Problém s rozlúčkovou
Problém s rozlúčkovou
Mám problém s rozlúčkovou všetci moji spolužiaci hovoria inym aby mi povedali ze ma tam necu pretoze ma odsudzuju kvoli vzhladu som z toho zdrveny nevem co mam robit.Vtriede sa chovaju normalne kumne lenze ked som sa to dozvedel tak vsetci sa smialy a ze co si myslim osebe ze co tam budem robit nikto somnou aj tak nechce tancovat!Bojim sa co mam robit dalej

-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Co mas robit? No za prve, naozaj Ti nezavidim taku bandu kretenov v triede, navyse ked sa v skole pretvaruju. Ach, pretvarka a ludska falos, to je nieco co nenavidim.
No ale k veci. Urcite mas znamych, kamaratov aj mimo skoly. Tak bud s nimi a na tu bandu debilov sa radsej vykasli. Na rozluckovu nechod, pekne im do tvare povedz, nech sa dakam strcia vsetci ako su. Da sa povedat, ze im urobis radost a Ty sam si zachovas istu tvar.
Inak snazim sa to pochopit a nejde to. Odsudzovat niekoho kvoli vzhladu(vsetci ludia su ini a neni ideal krasy, podla ktoreho by sa urcovalo kto je pekny a kto nie) pripadne kvoli tomu ze netancuje(jakoze ja tiez nie som tanecnik a som kvoli tomu menej clovek nez niekto kto tancuje?) je primitivizmus na urovni...nic vhodne ma ani nenapada k comu by som to mohol prirovnat.
No ale k veci. Urcite mas znamych, kamaratov aj mimo skoly. Tak bud s nimi a na tu bandu debilov sa radsej vykasli. Na rozluckovu nechod, pekne im do tvare povedz, nech sa dakam strcia vsetci ako su. Da sa povedat, ze im urobis radost a Ty sam si zachovas istu tvar.
Inak snazim sa to pochopit a nejde to. Odsudzovat niekoho kvoli vzhladu(vsetci ludia su ini a neni ideal krasy, podla ktoreho by sa urcovalo kto je pekny a kto nie) pripadne kvoli tomu ze netancuje(jakoze ja tiez nie som tanecnik a som kvoli tomu menej clovek nez niekto kto tancuje?) je primitivizmus na urovni...nic vhodne ma ani nenapada k comu by som to mohol prirovnat.
aj by som lenze aj mam babu!ale ona tam chce ist ale ja zas nie povedala ze ona pojde somnou vonku budeme ale som jej povedal ze nech tam ide ona ma good partu takze ona problem nema!5-ula napísal:sa vyser na nich.pozvi ejaku fajn kocku a vytri im zrak..hlavu hore
ale ony su strasny su namysleny vsetci rad radom ja si aj zastanem ked mi zaparaju do kamosa a ked domna vsetci sa smeju ze pomoz si sam snazim si ich nejak zisakt ale to nejde!:(som zufalyVigor napísal:Co mas robit? No za prve, naozaj Ti nezavidim taku bandu kretenov v triede, navyse ked sa v skole pretvaruju. Ach, pretvarka a ludska falos, to je nieco co nenavidim.
//eritrocit: Nepíš dva príspevky za sebou, používaj tlačítko Uprav.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Môj uhol pohľadu:
Hmm, tak priateľka by mala ostať s tebou, pretože ostaneš sám a nebolo by najľudskejšie z jej stránky (samozrejme sa patrí a je pochopiteľné, že jej dopraješ: "Choď sa zabaviť s kamarátmi."). Až odmietne, môžete spolu stráviť krásny romantický večer v meste, hocikde. Inak neviem ...
Hmm, tak priateľka by mala ostať s tebou, pretože ostaneš sám a nebolo by najľudskejšie z jej stránky (samozrejme sa patrí a je pochopiteľné, že jej dopraješ: "Choď sa zabaviť s kamarátmi."). Až odmietne, môžete spolu stráviť krásny romantický večer v meste, hocikde. Inak neviem ...
