Peťo Budaj
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
Dám Vám takú otázku???Theodore má zmluvu s COLORADOM okolo cca 3 mil. dolárov a ako chyta???proste je to už o ničom brankar, stále kôli nemu prehrávali atd. pozri te sa na BUDAJA, jeho plat je najnižšia sadzba v NHL čiže ma zmluvu na 600 000.- dolárov a ako chyta???dostal šancu, chytil sa jej, drží Colorádo a snaží sa ho vytiahnuť do postupu PLAY-OFF je to náš prvý Slovenský brankar ktorý je 1 v bráne COLORADA. Prajem mu to, je to mlady brankár, s veľkou chuťou vyhrávať, pomáha TEAMU čo najviac a aj to tak vyzera, ludia ho v DENVERI milujú. Tak mu to nadalej aj prajem.
Peťo je aj v osobnom živote dosť v pohode človek, z vlastnej skúsenosti, dá sa s ním skvele pokecať.
Tak nech mu to tam vychádza aj nadalej
BUDAJ GO!GO!GO!
Peťo je aj v osobnom živote dosť v pohode človek, z vlastnej skúsenosti, dá sa s ním skvele pokecať.
Tak nech mu to tam vychádza aj nadalej
BUDAJ GO!GO!GO!
Theodore ma zmluvu na 6,5mil a budaj ma 600 tis. ale najnizsi mozny plat je 450 tis.neo250 napísal:Dám Vám takú otázku???Theodore má zmluvu s COLORADOM okolo cca 3 mil. dolárov a ako chyta???proste je to už o ničom brankar, stále kôli nemu prehrávali atd. pozri te sa na BUDAJA, jeho plat je najnižšia sadzba v NHL čiže ma zmluvu na 600 000.- dolárov a ako chyta???dostal šancu, chytil sa jej, drží Colorádo a snaží sa ho vytiahnuť do postupu PLAY-OFF je to náš prvý Slovenský brankar ktorý je 1 v bráne COLORADA. Prajem mu to, je to mlady brankár, s veľkou chuťou vyhrávať, pomáha TEAMU čo najviac a aj to tak vyzera, ludia ho v DENVERI milujú. Tak mu to nadalej aj prajem.
Tak nech mu to tam vychádza aj nadalej![]()
BUDAJ GO!GO!GO!
ty kokos tam sa točia peniaze omgmiso2911 napísal:Theodore ma zmluvu na 6,5mil a budaj ma 600 tis. ale najnizsi mozny plat je 450 tis.
no ale chcel som : Peťo si musí zohnať kur*a dobrého agenta , keď bude podpisovať zmluvu na sezónnu ( neviem na koľko má túto súčastnú , či 2 roky či koľko ) , bude to ukrutný finančný skok
Že ci halák bude naj brankár je to dosť smiešne tvrdiť tak skoro. Tolerujem tvoj názor ale buddy ze sa nechytá?? To je riadna kravina čo ten dokázal za tieto 2 roky to iný brankár môže snívať .Je 1 v Avalanche hráč mesiaca v nhl a to že je nechytanie sa príležitosti? A dúfajme ze sa prebojujú do play off lebo to sú skúsenosti na nezaplatenie 
uplne suhlasim radsej nech ide do Play Off ako na nejake MS ..myslim si ze dneska v noci sa to rozhodne lebo si myslim ze ked calgary preha s edmontonom tak uz colorado postupi...viem ze musi este vyhrat dva zapasy ale si myslim ze po zapase calgary-edmonton uz bude jasne kto postupiAmerigo napísal:Že ci halák bude naj brankár je to dosť smiešne tvrdiť tak skoro. Tolerujem tvoj názor ale buddy ze sa nechytá?? To je riadna kravina čo ten dokázal za tieto 2 roky to iný brankár môže snívať .Je 1 v Avalanche hráč mesiaca v nhl a to že je nechytanie sa príležitosti? A dúfajme ze sa prebojujú do play off lebo to sú skúsenosti na nezaplatenie