geforce 6600 GT [inno3d] 128MB DDR3
-
wampir
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
geforce 6600 GT [inno3d] 128MB DDR3
mam tuto graficku kartu.. zacala mi ale robit taku vec, ze mi zacnu behat pasi po monitore.. najskor som myslel ze datovy kabel na monitor je zly, ale ten je v poriadku, ine graf. karty co som skusal funguju do pohody.. PROSTE zvisle farebne pasiky.. a nielen to, komp je cely zbrzdeny.. uplne nieje sxopny ani zlozku otvorit.. neviem cim to moze byt.. teplota je stabilne okolo 50-55 °C ... poradite mi nejake riesenie ? zacalo to robit z nicoho nic..
noa co ze je to inno3d? je to celkom bezna zalezitost ze casom nieco na karte zblbne, reklamuju sa rovnako aj karty od ASUS a sam som reklamoval aj MSI. Je dokonca aj jedno ci sa jedna o lowend alebo highend.
Ak si zmenil aj ovladace za starsie a stale to robi to iste, s najvacsou pravdepodobnostou bude chyba v grafike. Odporucat ze skusit kartu v inom PC ti nebudem, kedze bezny uzivatel nema moznost si len tak odskusat v inom PC resp., ma zostavu plombovanu kvoli zaruke. Takze -> reklamacia to isti.
Ak si zmenil aj ovladace za starsie a stale to robi to iste, s najvacsou pravdepodobnostou bude chyba v grafike. Odporucat ze skusit kartu v inom PC ti nebudem, kedze bezny uzivatel nema moznost si len tak odskusat v inom PC resp., ma zostavu plombovanu kvoli zaruke. Takze -> reklamacia to isti.
dokial nie je vadna nejaka cela seria a pod, na znacke vs poctu reklamacii nezalezi. vsetky karty sa dnes vyrabaju rovnakym postupom, na rovnakych linkach, drahsie maju jedine kvalitnejsie(rychlejsie) pamate napr. rovnako lepsie znacky viac dbaju na vystupnu kontrolu, teda bezi napr 24hodin pod zatazou a pod.
-
krija
VIP
no enter00, nesuhlasim s tebou na 100 %. nie je to vsetko iba v pamatiach
. a ktomu testu na vystupnej kontrole: jeden taky som pred par mesiacmi videl, a cas sa meral v sekundach!
KoCi, reklamovat msi nie je nic nezvycajne. ja by som tam (na reklamaciu) najradsej zaniesol vsetko, co som kedy od nich (msi) kupil
.
KoCi, reklamovat msi nie je nic nezvycajne. ja by som tam (na reklamaciu) najradsej zaniesol vsetko, co som kedy od nich (msi) kupil
Taka teplota je dost na disk, nie na grafiku, moja 6600 gt ma prah spomalenia na 145 stupnoch / nechcel by som/, určite to nie je zdrave, no nie je to vela tych uvadzaných 50 až 55 stupnov, po dlhsom hrani mavam dakedy az 70 stupnov na boxovanom chladici.vojtk napísal:hmm, 50-55 stupnov je dost, neodchadza ti nahodou ventilator? Ja som mal podobny problem este davno na radeon 7500, sa zadrhaval ventilator a robilo to hovadiny. Pritom pri beznej prevadzke so to skoro vobec nepozoroval...
-
Šu-Do
Redeemer
zalezi aky ma aj tok vzduchu v bedni.. ale 50-55°C je uplne v pohode.. ja mam tak 45-48 pri 53% otackach ventilatora... skor by som sa zameral kolko ma teplotu pri burne.. ale myslim si ze viac ako 75°C nebude matvojtk napísal:hmm, 50-55 stupnov je dost, neodchadza ti nahodou ventilator? Ja som mal podobny problem este davno na radeon 7500, sa zadrhaval ventilator a robilo to hovadiny. Pritom pri beznej prevadzke so to skoro vobec nepozoroval...
-
hornblower
Light Professional
-
misokgb
King
Jak som uz davnejsie pisal... Tieto VGA pouzivaju DDR3 pamate v BGA puzdre, vysoka frekvencia (~1GHz) = vysoke zahrievanie, pricom cinove gulicky (spoje medzi pamataou a PCB grafiky) sa vysokou teplotou porusuju a vznikaju studene spoje. Plus si zober vibracie grafickej karty sposobene ventilatormi a HDD, k tomu zmeny teploty/vlhkosti prostredia a mas studene spoje, naviac ked sa jedna o menej kvalitneho vyrobcu... Bude to studeny spoj pod BGA pamatou/pamatami...
Ak to mas v zaruke tak RMA, ak nie, tak pregulickovat BGA pamate...
[daky mobilshop by ti to mohol spravit]
-
hornblower
Light Professional
krija napísal:KoCi, reklamovat msi nie je nic nezvycajne. ja by som tam (na reklamaciu) najradsej zaniesol vsetko, co som kedy od nich (msi) kupil.
Kua ja mam tiez GF 6600 GT od Gainwardu a robilo mi to tiez take smuhy ale len v hrach , velmi ma to je*alo , nevedel som cim to mohlo byt
(raz som pozrel do biosu , mal som taktnuty procak a ked taktnem procak tak sa mi tkatnu aj AGP zbernice aj zbernice na RAM, tak som to dal do normalu a uz t nerobi ) bol som taki happy
a teplotu mam pri zatazi okolo 50°C
celkom f pohode si myslim