pomozte mi. neviem ako to dat do poriadku. pred reinstalaciou windows mi to slo vpohode a teraz
SE K600i problem s USB
SE K600i problem s USB
ked chcem pripojit telefon k pc tak mi zaznie rychly trojity ton (ton ktory sa ozve pod XP lenze ten je trojity) a nejde mi pripojit phone k pc.
pomozte mi. neviem ako to dat do poriadku. pred reinstalaciou windows mi to slo vpohode a teraz
nic
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: SE K600i problem s USB
ja som mal taky isty problem preinstaluj drivery ked chces cely fon potrebujes aj to cd co si dostalZHNiLa_KaCHNa napísal:ked chcem pripojit telefon k pc tak mi zaznie rychly trojity ton (ton ktory sa ozve pod XP lenze ten je trojity) a nejde mi pripojit phone k pc.
pomozte mi. neviem ako to dat do poriadku. pred reinstalaciou windows mi to slo vpohode a teraznic
mne bluetoothe nejde. telefon mi spadol na zem. paradny telefon.JaJeNiektoIny napísal:Uz si skusal preinstalovat si ovladace na tvoj mobilny telefon?
Inak, ja mam taky isty (K600i), ide mi to dobre, aj cez bluetooth aj cez kabel.
ja to mam nainstalovane vsetko ale skusim to zrusit vsetko a nahodit to na novo. uvidime.
inak dik za rady k+ leti