akurat mi skoncila akcia na pausal 25+SMS uni v Orangei a neviem aky mobil si mam zobrat je tu v ponuke len N2610,Samsung SGH-C300, a Samsung SGH-X680 poradte ktory mam zobrat, viem ze to niesu najlepsie mobily ale potrebujem ho len na to keby sa mi pokazil moj, teda len tak do zalohy.Diki
low-rider napísal:niesu to co byvali???ukaz mi jeden telefon co sa chyta na N95 !!! a nezabudni povadat sr*cku od jablkarov,to sa ti rovno vysmejem do tvare...
pocuj moj chcel poradit a nevidim tu nikde zeby chcel N95 tak neplet piate cez deviate ten samsung je omnoho lepsi
Ti kokos . nokie sa stahuju . nastupuju sonyericssony . to ste si nevsimli nokiaci ? a co ze vyrobia posratu N95 . je to dobry telefon ziadny nema nan ale co ostatne ? 1 telefon - nokia a 156 - SE (156 som len tipol )
low-rider napísal:niesu to co byvali???ukaz mi jeden telefon co sa chyta na N95 !!! a nezabudni povadat sr*cku od jablkarov,to sa ti rovno vysmejem do tvare...
Ty si si pomylil temu ?? chalan chce kupit mobil ktory je nizsej triedy , si myslis ze kazdy da cca16000sk za mobil ???