SMC WBR14 G2

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mademan
Light Star
Light Star

SMC WBR14 G2

Príspevok od používateľa mademan »

Zdravim pani,

moja lan konci vyssie spomenutym routerom kt ide do modemu.. Rychlost od modemu po router je 1mbit. Restart routra, speedmeter z pocitaca na lane, ping googla, plna rychlost, minimalny ping. Po par sekundach rychlost klesa, ping rapidne narasta, rychlost klesa dalej, pingy sa uz ani nevracaju udajne... Cele pripojenie z lany do internetu je nestabilne, icq odmieta odoslat spravu, rychlost vyrazne kolise, pred par minutami som nameral 80kbps :evil: Na routri som vypol vsetko co sa len dalo vypnut, napriek tomu situacia rovnaka, ak ho restartujem tak na takych 20 sekund mam opat normalny net, potom to iste. Situacia rovnaka ci pouzijem wifi ci kabel.

Router by som najradsej rozbil, ale snad mi uznaju reklamaciu.
Navrhy na zariadenie ktore bude schopne wan-lan prekladat plnou rychlostou za racionalnu cenu, preferably z vlastnej skusenosti? (firmware je najnovsi)

mademan
mademan
Light Star
Light Star

pred chvilou odisiel kompletne, router ani nepingal, cim ma donutil spravit poslednu vec co mi zatial nenapadla, odpojit ho od stavy... No guess what, teraz ide ako hodinky... Uz asi 10 minut.. Uvidime kolko mu to vydrzi

EDIT 7.4.> nevydrzalo mu to dlho... v noci znova odisiel totalne, nepingal. Teraz rano som ho musel odpojit-zapojit aby fungoval, nachvilu..

EDIT 7.4.> v minulosti tu boli spomenute Linksys WRT54GL a tiez nejaky lacny US Robotics Broadband Router ze idu v pohode.. Este nejake ine overene alternativy?

mademan
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

mademan napísal:pred chvilou odisiel kompletne, router ani nepingal, cim ma donutil spravit poslednu vec co mi zatial nenapadla, odpojit ho od stavy... No guess what, teraz ide ako hodinky... Uz asi 10 minut.. Uvidime kolko mu to vydrzi

EDIT 7.4.> nevydrzalo mu to dlho... v noci znova odisiel totalne, nepingal. Teraz rano som ho musel odpojit-zapojit aby fungoval, nachvilu..

EDIT 7.4.> v minulosti tu boli spomenute Linksys WRT54GL a tiez nejaky lacny US Robotics Broadband Router ze idu v pohode.. Este nejake ine overene alternativy?

mademan
routery asus,smc, mam s nimi dobre skusenosti linksys tiez...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

mademan, ale sak ty mas DSL nie? tak potom preco to mas riesene modem-router-LAN... sak si kup rovno router s integrovanym aDSL modemom a tiez sa predavaju take kde je aj wifi,...
napr ja bezim na WELL PTI845G od leta a funguje naprosto skvele,...

zalezi odkial to ces brat, ale ak nemas nejakeho specifickeho dodavatela tak kukni na toto: http://www.alza.sk/well-adsl-modem-pti- ... d73428.htm
za 1700sk lepsie IMHO nekupis,...
ja mam sice iny model ale funguje 100% a obdobné boli ohlasy ked som sa ja v lete informoval o WELLoch,...
mademan
Light Star
Light Star

Traktorista> mno mam aj dsl, na dsl routri ostali susedia zaveseni, my sme si vzali este inu technologiu :)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

mademan napísal:Traktorista> mno mam aj dsl, na dsl routri ostali susedia zaveseni, my sme si vzali este inu technologiu :)
aha, tak to je ine,... kazdopadne daj tem router reklamovat, mas len smolu na chybny kus,...
mademan
Light Star
Light Star

asi tak ucinim.. teraz ide v pohodke, wifi som nechal zapnute bez enkrypcie, skusim zapnut co to spravi :twisted:
Napísať odpoveď