geforce 6600 GT [inno3d] 128MB DDR3

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
wampir
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

geforce 6600 GT [inno3d] 128MB DDR3

Príspevok od používateľa wampir »

mam tuto graficku kartu.. zacala mi ale robit taku vec, ze mi zacnu behat pasi po monitore.. najskor som myslel ze datovy kabel na monitor je zly, ale ten je v poriadku, ine graf. karty co som skusal funguju do pohody.. PROSTE zvisle farebne pasiky.. a nielen to, komp je cely zbrzdeny.. uplne nieje sxopny ani zlozku otvorit.. neviem cim to moze byt.. teplota je stabilne okolo 50-55 °C ... poradite mi nejake riesenie ? zacalo to robit z nicoho nic..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

uz si skusal reinstal systemu ??
skusal si ju na inom PC ??
nemas ju taktovanu ??
ine drivere si skusal ?
wampir
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wampir »

netaktoval som ju a reinstal systemu alebo ovladacov si myslim nema vyznam lebo to robi aj ked sa sa bootuje system, vlastne este aj v biose to ukazuje tak.. a tam ti graficke ovladace nic nepomozu reinstalnut. taktovana neni.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

kludne sa mohla pokazit. stava sa.
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

necuduj sa ked je to on inno3d
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

noa co ze je to inno3d? je to celkom bezna zalezitost ze casom nieco na karte zblbne, reklamuju sa rovnako aj karty od ASUS a sam som reklamoval aj MSI. Je dokonca aj jedno ci sa jedna o lowend alebo highend.

Ak si zmenil aj ovladace za starsie a stale to robi to iste, s najvacsou pravdepodobnostou bude chyba v grafike. Odporucat ze skusit kartu v inom PC ti nebudem, kedze bezny uzivatel nema moznost si len tak odskusat v inom PC resp., ma zostavu plombovanu kvoli zaruke. Takze -> reklamacia to isti.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

dokial nie je vadna nejaka cela seria a pod, na znacke vs poctu reklamacii nezalezi. vsetky karty sa dnes vyrabaju rovnakym postupom, na rovnakych linkach, drahsie maju jedine kvalitnejsie(rychlejsie) pamate napr. rovnako lepsie znacky viac dbaju na vystupnu kontrolu, teda bezi napr 24hodin pod zatazou a pod.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

no enter00, nesuhlasim s tebou na 100 %. nie je to vsetko iba v pamatiach :idea: . a ktomu testu na vystupnej kontrole: jeden taky som pred par mesiacmi videl, a cas sa meral v sekundach!
KoCi, reklamovat msi nie je nic nezvycajne. ja by som tam (na reklamaciu) najradsej zaniesol vsetko, co som kedy od nich (msi) kupil :wink: .
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

skús hu vybrať odpojiť zo zdroja a znova ju tam daj a zapojj do zdroja a spusť pc aj kamošovi to robilo pásiky a iné veci hm on má 6600GT MSI a urobil to takto a už to nerobí ide frčí ako keby bola nová :D
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

tak to ti zarucene odchadza grafarna a este ktomu ak je spomaleny PC taky isty problem som mal aj ja vyhodit a kupit novu :? abo reklamovat :)
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

hmm, 50-55 stupnov je dost, neodchadza ti nahodou ventilator? Ja som mal podobny problem este davno na radeon 7500, sa zadrhaval ventilator a robilo to hovadiny. Pritom pri beznej prevadzke so to skoro vobec nepozoroval...
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

vojtk napísal:hmm, 50-55 stupnov je dost, neodchadza ti nahodou ventilator? Ja som mal podobny problem este davno na radeon 7500, sa zadrhaval ventilator a robilo to hovadiny. Pritom pri beznej prevadzke so to skoro vobec nepozoroval...
Taka teplota je dost na disk, nie na grafiku, moja 6600 gt ma prah spomalenia na 145 stupnoch / nechcel by som/, určite to nie je zdrave, no nie je to vela tych uvadzaných 50 až 55 stupnov, po dlhsom hrani mavam dakedy az 70 stupnov na boxovanom chladici.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vojtk napísal:hmm, 50-55 stupnov je dost, neodchadza ti nahodou ventilator? Ja som mal podobny problem este davno na radeon 7500, sa zadrhaval ventilator a robilo to hovadiny. Pritom pri beznej prevadzke so to skoro vobec nepozoroval...
zalezi aky ma aj tok vzduchu v bedni.. ale 50-55°C je uplne v pohode.. ja mam tak 45-48 pri 53% otackach ventilatora... skor by som sa zameral kolko ma teplotu pri burne.. ale myslim si ze viac ako 75°C nebude mat
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

