Ovplyvnenosť znamením zverokruhu

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Sedí na Vás popis podľa znamenia?

Ano
54
68%
Nie
4
5%
Neverím v astrológiu
22
28%

Celkom hlasov: 80

tryagain1
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tryagain1 »

znamenie sedi ale horoskopom verim len ak su pozitivne :D
franta101
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa franta101 »

OOO
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

SOm kozorozec a presne ma to vystihuje
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

ja som vahy a uplne je to presny ja ale fakt na 98%.. :shock:
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cvock »

charakteristiky znamení respect....takých 95% pravdy sa tam nájde....a tie také jednodňové horoskopy...každý by tomu chcel veriť...
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

ja som znamenie ryb...a to znamenie na mna raz sedi a raz nie ....ked si nieco najdem o mojom znameni vzdy je tam napisane nieco ine takze ?! :D pohodaaa berem to s rezervou :)
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Ja som Býk,sedí na mne úplne všetko,okrem toho,že ja nie som zavalitý s nižšou postavou,ale som úplny opak..inak všetko povaha a vlastnosti všetko sedí,to je zaujímavé..horoskopy si rád prečítam na jednom webe(jeden teen časák) :oops: a tam mi to sedí na 100%...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

všetko sedí..... som baran... a partnera mám tiež barana...
našli sme sa kedže sme "ohnivé znamenia" :P
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

hej ako laska povedala sme barani a myslim ze sa to na nas aj hodi len najhorsie na tom je to ze moja tvrdohlavost je casto aj dovod nasich mensich roztrziek ktore ma potom velmi dlho mrzia :? ale lubime sa takze je to pohoda :oops:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ja tomu neverím, je to robené tak aby to sedelo na väčšinu ľudí v konkrétnom znamení.

Na psychológií sme to rozoberali :P

1. Je to neviem jaký H... niečo, kua neviem si spomenúť. Proste také, čo sa presne používa pri horoskopoch. To znamená, také, aby to sedelo na každého. Napr. čo ja viem.. hej choroby, to ostatné znamenia netrpia čo ja viem chorobami na priedušky?? alebo kĺby???

2. Je to prístup k osobnosti na základe spoločných vlastností. Jednoducho nájdeme spoločné vlastnosti a určíme na základe toho nejaký typ osobnosti, v našom prípade znamenia.

Ja študujem niečo iné, ale tú psychológiu si už nepamätám, jasné, že mám aj vlastný názor, ale stotožňujem sa aj s tým, čo sme tam mali vysvetlené. :)

Takže Ja osobne tomu vôbec neverím, je to len ďalšia šarlatánska blbosť. Môžete si nájsť aj milión príkladov kedy to sedí, ale v skutočnosti bude existovať ďalších 10 miliónov na ktorých to nebude sedieť. Takže asi toľko.

Ďalej neverím že ma ovplyvňuje postavenie planét alebo hviezd, ak už to vydáva nejakú vesmírnu energiu, malo by to všetkých ovplyvňovať rovnako.

Aha, vlastne nie, lebo vtedy keď som sa narodil, bol máj, čiže navždy sa do mňa zapísala konkrétna energia, z konkrétneho postavenia planét alebo hviezd v tom období. Na celý život mi na čelo napísala že budem blíženec a podľa toho na mňa budú sedieť všetky vlastnosti v horoskope. :D

No dobre, už to preháňam, ale podľa mňa je to smiešne. Je to vedecky nepodložená "disciplína". Chýbajú fakty.
Napísať odpoveď