Problém s rozlúčkovou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

no vies v ich chapani si zrejme "divny" ze si nesiel aj napriek tomu ze ta ti "sefovia" zavolali...podla mna si urobil dobre...je to tvoje presvedcenie a za tym si stojis...to je fakt rarita v tejto dobe...
bud rad za to aky si a kasi na nich...najdes si novych kamosov na strednej... :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Aiden napísal:no vies v ich chapani si zrejme "divny" ze si nesiel aj napriek tomu ze ta ti "sefovia" zavolali...podla mna si urobil dobre...je to tvoje presvedcenie a za tym si stojis...to je fakt rarita v tejto dobe...
bud rad za to aky si a kasi na nich...najdes si novych kamosov na strednej... :)
chlape ty sa asi fakt nudis 17 prispevkov za den a nezmyselnych lebo co pises ty uz pred tebou napisalo x ludi :? neje to spam ?? :wink: :idea: uz o 20sec. 18 :lol: vies ze ja som za nieco podobne sedel 24h ???
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

stava sa.. ja tiez v triede nesom nejak oblubeny.. teda na zopar jedincov.. tiez sami magori co si o sebe bohvie co myslia furt len chlascu a maju silne reci.. zato ze ja nepouzivm vulgarizmy a nechlastam jak duha (zle skusenosti-9rocnik otrava alkoholom :D ) tak ma maju za pnaka.. a uz aj za satanistu :D kedze som jediny clovek co sa v triede oblieka v style ze metal vsetko cierne+nejaka ta retaz naa mencestrakoch(no jo jediny metlak medzi vidlakmi, diskofilmi a hiphopermi).. a ket si mam predstavit stuzkovu.. no dovi.. ale zato mam vlastnu partiu, priatelku.. no problem.. chodim po nasich akciach, chatach a oni mozu ist do riti.. budem rad ak pojdem na stuzkovu.. a o dozvukoch mozu snivat.. racej pojdem s holkou dade na chatu
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

bubo12342 napísal:som uplne normalny chalan oblikam sa ako ostatny mozno vac do rappu ale len rifle nesmrdim sprchujem kazdy den skoro kazdy som total v poho chalan kazdy vravy lenze moja trieda daco ine mysli a nepijem ani nic podobne nefajcim co moja polka triedy ano!aj ma uz viackrat volali pit ale ja som nesiel pretoze necem a dufam ez som spravyl dobru vec ze som nesiel
mozno ich nechut mat ta tam je sposobena tym ze oni su "ini" proste trosku menej slusny,,,, a im by viac seklo keby si bol rovnako zaostali ako oni....ak ti mozem poradit urcite sa po nich neopic , radsej ako by si mal zacat pit a fajcit si vyjdi sam s priatelkou, netreba zacinat ,potom je tazko prestat ,a urcite nie len kvoli tomu ze "musim zapadnut do partie" :!: :!: :!: vyser sa na takychto "kamosov" :!:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Hm,,,citam citam citam...mas to tazke.ked snimi musis denno denne ich "trpiet" No ja to vidim asi tak ako ostatny co tu napisali.chcelo by to vlastnu partiu....svojich kamaratov..a nie tych "frajerov" co mas v triede...Ja som na ZS tiez nebol daky oblubeny...mozno troska(vzdy som bol vodcovsky typ) co mnoho ludi ma problem uznat autoritu....no na strednej sa to vylepsilo o moc..ale vzdy sa najde niekdo komu sa to nepaci...nemyslis ze proste vidia v tebe konkurenciu? ostatny chalani....mate dake baby v triede? aky maju ony nazor na teba?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém s rozlúčkovou

Príspevok od používateľa Te-wei »

bubo12342 napísal:Mám problém s rozlúčkovou všetci moji spolužiaci hovoria inym aby mi povedali ze ma tam necu pretoze ma odsudzuju kvoli vzhladu som z toho zdrveny nevem co mam robit.Vtriede sa chovaju normalne kumne lenze ked som sa to dozvedel tak vsetci sa smialy a ze co si myslim osebe ze co tam budem robit nikto somnou aj tak nechce tancovat!Bojim sa co mam robit dalej :cry: :cry: :cry: :cry:
Tak toto je pekný humus... chlape som s tebou!
Napísať odpoveď