star
njoo na skupinu A to je 50 cm3 je od 15 a to nevim koko stoji
na skupinu A1 to je 125 cm3 si ted robim a platil som 4500 aj s kolkami ale to zavisi aj od autoskoly
na skupinu A do 600 cm3 neviem kolko stoji ta je od 18 a po dovrseni 21 rokov sa ti automaticky zvysi kubatura bez ziadnych skusok a ani poplatkov ..
btw.. dufam ze to nezvyssia az na 24
na skupinu A1 to je 125 cm3 si ted robim a platil som 4500 aj s kolkami ale to zavisi aj od autoskoly
na skupinu A do 600 cm3 neviem kolko stoji ta je od 18 a po dovrseni 21 rokov sa ti automaticky zvysi kubatura bez ziadnych skusok a ani poplatkov ..
btw.. dufam ze to nezvyssia az na 24