Nastavenie routera
Nastavenie routera
Zdravim ! potrebujem pomoct mam roter znacky Micronet SP888C a nejako sa mi ho nedari nastavit mam pripojenie cez FTP kabel(cez kablovku).
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mademan: Ani nevies co chces nastavit a uz klonuje MAC adresu. Co ak ide o wifi router, ktory je uz za jeho klientom na pripojenie a chces to nastavit pre notebook, zabezpecit, spravit NAT??? Ani nevies o co ide a uz pises mudrosti.
Largo: FTP je FTP, kabel je kabel, uz ide, tak uz..., je to TP kabel, resp ftp cat 5 alebo 7
. Router pripoj na PC, do prehliadaca zadaj 192.168.2.1 (alebo 192.168.1.1) a daj enter, tak ako keby si chcel otvorit stranku. Mal by ti nabehnut webadmin zariadenia, budes potrebovat heslo (vacsinou byva heslo ako 1234, password, admin), staci pozriet manual. Zvysok spravis ako budes potrebovat...
Largo: FTP je FTP, kabel je kabel, uz ide, tak uz..., je to TP kabel, resp ftp cat 5 alebo 7
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
S tou mac adresou by to bolo aktualne keby sa jednalo o Chello s pripojenim na 1PC,.. ale ani tam by v podstate nemusel klonovat MAC, sa mi zda ze staci zavolat ze mas novu fyzicku adresu a oni si to tam prepisu,.. alebo to funguje nejako automaticky? mozno by sa mohol vyjadrit niekto kto ma chello, ale tato tema tu uz bola viac krat riesena,...
Ako ti moze niekto poradit ked nikto nevie ani o co ti ide a kde je poroblem? Precital som si temu dvakrat po sebe a nechapem stale o co ti ide. Napisal si ohladom problemu s AP a ze ho nevies nastavit a teraz pises o upgrade firmware. Trebalo by informacie co chces vlastne nastavit, ake mas pripojenie na net, ake zabezpecenie chces pouzit alebo pouzivas, ci si ten router zapojil len vcera kvoli zdielaniu netu pre druhy pc a podobne. Bez informacii sa clovek nepohne.
hojko> take it easyyyy... keby som mal odpovedat uplne racionalne, odpoviem mu presne tak ako si to urobil Ty.. nakolko vsak neboli poskytnute dostatocne presne informacie o probleme som si tipol o co by mohlo ist a napisal.. ako vidis ani logika-koser pristup nepomohol, takze nasa uspesnost je rovnaka 
EDIT: hojko> co ked jeho router ma uz inu ako def. ip adresu?
EDIT: hojko> co ked jeho router ma uz inu ako def. ip adresu?