Nemam sil tu skusat daco hladat ale ako sa vravi vztahy su individualne.Takze co tema to iny problem.
Nikdy som nemyslel ze tu zalozim temu ale ako vidite stalo sa.
Je mi momentalne na zvracanie plac skratka je mi uplne zle.
Ide o to ze mi priatelka vcera napisala ze je to take chaoticke a ze nevie ze co ale ze ma zmatok v hlave a nevie ci ma uz lubi.
Pytal som sa jej ci je to dialkou alebo ci som daco spravil a ona ze prave ze nie...No ze ona sama nevie.
Strasne ju lubim a ze za o tom cez week porozpravame ale ze ak to bude takto dalej citit ze to nema zmysel dalej...
A absolutne neviem co mam robit....zajtra mam zapocty a neviem sa na nic sustredit je mi total NAKOKOT.
Chcel by som to dako zachranit ale vobec neviem co mam robit som uplne ako zmyslov zbaveny.
Nieco podobne sa stalo aj mne. ochladnutie citov... proste, snazil som sa, ako som len mohol, ale z jej strany to bolo jasne. Bolo jej to luto, plakala pri mne, ale vedela, ze sa blizi koniec. Velmi som sa trapil. V tomto ti nikto nepomoze. Svoj postoj musi zmenit ona, nie ty.
to chladnutie vzťahu som teraz tiež prežíval. Klasický stereotyp, pomaly som prestával mať chuť ísť za frajerkou, ale teraz keď som potreboval pomôcť som sa na ňu mohol 100% spolahnúť a už je to v pohode.
Martine, Martine... O tom je ta kurv4 laska. Vsetko sa zda byt poriadku, no ani nevies ako a vsetko je v <>. Co ti mam radit, ked neviem, na com si vlastne? A vie to vobec niekto? Asi nie. Jediny kto to asi "tusi" je ona sama. Preto, nech uz to dopadne akokolvek, drzim palec.
zuzkazuzka napísal:Koľko ste spolu? Ako vám to klapalo doteraz? v čom vidíš príčinu? Myslíš, že by v tom mohol byť niekto tretí?
Myslim ze treti clovek v tom nebude.pytal som sa nato a ona by mi v tomto neklamala.no a sme spolu 7 mesiacov.
A doteraz to bolo uplne ze super v podstate.Skratka ze nevie sama preco.
Ze ma ma velmi rada ale ze laska to asi nieje.
No nič v zlom ale možno je to tak lepšie veď to nemá zmysel keď jeden druhého iba ťahá za nos ..na lásku treba dvoch...podľa mňa by ste si mali dať trošku času na premyslenie a nerobiť nič unáhlene..a obzvlášť ty v takomto citovom rozpoložení prílišným dobiedzaním ju možno len vystrašíš ale zase jej daj vedieť že tebe na nej skutočne záleží.
No skusim poradit co by som asi robil ja. Skuste niecim osviezit, ozvlastni vas vztah, mozno zajst na miesta kde vam bolo uplne genialne a radi na to spominate, pripadne romanticka vecera, alebo nieco....ukaz jej ze ju milujes a mozno dojde aj ona na to, ze to bolo len chvilkove zavahanie a ujasni si to...Kazdopadne sa nevzdavaj
Good Luck
môžeme Ti byť morálnou oporou, keďže si myslím, že väčšina z nás také niečo, alebo podobné zažila. ale poradiť sa asi nedá. no možno by asi bolo lepšie umelo to nepredlžovať. nechcem tu po nikom opakovať, ale P3bo mal pravdu. na vzťah sú potrební dvaja. tak len sa drž a nech sa stane, čo sa má, ale nepolož sa. bolo by to to najhoršie, čo môžeš urobiť. možno nakoniec nie je všetko stratené. možno len zakopla, ale už sa postavila. každopádne nepokladaj kvôli tomu hlavu na kolajnice (obrazne).
test neber to v zlom, ale prejavil si sa ako bezcitny kreten. Zelam Ti, aby sa aj Tebe stalo nieco podobne.
