existuje na QIP nejaki plugin ktory zobrazuje stavy N/A , away.. ? myslim to tak ze neda sa precitat odkaz... napr:N/A zachvilku pridem kto ma QiP tak ma chape co chcem
uz tom to nasol mal som na mysli spravu co si zanechal uzivatel za odkazom N/A alebo away takze tak kto by chcel vediet... ak si chceš pozrieť odkaz v statuse musíš dať pravým na kontakt a prečítať oznamenie stavu(podobne ako jimm)...jedine odkazy v buddy ikonach ukazuje v okne...
Mam na pc viac uctov ( ja , bracho, mamina) nedalo by sa nejak nastavit aby sa kazdy pouzivatel automaticky prihlasil pod svojim menom? Pretoze vzdy kto bol posledny na Qip tak vzdy tam zostane jeho meno. Proste aby sa z druhych uctov zmazali a zostal len ten uzivatelov ( moj ucet - ja)
Mam na pc viac uctov ( ja , bracho, mamina) nedalo by sa nejak nastavit aby sa kazdy pouzivatel automaticky prihlasil pod svojim menom? Pretoze vzdy kto bol posledny na Qip tak vzdy tam zostane jeho meno. Proste aby sa z druhych uctov zmazali a zostal len ten uzivatelov ( moj ucet - ja)
Chod do Program Files\QIP\Users a otvor Accounts.cfg a tam vymaž brachov a mamin účet...
qip nezabera az tak vela miesta ja som to vyriesil tak ze som dal bratovi osobitny qip a sebe tiez a teraz sa pri spustani uctu vo windowse spusti iba moj s mpjim menom alebo bratov s bratovim menom podla toho kto sa prihlasi
Mam na pc 3 konta. Vsetci traja pouzivame Qip. Lenze problem je v tom ze kazdy vo svojom profile musi prekliknut uzivatela. Vzdy sa pripoji na ten posledny co bol aktivny. A ja to chcem aby v kazdom konte bolo iba meno uzivatela a nie vsetky mena na Qipe
tomik napísal:Mam na pc 3 konta. Vsetci traja pouzivame Qip. Lenze problem je v tom ze kazdy vo svojom profile musi prekliknut uzivatela. Vzdy sa pripoji na ten posledny co bol aktivny. A ja to chcem aby v kazdom konte bolo iba meno uzivatela a nie vsetky mena na Qipe
skus nastalovat 3x qip... ^^ alebo len skkopiruj ten co ams ese 2x... a potom pouravuj config... a na ploche si vytvor 3 odkazy a u kazdeho zmen ciel na kt. chce...
tomik napísal:Mam na pc 3 konta. Vsetci traja pouzivame Qip. Lenze problem je v tom ze kazdy vo svojom profile musi prekliknut uzivatela. Vzdy sa pripoji na ten posledny co bol aktivny. A ja to chcem aby v kazdom konte bolo iba meno uzivatela a nie vsetky mena na Qipe
Niesi neako moc náročný? a podla teba ako to ten pc zisti že za nim sediš ty či niekto iný? (ja mam 2 userov a cez win som ich rozdelil a každy si je na svojom. Aký máš problém potom?)
// pinco : aj ja som to tak pochopil len on chce napr že ked mama za to sedne tak to da jej nick a ked zase on tak zase jeho to hodi a nie mamu atď
Takže dúfam, že som správne pochopil. Máš tri uživateľské účty na PC. A jeden qip je spoločný pre všetky tieto účty. A keď qip zapneš, tak sa ti objaví meno toho, kto bol prihlásený pred tebou. Správne?