zvysit pritazlivost alebo kde je problem ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Denadriel
Amateur
Amateur

zvysit pritazlivost alebo kde je problem ?

Príspevok od používateľa Denadriel »

zdravim vsetkych priaznivcov, podme na to.
chodim s holkou vsetko klape ale obcas mam pocit ze som jej akoby lahostajny. Nezavola, neprezvoni, nenapise a ked sa dohodneme ze ideme niekam tak sa obcas stane ze isla s niekym inym. Volnost jej neberem to nie.
Mozno aj ja by som mal byt viac na seba "uprety" a mal by som jej aj ja ukazat ze nie je jedina na svete. Nech trocha ziarli a tak. Viem rad by som docielil nieco aby sa o mna trhala alebo tak, ale to asi nepojde. Mam zvysit svoju pritazlivost alebo ako jej mam naznacit nech mi ukazuje svoju naklonnost ? Aj ja chcem byt dobyvani a pod. :) dufam ze nejsom vysinuty.
sice niekedy jej ani ja nevolam ale to len s toho dovodu ze sa snazim byt nedostupny aby aj ona po mne nejako tuzila.
dakujem za vrele odpovede.
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: zvysit pritazlivost alebo kde je problem ?

Príspevok od používateľa mi-chau »

Denadriel napísal:chodim s holkou vsetko klape ale obcas mam pocit ze som jej akoby lahostajny. Nezavola, neprezvoni, nenapise a ked sa dohodneme ze ideme niekam tak sa obcas stane ze isla s niekym inym.
:hmm:
Denadriel napísal: Mozno aj ja by som mal byt viac na seba "uprety" a mal by som jej aj ja ukazat ze nie je jedina na svete. Nech trocha ziarli a tak.
mozno, a mozno si pre nu skutocne lahostajny :? mali by ste si pohovorit
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

A ako zvysis svoju pritazlivost? Prefarbenim vlasov alebo zmenou oblecenia? :lol:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

mozny sposob je dialog ale dalo by sa to riesit aj tak ze jej vo zvysenej miere zacnes TY preukazovat pozornost,ona sa chyti a uz by to malo ist, ak nie tak to potom ide zlym smerom :?
pritazlive je aj nezname ,nechaj si iste tajomstva, trosku tajuplnosti nezaskodi :P
mozes skusit ale aj zmenu image ...kup si nieco co si doteraz nenosil ,,retiazku,prsten .... nieco na sebe zmen nech sa citis istejsie "novsie" ,,tiez by to potom mala podvedome vycitit
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

mi-chau napísal:mozno, a mozno si pre nu skutocne lahostajny :? mali by ste si pohovorit
tak s tymto suhlasim. ak sa vazne stava,ze sa na niecom dohodnete a ona na to zabuda, bud ma zlu pamat, alebo vazne nema o teba taky velky zaujem. otvorene sa s nou porozpravaj, preco sa tak sprava. Ako dlho ste vlastne spolu?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Nezavolá, neprezvoní, jednoducho ženy.

Zároveň si aj odpovedal na svoju otázku a teda to čo robí ona, urob niekedy aj ty. Na jednej strane jej daj pocítiť ako veľmi ju máš rád, ale zároveň sa na ňu občas "vykašli". A ak náhodou bude mať niečo proti tvojmu správaniu, proti tomu, že na ňu "kašleš", povedz jej do očí, že ona urobila presne to isté.

Nesnaž sa byť pre ňu princ na bielom koni, ktorý jej znesie aj modré z neba a všetko odpustí. Všetko má svoje hranice a ak sa ti to, čo robí na nej nepáči, povedz jej to aj keby ťa to malo stáť rozchod. Nenechaj si skákať po hlave od baby, ktorá na teba serie.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Denadriel napísal:zdravim vsetkych priaznivcov, podme na to.
chodim s holkou vsetko klape ale obcas mam pocit ze som jej akoby lahostajny. Nezavola, neprezvoni, nenapise a ked sa dohodneme ze ideme niekam tak sa obcas stane ze isla s niekym inym. Volnost jej neberem to nie.
Mozno aj ja by som mal byt viac na seba "uprety" a mal by som jej aj ja ukazat ze nie je jedina na svete. Nech trocha ziarli a tak. Viem rad by som docielil nieco aby sa o mna trhala alebo tak, ale to asi nepojde. Mam zvysit svoju pritazlivost alebo ako jej mam naznacit nech mi ukazuje svoju naklonnost ? Aj ja chcem byt dobyvani a pod.
To sú ženy. Nemusíš jej byť hneď ľahostajný, no možno má aj iné záujmy (nie nehovorím o bokovkách) a popri nich na teba niekedy zabúda. Každopádne sa nesnaž vyvolávať umelé problémy iba z titulu aby žiarlila - to je dosť hlúpe. Každopádne pokiaľ začneš byť až príliš dobrý, tak ťa nebude mať prečo dobíjať, nakoľko si od teba všetko vypýta pohľadom a ty jej budeš chcisť vyhovieť. To nie je o tom. To, že chceš byť dobívaný nie je nič nenormálne, čiže vyšinutý niesi. Je to prirodzená ľudská túžba po pozornosti. A tú si získaš jedine tak, že ju zaujmeš. Napr ja som to obieval tak, že som mal tajomstvo a bývalá nenávidela tajomstvá...Vydržala ma dobíjať celé dni, keď sme boli spolu no a nakoniec som jej ho vždy ajtak prezradil, no boli to hlúposti typu: chcem Ťa niekam pozvať, alebo že pôjdeme na balet. :wink:
Napísať odpoveď