Martin no tutu Ti asi nikto z nas nepomoze, ani Ty sam asi toho moc spravit nemozes. Musis si jednoducho pockat na ten Vas vzajomny rozhovor (to cakanie nan Ti urcite nikto nezavidi, tazko zratat kolko myslienok Ti za ten cas prebehne hlavou) a potom budes mudrejsi, a ak to sme hodis tak aj my. Teraz naozaj asi nemozes nic robit, len si to ticho pretrpiet az do toho rozhovoru. Ale uz asi aj sam vies, ze to...neviem, no ak by Vam ten zvtah aj vydrzal, bude to v tom citit, lebo ak Ti povedala, ze Ta uz nelubi, nebolo to zrejme len tak, ale sama citi, ze si nie je nieicm ista. Kazdopadne sa drz a vela stastia.
no kua, poradit ti neporadim ale to cakanie zabija. toto je to najhorsie, ja by som nevedel vydrzat cely tyzden na rozhovor, to je od nej dost nechutne, nefer. chcel by som vediet ze na com som uz nech to je uplne jedno. stretnut sa s nou nemozes? a porozpravat sa? ja mam pocit ze je za tym dakto treti bo baby len tak pre nic za nic nezvyknu nechavat frajera. a ked je to tak tak ta to aspon naserie a nebudes sa kvoli nej trapit, len srat. ale drzim palce, nech je to hocako. urcite si uz ale niecim podobnym presiel a vies ze tie stavy prejdu, skor ci neskor. a ked nie tak to prave zistis. prinajhorsom ta caka toto a casom si clovek aj zvykne
No blbá situácia, ktorú pozná asi každý. Zaujímavé že čo počúvam, tak väčšinou(pre mňa vždy) s tým prijde dievča.
Frázy typu : "Ja neviem, či ťa ešte ľúbim." alebo "Ja sama neviem, čo vlastne cítim." alebo "Som zmätená", "Potrebujem čas" tiež pozná asi väčšina ľudí. Chce to naozaj veľa síl prehltnúť niečo také, keď to človek počuje.
No Martin44 ak Ti môžem poradiť, budeš potrebovať veľa trpezlivosti. S učením to je ťažké, to poznám.
A čo sa týka toho konkrétneho problému. Áno musíš počkať na rozhovor, čo vieš aj sám. Ale ani rozhovor možno absolútne nič nevyrieši. Vlastne len načrtne akýsi smer alebo cestu ktorou sa to bude uberať.
Či si uvedomí, že to bolo len chvíľkové, alebo kvôli nejakým problémom vo vzťahu, alebo či povie, že je to "trvalý" pocit.
Každopádne v tom môže byť aj niekto tretí. To, že o tom nevieš, ešte nič neznamená. Práve v ešte oveľa dlhších vzťahoch aj napr. po 6 rokoch sa takto ľudia dozvedajú... "Už Ťa neľúbim(a je v tom niekto tretí)".
Aj keď naozaj nejde o dĺžku vzťahu ale hlavne o jeho silu, resp. intenzitu a hĺbku.
Povedal by som, že sú tri možnosti (Keď tomu dáte čas, čiže ona ho dá):
1. Uvedomí si, že to bol len skrat, niečo chvíľkové.
2. Rozídete si, a až potom si to uvedomí a vráti sa.
3. Rozídete sa... a už si to neuvedomí, čiže pravdepodobne Ťa už neľúbi.
Martin44 napísal:Ide o to ze mi priatelka vcera napisala ze je to take chaoticke a ze nevie ze co ale ze ma zmatok v hlave a nevie ci ma uz lubi.
Pytal som sa jej ci je to dialkou alebo ci som daco spravil a ona ze prave ze nie...No ze ona sama nevie.
Strasne ju lubim a ze za o tom cez week porozpravame ale ze ak to bude takto dalej citit ze to nema zmysel dalej...
A absolutne neviem co mam robit....zajtra mam zapocty a neviem sa na nic sustredit je mi total NAKOKOT.
Chcel by som to dako zachranit ale vobec neviem co mam robit som uplne ako zmyslov zbaveny.
