Eru napísal:hmm to sa stavalo aj mne ale ked som dal spravny system tak to zmizlo. pozri sa ci na stranke nie je system na stiahnutie a ked nie tak napis na forum servera svoj problem a opytaj sa ci by niekto komu to ide nemohol uploadnut svoj system. tak som to urobil aj ja.
hm r1k1nko ale earl ziavne nema lvl 60:P, a keby mal ziavne by dokazal napisat na server kd ehra e mu to nejde
EARL skus na Forbidden-lands.sk napisat na forum(do technickych problemov) alebo najprv sksus najst ci tam uz dakto nepisal podobny problem(100% pisal) ....som si isty ze ti pomozu
ja hravam na Onlinegamers.cz je tam rate 1x abo 25x (ja hram na 25x ) je to tam super a co co si vravel (EARL) robilo to aj mne
- ale nie zo zacitku iba tak po mesici zvknem aktualizot sys"
ale k teme :
som Human>Rogue>Hawkeye>buduici Sagitarius
Emkej napísal:poradte mi postavu najlepsiu na kuzla a ktora vie aj ako tak s mecom a zbranami dik
V L2 magovia ( sorcerrer, spellsinger , necromancer a spellhowler ) nikdy neutocia so zbranami ale mas classy ako warcryer a overlord ( su to vynikajuci bufferi ale maju aj utocne kuzla ) ale ked chces maga so zbranami tak potom toho warcryera ten sa da zahrat aj so zbranami ale tych utocnych kuziel moc nema ... resp ma len jedno co priamo dava dmg ...
btw ked nevies ktory to warcrier je tak orc. a oni mozu ist len zo zbranami lebo staffky su dobre len na kuzla a tie oni moc nepouzivaju... jeho sila spociva v tom ze ma nejake tie skilly na Blunt a skill na heavy armor aj ked v parte sa skor oplati pouzivat roba kvoli viac mane na buffy. ale potom si moc nezabuchas.
Eru napísal:btw ked nevies ktory to warcrier je tak orc. a oni mozu ist len zo zbranami lebo staffky su dobre len na kuzla a tie oni moc nepouzivaju... jeho sila spociva v tom ze ma nejake tie skilly na Blunt a skill na heavy armor aj ked v parte sa skor oplati pouzivat roba kvoli viac mane na buffy. ale potom si moc nezabuchas.
Mno hele napr OL sa chodi aj so staffkami pretoze je to tiez blunt cize stun moze davat a ma aspon vatsi m-atk na sealy ...
no tak ked chces mix medzi magom a fighterom tak jedine orca warcriera lenze potom to nebude ani silny mag ani silny fighter. ak chces maga tak by som dal sorcerera/spellsingera/spellhowlera ak dobreho fightera tak to neviem lebo je vela druhov. z lukom je najlepsi asi Hawkeye, tank je v podstate jedno, najsilnejsi fighter je asi gladiator alebo Destroyer atd. najprv si vyber naco chces byt zamerany a potom ti poradim ktory je najlepsi.
Eru napísal:no tak ked chces mix medzi magom a fighterom tak jedine orca warcriera lenze potom to nebude ani silny mag ani silny fighter. ak chces maga tak by som dal sorcerera/spellsingera/spellhowlera ak dobreho fightera tak to neviem lebo je vela druhov. z lukom je najlepsi asi Hawkeye, tank je v podstate jedno, najsilnejsi fighter je asi gladiator alebo Destroyer atd. najprv si vyber naco chces byt zamerany a potom ti poradim ktory je najlepsi.
Este si zabudol na necromancera co je naj mag v C4
necromancer nie je tak uplne mag je to nieco medzi summonerom a magom. niektory si nanho mozu vymysliet taktiku:) napr. nukeri maju silnejsie kuzla a k tomu sleep takze sa to da urobit tak ze summona uspat a najprv zabit necra. a potom summona. jednoducho but treba mat dost HP na zabitie obidvoch alebo ich zabit pojednom.