Co by ste zmenili vo svojom zivote ak by ste mohli?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Co by ste zmenili vo svojom zivote ak by ste mohli?
...vratit cas a vo svojom zivote zmenit jedinu vec, ktoru ste urobili co by to bolo? Samozrejme mam na mysli Vase skutky, ktore ste urobili, nie dajaku udalost co sa stala a Vy ste ju nemohli ovplyvnit. Rozhodnutia, ktore sa Vam vtedy mozno zdali spravne no casom ste zistili, ze tomu tak nebolo. A skuste vybrat to jedno, ktore by ste dnes, s vedomostami, ktore teraz mate, urobili inak...
//mastermind: upraveny nazov temy
//mastermind: upraveny nazov temy
-
Traktorista
Guru
-
pinacolada
Guru wannabe
...nerozisiel by som sa s dievcatom kvoli blbosti a tym aj sebe aj jej hrozne moc ublizil a neskoncil tak obodbie ked som bol naozaj stastny....je od vtedy uz viac ako rok ale stale je pre mna vsetkym...
casto si hovorim ze by som si mal najst druhu ale clovek hlada len dovtedy kym nenajde tu "pravu"...a nieco vo mne mi hovori ze som si tu sancu uz presvihol...
je ta najlepsia aku som mal tu cest spoznat a to moje rozhodnutie lutujem viac ako cokolvek co som v zivote urobil
casto si hovorim ze by som si mal najst druhu ale clovek hlada len dovtedy kym nenajde tu "pravu"...a nieco vo mne mi hovori ze som si tu sancu uz presvihol...
je ta najlepsia aku som mal tu cest spoznat a to moje rozhodnutie lutujem viac ako cokolvek co som v zivote urobil
-
jin
VIP
Myslím, že by som si túto možnosť zatiaľ šetril. V ivote som zatiaľ neurobil nič, čo by mi nejako výrazne zatienilo budúcnosť, čiže som relatívne spokojný. No keby som musel, tak by som rád ovplyvnil jednu udalosť, kvôli ktorej som nešiel koncertovať do kanady. Možno by za to stál aj jeden rozchod, ale keď nad tým tak rozmýšľam, tak rozchod samotný mi dal po strane skúseností omnoho viac, ako vzťah samotný. Bolo to síce pekné, no tá bolesť z rpzchodu mi dodala neskutočne eľa sily a posilnila empatiu...
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Som este mlada, mozno keby som mala cez 80 tak by sa na to dalo lahsie odpovedat. Co by som zmenila z doterajsieho zivota je asi leto'06 - uz by som so sebou takto zametat nedala, keby som vedela vsetko co viem teraz... Ale zaroven ma to neuveritelne posilnilo, je to tak, co ta nezabije, to ta posilni. 
-
mastermind
VIP
urcite by som nic nemenil ..... prave to je na nasich rozhodnutiach pekne ze sa nedaju zobrat spat ... potom by zivot vyzeral ako jedna PC hra,kde ked sa nieco pokazi klikneme na LOAD
zivot je prave o tom zaujimavy ze vsetko moze skoncit dobre a zle,aj jedno zmenenie v minulosti by zmenilo moju sucasnot ,,, a ktovie ako
zivot je prave o tom zaujimavy ze vsetko moze skoncit dobre a zle,aj jedno zmenenie v minulosti by zmenilo moju sucasnot ,,, a ktovie ako
suhlasim, navyse ja som nespravil v zivote zatial nic aby som sa musel vracat, absolutne som nerozmyslal nadtym ci by sa dal vratit cas, sice par rokov dozadu som sa mal lepsie ako teraz ale myslim ze to zato nestoji...mastermind napísal:Horsie ako lutovat to co sme urobili je lutovat to co sme neurobili.
Ja by som rad zmenil niektore veci, ale kto vie aky by to malo efekt. takze som spokojny s tym ako to je aj ked som nespokojny
Neviem, či by som niečo chcel zmeniť v mojom živote. Pretože zmena čo i len jednej události by mohla zmeniť celý moj doterajší život na nepoznanie. Takže radšej to nechám tak.
-To že som tu živý a zdravý je dôsledok toho, že všetko je tak, ako má byť.
-Ja sa riadim hesla Všetko zlé je na niečo dobre.
-
zuzkazuzka
VIP
Keď sa niekedy veci nevyvinú tak, ako by som si želala, tak by som dala naozaj všetko preto, aby som ich mohla zmeniť. Ale keďže sa to nedá, tak musím brať veci také aké sú a naučiť sa s nimi žiť. S odstupom času, keď sa na tie veci pozriem, tak už by som nič nemenila. Všetko má nejaký zmysel a zo všetkého sa dá poučiť. Takže ak by sa to dalo, tak by som si tú možnosť niečo zmeniť nechala na neskôr. Ale dúfam, že v mojom živote sa nestane nič také, s čím by sa nedalo existovať a kvôli čomu by som chcela meniť osud.
Moja rec, toto heslo mi uz vela krat pomohloFrikso napísal:Neviem, či by som niečo chcel zmeniť v mojom živote. Pretože zmena čo i len jednej události by mohla zmeniť celý moj doterajší život na nepoznanie. Takže radšej to nechám tak.
tak ja by som určite nič nemenil... síce prípadných adeptov by bolo dosť, ale aj rozhodnutie, ktoré sa mi teraz možno zdá zlé, a keby som ho v mynulosti spravil inak, mohlo by v konečnom dôsledku dopadnúť ešte horšie... navyše je to môj život a riadim si ho sám a to si človek musí naplno uvedomiť... rozhodnutia sa nedajú brať späť... preto treba byť zodpovedný... a keď spravím niečo zle, treba sa za to aj tak postaviť a prijať zodpovednosť... asi tak...
-
Vigor
King
Ludia, nic v zlom, ale ked som zakladal tuto temu nebolo to s tym, aby tu kazdy napisal ze je so vsetkym v zivote spokojny. Dobre, berem, ja si tiez stojim za svojimi rozhodnutiami, a tak by to mal brat kazdy z nas. Ale zrejme kazdy z nas mohol urobit nieco aj lepsie, zvlast ked s odtupom casu ma na to iny pohlad. Preto ma napadla tato maximalne teoreticka tema, kde sa pokuste nemyslit na mozne suvislosti a udalosti, ktore z toho daneho rozhodnutia vyplyvali. To bola pointa temy, nie aby kazdy napisal, ze by nic nemenil, lebo tak sa stalo, tak to ma byt a podobne.
-
RainbowSix
Light Professional
-
peterkozel
Medium Professional