-skusim nahrat cez anglicky jazyk co hovorime a tak, niekedy si z ucky robime straaasnu prcu, to sa neda opisat ani. dufam ze zajtra bude prave taky den
Naj hlasky
no mne ucitelka slovenciny stale vravi - " Michal, kup si slovnik pre gadja!", alebo anglictinarka - "Michal, ja ta zabalim do baliaceho papiera, poslem a prijemca nebude mat velku radost."
-skusim nahrat cez anglicky jazyk co hovorime a tak, niekedy si z ucky robime straaasnu prcu, to sa neda opisat ani. dufam ze zajtra bude prave taky den
)
Raz sme sa strašne zasmiali s triedou,bol prírodopis,práve sme preberali tie chromózomy XY,XX...a tak môj menej chápavý spolužiak(Filip) sa pýta našej učiteľký,zároveň ktorá je aj naša triedna(triedna) ....
Filip:"A prečo nemôže byť napríklad aj YY?"
Triedna:"Lebo XX sú ženské a XY mužské..YY nemôže byť"
Filip:"A čo keby môj otec mal nejaký nádor,tie chromómy by sa mu pokazili..čo by z toho vzniklo?"
Triedna to zabila:"Tak vznikne z toho Filip"
to si pamätám,nikdy na to nezabudnem...
Filip:"A prečo nemôže byť napríklad aj YY?"
Triedna:"Lebo XX sú ženské a XY mužské..YY nemôže byť"
Filip:"A čo keby môj otec mal nejaký nádor,tie chromómy by sa mu pokazili..čo by z toho vzniklo?"
Triedna to zabila:"Tak vznikne z toho Filip"
-
pesinko2468
Expert
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord PROXI
King
-
nejakymarko
Addict
Deň: Piatok
Čas: Koniec tretej hodiny
Hodina: Deskriptívna geometria
Učiteľ: radsej nebudem menovat, vraj sa tu obcas zastavi
Takze zazvonilo na koniec tretej hodiny, ale ucitel nam stale vysvetloval nejake zadanie - nasypy vykopy.....vysvetloval este asi 3min po zvoneni, a spoluziak mu hovori: ,,Už zvonilo pan učiteľ!" a on na to uplne zaujaty do toho vykresu: ,,Pockaj uz to vidim!"
Keby ste tam vtedy boli, krce na bruchu by vas isto neobysli
Čas: Koniec tretej hodiny
Hodina: Deskriptívna geometria
Učiteľ: radsej nebudem menovat, vraj sa tu obcas zastavi
Takze zazvonilo na koniec tretej hodiny, ale ucitel nam stale vysvetloval nejake zadanie - nasypy vykopy.....vysvetloval este asi 3min po zvoneni, a spoluziak mu hovori: ,,Už zvonilo pan učiteľ!" a on na to uplne zaujaty do toho vykresu: ,,Pockaj uz to vidim!"
Keby ste tam vtedy boli, krce na bruchu by vas isto neobysli
-
dew6
Light Star
Re: Naj hlasky
Tak to je fakt dobreee! Raz sme v noci na stanovacke zobudili kamarata:dair napísal:bite my shiny metal ass
who's next...
"Kolko mas prstov na ruke?"
"Na ktorej?"
"Na pravej."
"Hmmm...Desat...!" - a spal dalej
Druhu noc sme zaregistrovali ako krici zo spanku: "ENTER, ENTER!"
No a na tretiu noc sme ho zobudili (uz neviem, kvoli comu):
"Brian, vstavaj!"
"Hmmm...no, uz idem. A naradie je uz tam?"
Na jednom tabore som robila kuchrku(nahradnu - kuchar si zlomil nohu), no a ked som isla oznamit detom, ze na veceru bude krupica (krupicna kasa), s usmevom na tvari:smejo napísal:dejepis:
... bol to cisar v rimskej republike ...
"Deti, na veceru bude dnes KRUP.ČA!!!"
Decka na mna pozreli vystrasenymi pohladmi a nastal neskutocny vybuch smiechu....
// Nauc sa citovat (vid rubrika INFO) a nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
-
R1k1nko
Darca
ide o to ze je krasna ta nevedomst toho dievcata..mirak2 napísal:hmm..mne to take vtipne neprislo a to som vedlajsia postava
A este nie kazdy odpise alebo napise nieco do svojej temy ked (napise fakt blbost temu - jednoducho ju zalozi a kazdy druhy ho zdzube tak uz tam nenapise ale toto dievca tam napisalo a mne to prislo smiesne ...
-
dudinko
Light Professional
Hlasky ucitelov
-Trapny Tipkovia
-Ale prosim vas, netraposte
-Co cumis vole?
-Debo
-Kvoli mne, malo viacej ziakov na inych skolach 2 zo spravania, zlatko Odpoved: Ja niesom vase zlatko
-Kde je ten pubertalny cvok?
-Pre tich, ktory sa na nom smeju odporucam navstivit jeho
psychiatra
-Vy ste uplne debilny
-Debilne Hlavy
-Si tupy jak bota
-Dusan, ty sa furt snazis ako nepochopit ucivu
-Trapny Tipkovia
-Ale prosim vas, netraposte
-Co cumis vole?
-Debo
-Kvoli mne, malo viacej ziakov na inych skolach 2 zo spravania, zlatko Odpoved: Ja niesom vase zlatko
-Kde je ten pubertalny cvok?
-Pre tich, ktory sa na nom smeju odporucam navstivit jeho
psychiatra
-Vy ste uplne debilny
-Debilne Hlavy
-Si tupy jak bota
-Dusan, ty sa furt snazis ako nepochopit ucivu
-
MasterSvegga***
Light Expert