Otazka znie, čo ju prinútilo Ti to napísať. Buď si to náhle -skratovo- uvedomila no je to iba dočasné, proste jej niečo preletelo cez nos. Chaotické sa jej to mohlo zazdať aj kvôli tej vzdialenosti a zmätok v hlave sa jej ešte ustáli. Ak Ti to otvorene takto napísala znamená to, že jednala impulzívne a zmätok v hlave spôsobil skratové jednanie. Na čom je/ste bude vedieť (a tým pádom aj ty), až keď si dá myšlienky do kopy. Všetko to bude riešiť rozhovor. Pokiaľ ona niečo nevie, chápem, že je ťažké sa kvôli tomu neznepokojovať, ale ešte nieje nič definitívne (na druhej strane je neistota často horšia ako niečo definitívnu ). Nakoľko máš zajtra zápočty rátam, že sa snažíš niečo naučiť, ale pritom stále myslíš na ňu a to učenie ťa začína srať...poznám
Prepáč, že som Ti nič konštruktívne na zlepšenie tvojej morálky učenia neporadil...No nevdzávaj to
tak tak- ženy sú v tomto iné od nás- proste keď ju máš rád tak ju máš rád a aj ja mám také blbé skúsenosti že strih a koniec, nevieš prečo a ona tvrdí že ani ona nie.
Zatiaľ to nie je vážne, možno jej niekto natlačil kraviny do hlavy- na to si ty aby si jej dohovoril, no ak ťa vážne prestala mať rada, tak ostáva len nájsť si spôsob ako tráviť čas- ako si neukladať hlavu na koľajnice, ísť sa odreagovať s kamarátmi aby si sa potom mohol učiť.
jin > test to napisal pekne a je v tom kus pravdy. Ak sa sprava v realnom zivote tak ako niekedy tu na fore, tak sa divim, ze vobec nejaky vztah mal...
t0m4s3 napísal:jin > test to napisal pekne a je v tom kus pravdy. Ak sa sprava v realnom zivote tak ako niekedy tu na fore, tak sa divim, ze vobec nejaky vztah mal...
Kus pravdy možno, no pochybujem, že sa ku holke niekto správa tak, ako tu na fóre. A bol to od neho vrchol cynizmu...Pripadá mi troška neľudské provokovať človeka, ktorému sa rozpadá svet pred očami /možno to brať aj ako rozpad vzťahu, no postihnutý to tak vníma/ a ešte mu také dačo napísať. Toľko môj názor...
No hmm...citam citam Martin...Cize vsetky "rady" a vhodne postrehy uz boli povedane...No este ja prispejem svojim kuskom..Vies toto je klasica situacia toho ze zenska polovicka vztahu zacina uvazovat ze ci ta vobec lubi..alebo nie..ci to ma zmysel...pricin moze byt viacej..bud sa jej zapacil iny chalan a vidi ze by mala sancu a ty si proste "out" je pekne ze si myslis ze by ti to povedala...no kukni sa na zaciatkok ked ste si spolu zacali ...tiez si jej veril ze ta lubila a vidis ako to dopadlo..takze si nechaj troska "triezveho" pohladu na vec...vzdy ber do uvahy vsetky moznosti.No to ze zacala pochybovat o tom bude sa chciet rozist no nechem ta strasit ale nic uz s tym nespravis a bojim sa ze ten "rozhovor" co mate mat...moc nepomoze len ti oznami ako to je priprav sa na to..fakt nechem byt zly prorok ale robit si falosnu zbytocnu nadej je este horsie ako ked si hned uvedomis ako to je..i ked je to ... a potom uvidis realny dovod toho preco spravila toto co spravila... No spomeniem aj dalsiu moznost..je mozne ze sa rozidete..nebudete spolu no ona zisti ze jej chybas ze jej s tebou bolo super a ze teraz je smutna...skusenosti hovoria ze prave vtedy ked prestanes byt ten milý..príjemný chalan a zaujmes troska tvrdsi postoj vtedy si baba uvedomi ako to je..nejde mi to do hlavy ale je to tak este jedna otazocka kolko mate rokov obaja?
a tomu kúr že je v tom niekto tretí- možno to sama nevie, lebo nebyť niekoho tretieho, ktorý jej ukázal že s tebou to nie je také dokonalé, tak by na to nemyslela...
stáva sa to po určitom čase v každom páre, preto ak to prejde je to fpoho, ak nie tak by to aj tak dlho nevydržalo, len by sa to stupňovalo...
ako by povedal klasik (Mikuš Jozef, Budča ) "nech ťa sila sprevádza...