čo spraviť, aby si mnou nebol taký istý a začal sa snažiť???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maryinka
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

nechcem ho ignorovat a vyhybat sa mu,ved ho lubim a chcem byt co najviac s nim..
PS: citala som,ze najlepsie zeny,ktore muzi miluju su zle babenky...stale maju na nich co obdivovat a stale ich dobijaju..
no nevieeeem..

to ako teraz ja mam byt zla a zanedbavat ho a vyhybat sa mu?potom ma zacne dobijat?
asi nie.. :cry:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

maryinka napísal:citala som,ze najlepsie zeny,ktore muzi miluju su zle babenky...stale maju na nich co obdivovat a stale ich dobijaju..
no nevieeeem..
jj, a najhoršie ženy sú také ktoré sa riadia tým čo čítali bohvie kde, taxa neraď tým čo si čítala lebo to dopadne zle...
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Aj mňa by zaujímal tzv. "recept na pozornosť partnera"....kto to má vyskúšané a zaručene pravdivé, napíšte, prosím, ss..... :cry:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

dew6 napísal:Aj mňa by zaujímal tzv. "recept na pozornosť partnera"....kto to má vyskúšané a zaručene pravdivé, napíšte, prosím, ss..... :cry:
povedal by som,ze to by chcel vediet kazdy. niekto moze tvrdit,aby si mu davala najavo,ze nie je jediny a tym by sa mal zacat snazit. no mozno to on pochopi uplne inak a tym to este zhorsis. ja by som sa o tom "nezaujme" s partnerkou otvorene porozpraval.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ked chcete uputat partnera ,co tak ho trocha podpichnut ? :wink: ,nech si uvedomi ze nieje jediny chlapec pod slnkom :lol:
Napísať odpoveď