-=wolf=- napísal:ano ale na ofiku su rozneeventy pri vidani novych patchov napriklad ked sa otvaral Dark Portal tak bol na to event....a ked ti server padne neviem ci ta to nadchne lebo na mangose si to musis savovat a ak zabudnes....jejda....si aj 30 minut dozadu a na wowemu neodporucam....onicom je to.....su tam world savy pri ktorych chvilu mobovia sa nehybu a ty necastujes.......podla mna sa ten ofik oplati lebo porovnaj si co mas na ofiku a co na free
ved jasne to co som pisal bolo viac menej ironicky.... ale aj tak, 500 sk je vela pre mna, nie ze by so tolko nemal alebo tak, ale je to v pdstate len hra a neoplati sa to, radsej pôjdem na free server kde si zahram aj ked je to tam dost chybne, ale moze sa stat ze na hranie nebude cas a potm by som vyhodim len tak pat kil von zo okna...
Mrk napísal:tiez tipujem...ale pre poriadok som sa najprv spytal
Hram na neoficialnom, a mohol by si mi odpovedat na moju otazku ? dik... edit:je toto titan panel ? (vyznacena cast obrazka ...) alebo to je iny addon, resp. je to addon ? Diq
nErD. ' z napísal:Hram na neoficialnom, a mohol by si mi odpovedat na moju otazku ? dik... edit:je toto titan panel ? (vyznacena cast obrazka ...) alebo to je iny addon, resp. je to addon ? Diq
Diablo napísal:nevedel by niekto helpnut? som ork warlock 11 lvl a chcem sa naucit summon voidwalkra,ale ten co mi ho ma dat nema nad sebou vykricnik!neviete co musim urobit alebo co musim mat aby som ho mohol urobit?
nErD. ' z napísal:jj a hento je nejaky addon ? bo videl som aj kopu in game screenov kde aj poboku mal hrac vela spellov skillov a podobne... existuje nieco take ??
to nieje addon....to je len dalsi actionbar....da sa to zapnut v Interface Options
nErD. ' z napísal:jj a hento je nejaky addon ? bo videl som aj kopu in game screenov kde aj poboku mal hrac vela spellov skillov a podobne... existuje nieco take ??
toto je titan panel ...
dufam ze uz mas dusu na mieste
compleX napísal:[/img]
dufam ze uz mas dusu na mieste
Dušu mám dávno na mieste ide len o to, že ked som si kukal na googli obrazky titan panelu bol tam aj action bar, ktory sa da nastaviť v interface options a nebolo tam vyznacene co je titan panel. A kedze mi nefungoval titan panel chcel som skusit ci to nieje on, lebo som nevedel či to čo sa dalo nstavit v options je addon.
chalani chcem sa spitat z kamosom sme si porovnavali zivotnost a on ma veciu a to je o jeden level slabsi ako ja a sme taka ista rasa aj taky isty druch neviete v com je hacik