Dneska ráno som bol na nete... potom som išiel von a vypol som pc ked som sa vratil pri štarte windowsu xp mi nabehlo toto
a najlepšie na to je to že ten windows som si napalil u nás v škole
Stretol sa s tím už niekdo??,
samozrejme ten problem som už vyriešil už to nezobrazuje prepisal som si niejake veci cez regedit a znovu aktivoval s inym cislom.
Skús posurfovať po nete, resp. aj tu po hojku.. a uvidíš, že táto Tvoja téma je úplná zbytočnosť. Poradím Ti hľadať "WGA" alebo aj "Windows Geniune Advantage"..
BTW.. táto hláška nezávisí od použitej napaľovačky.. mohol si si ten Windows napáliť aj priamo v nejakej pobočke Microsoftu a aj tak by Ti to raz vyskočilo..
Ide o to, že v škole im vypíše presne túto istú hlášku.. preto radšej volia mierny slovník. Len rozdiel je v tom, že v škole dokážu podať dôkaž, že ich sériové číslo je legálne kúpené, kdežto Ty tento dôkaz nevieš podložiť.. žiaľ Windows ešte nevie rozoznať, kde je originálne sériové číslo a kde je len kópia..
hehe toto aj kamartovi vyhadzovalo a spravil presne to iste, a to je to, ze ked mas ten isty win(origos) na viacerych compoch a pripojis sa k netu tak ti to tam napise....
N@pster napísal:Dneska ráno som bol na nete... potom som išiel von a vypol som pc ked som sa vratil pri štarte windowsu xp mi nabehlo toto
a najlepšie na to je to že ten windows som si napalil u nás v škole
Stretol sa s tím už niekdo??,
samozrejme ten problem som už vyriešil už to nezobrazuje prepisal som si niejake veci cez regedit a znovu aktivoval s inym cislom.