oni zvladnu stabilne ficat aj na 100 C :o , skus prevysavat slot a kartu, pripadne odskusat iny zdroj , a ked aj tak nic tak ju skus na inom PC ak nepomoze tak reklamuj
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Ja mam na svojej 6600GT od leadteku stabilne 40-41 stupnov !
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hornblower napísal:Ja mam na svojej 6600GT od leadteku stabilne 40-41 stupnov !
tok vzduchu v bedni.. ak ti tam vzduch iba stoji a necirkuluje tak potom je jasne ze je vyssia teplota
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Jak som uz davnejsie pisal... Tieto VGA pouzivaju DDR3 pamate v BGA puzdre, vysoka frekvencia (~1GHz) = vysoke zahrievanie, pricom cinove gulicky (spoje medzi pamataou a PCB grafiky) sa vysokou teplotou porusuju a vznikaju studene spoje. Plus si zober vibracie grafickej karty sposobene ventilatormi a HDD, k tomu zmeny teploty/vlhkosti prostredia a mas studene spoje, naviac ked sa jedna o menej kvalitneho vyrobcu... Bude to studeny spoj pod BGA pamatou/pamatami... :wink: Ak to mas v zaruke tak RMA, ak nie, tak pregulickovat BGA pamate... :wink: [daky mobilshop by ti to mohol spravit]
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Šu-Do napísal:tok vzduchu v bedni.. ak ti tam vzduch iba stoji a necirkuluje tak potom je jasne ze je vyssia teplota
njn jeden z predu druhy vzadu + chladic od procaku a chipsetu a taka finta 8Cm vetrak na tej 6600GT nakolko odiesiel zakladny
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

krija napísal:KoCi, reklamovat msi nie je nic nezvycajne. ja by som tam (na reklamaciu) najradsej zaniesol vsetko, co som kedy od nich (msi) kupil :wink: .
:D akoze suhlasim.. ja uz MSI tiez nemusim citit, najviac ma vytocia zakaznici co si vyslovene MSI ziadaju - ale len u zakladnych dosiek. U VGA som si zatial nevsimol nejake zvysene percento reklamacii, u MSI tiez nie.. neviem dokonca ci ta moja 7800GT nebola jedina VGA od MSI co som na reklamacii videl :) V sucasnosti pouzivam Club3D nad cim mnohi ohrnaju nos.. ale vykon mi podava ten isty ako by mi podavala aj ASUS (ono su to aj tak vsetko tie referencne modely aj chladice takze je to viacmenej to iste), cenovo to bolo ale o dost vyhodnejsie :) Bundlovana hra mi k tomu nechyba ani nahodou, jedine co ma mrzi je prave SW podpora ktora je u znaciek ako ASUS, Gigabyte, MSI a pod na lepsej urovni co u Club3D nehrozi ani nahodou... No ale na druhej strane 8800GTX taktovat este pri takychto teplotach myslim nehrozi, a vykon je dostacujuci.
Stanquo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stanquo »

Kua ja mam tiez GF 6600 GT od Gainwardu a robilo mi to tiez take smuhy ale len v hrach , velmi ma to je*alo , nevedel som cim to mohlo byt :( (raz som pozrel do biosu , mal som taktnuty procak a ked taktnem procak tak sa mi tkatnu aj AGP zbernice aj zbernice na RAM, tak som to dal do normalu a uz t nerobi ) bol som taki happy :) a teplotu mam pri zatazi okolo 50°C :) celkom f pohode si myslim :)
Napísať odpoveď