[=najlepsie nic] rofldadikaPD napísal:to preto sa o tom rozpravaju lebo kazda chce vediet co si oblecia ta druha a chce vyzerat tak dobre ako ta druha alebo lepsie tak sa musi dozvediet co si oblecie ta druha aby vedela co si ma obliect ona. tot moj nazor. ja sa vzdy pytam chalana co si mam obliect aby som sa mu pacila.
Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oblecu ?
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
-
maskacove rozky
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oble
vies oni tak predchdzaju hadkam a rozpadom kamaratsievrobko napísal:Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oblecu ? Mam skusenosti s kazdou babou ked sa rozprava tak ja si oblcem to a to ...
tema znie : Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oblecu ?Hipollita napísal:Pretoze je to dolezite....tebe nezalezi na tom ,co mas oblecene? Alebo ked niekam ides ako vyzeras? Myslim, ze kazdy sa snazi aby nejako vhodne vyzeral...
zalezat si na tom davam ale nekecam o tom stale dookola
Aha, no tak kecat o tom nekecam ani ja nejako extra dokola...som si nevsimla to zakladne slovicko:)) No tak neviem, asi o tom rozpravaju, lebo nemaju o com inom rozpravat....mi-chau napísal:tema znie : Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oblecu ?
zalezat si na tom davam ale nekecam o tom stale dookola