-
Vesper
Professional
ak je to naozaj len kvoli vzladu tak sa nachadzas v nezavideniahodnej situacii... my mame v triede chalana ktory je slusne povedane divny ale okrem toho je dost skaredy smrdi a podobne a ma podobne problemy... a preto viem ze z takej pozicie sa prakticky nemas sancu dostat.. zostava ti len vysrat sa na sprostych spoluziakov a najst si partiu ludi s ktorymi si budes rozumiet niekde mimo skoly
-
RoQa
Darca
mi mame v triede tiez niekoho koho kazdy odcudzuje , ale on nie je zly kamarat iba sa obcas na obede rozprava s buchtami a reznom... napr : ziem ta !! a take .podla mna si najdi inych kamarotov ak niesi na tom s tym vzhladom az tak hrozne , vzdy sa najde niekto kto si z teba nebude robit srandu a budete kamosi 
lenze buba12342 odsudzuju len kvoli vzhladu, kdezto ten vas spoluziak (maly paliVesper napísal:ak je to naozaj len kvoli vzladu tak sa nachadzas v nezavideniahodnej situacii... my mame v triede chalana ktory je slusne povedane divny ale okrem toho je dost skaredy smrdi a podobne a ma podobne problemy... a preto viem ze z takej pozicie sa prakticky nemas sancu dostat.. zostava ti len vysrat sa na sprostych spoluziakov a najst si partiu ludi s ktorymi si budes rozumiet niekde mimo skoly
moj nazor
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
blitzkrieg
Professional
ak myslis rozluckovu ako taku ze na konci 9. rocnika sa ide chlastat
a podobne ..tak sa na nich vykasli ...ja som mal podobny problem ...maly sme ist na vylet ..a mna tam tiez nechceli ..a ani neviem preco ..tak som neisiel ..radsej som bol s kamosom hrat biliard a na rybach alebo podobne ..teraz ma rozluckova caka tiez ...ale ked ti mozem poradit ..tak sa vykasli na nich a ked sa dostanes na strednu skolu tak si kamosov urcite najdes...
ked mas priatelku som si isty ze sa da zabavit aj s nou nejako ... spravaj sa tak ze "problemi inich niesu mojimi problemami " ak je to rozluckova pravdepodobne si si za nu uz zaplatil ,tak pridi s priatelkou a zabavte sa , to co ci myslia ostatni mozes mat v pazi ,iked viem ze to nieje lahke , myslim ale ze rozluckova je az niekedy v juni cize dovtedy by malo byt dost casu nieco so sebou spravit,ale to zalezi od toho kde v tvojom vzhlade je problem.... napis nieco podrobnejsie.... ked ti na tej rozluckovej a tak zalezi tak sa snaz
vsetko najlepsie zelam
vsetko najlepsie zelam
no tak najprv ti tvoji spoluziaci musia byt riadne h****a...totiz odsudzovat niekoho v takejto situacii na zaklade vzhladu je absurdne...predsa je to len rozluckova...ked im tam tak vadis nech ta neriesia a nie "neodporucaju" ti tam chodit...
ja by som kazdopadne si kazdopadne rozmyslel ci vecer kdesi s priatelkou nieje lepsi ako vecer s takymito ludmi...a ked uz tak by som ju tam zobral a hrdo vkracal dnu
...a aj ked neviem v com je ten tvoj "vzhladovy problem"...tak skus ho dovtedy nejako vyriesit ak je to v tvojej moci a mozno sa spamataju
drzim palce
ja by som kazdopadne si kazdopadne rozmyslel ci vecer kdesi s priatelkou nieje lepsi ako vecer s takymito ludmi...a ked uz tak by som ju tam zobral a hrdo vkracal dnu
...a aj ked neviem v com je ten tvoj "vzhladovy problem"...tak skus ho dovtedy nejako vyriesit ak je to v tvojej moci a mozno sa spamataju
drzim palce
mas pravdu. odsudit spoluziakov je lahke, ale nikto odtialto nevie, preco si to o zakladatelovi topicu myslia. nic v zlom, cisto moj subjektivny nazor.eritrocit napísal:Mňa by len zaujímal ten tvoj vzhľad. Odsudzujú teba ako takého, alebo tvoj štýl obliekania a pod.
Chodíš do školy upravený? Nosíš čisté veci?
Pretože vieš, osobne ti poviem, ani ja by som do mesta nezavolal pravoverného pankáča s čírom na hlave a PET fľaškou čuča vo vrecku.
som uplne normalny chalan oblikam sa ako ostatny mozno vac do rappu ale len rifle nesmrdim sprchujem kazdy den skoro kazdy som total v poho chalan kazdy vravy lenze moja trieda daco ine mysli a nepijem ani nic podobne nefajcim co moja polka triedy ano!aj ma uz viackrat volali pit ale ja som nesiel pretoze necem a dufam ez som spravyl dobru vec ze som nesiel