Aky mate nazor na homosexualov?
Tak to uz je fakt vrchol.Diskriminace heterosexuálů je v pořádku…
Napsal: Adam Kovář
… říká australský soud ve státě Victoria. Právě ten vydal minulý týden rozhodnutí, dle kterého hotel Peel v městě Melbourne může ze svých prostor vykázat zákazníky, kteří nejsou homosexuály. Stalo se tak přesto, že australské zákony diskriminaci občanů na základě mj. sexuální orientace samozřejmě zakazují.
Majitel tohoto podniku, Tom McFeely, rozsudek uvítal slovy: „To, že můžeme omezovat počet heterosexuálů v prostorách hotelu Peel, mi pomůže udržovat bezpečnou rovnováhu.“ Dodal k tomu, že když hotel přijímal každého hosta, homosexuální klientela si stěžovala, že při větším počtu heterosexuálů v hotelových barech cítí značné rozpaky.
Už i v Austrálii je velmi jasně dáváno najevo, kdo je protěžován, kdo je ten správný, hodnotný, potřebný, důležitý a podstatný. Pro panující demoliberální režim jsou těmito osobami homosexuální devianti. Právě oni jsou hodni ochrany a pomoci a to i za cenu diskriminace všech ostatních. Jak označit režim, který staví na sexuálních zvrácencích a potírá normální heterosexuály? Je to jednoznačně režim zvrácený, zvrhlý, nemorální a prostě a jednoduše zlý.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Na homosexuálov takýto - 
Ale na homosexuálky takýto -
Ale nieeee
Samozrejme, že som za to, aby sa každý mohol slobodne rozhodnúť koho bude milovať. Ak sa niektorým páči rovnaké pohlavie, tak je to ich vec.
A možno ma niektorí teraz zabijete, ale myslím si, že aj adopcia detí homosexuálnymi pármi má svoje výhody. Veď čo by ste si radšej vybrali - detstvo v detskom domove, alebo detstvo s niekým kto vás miluje a stará sa o vás ako o vlastné dieťa? (Jasné, že je tu nevýhoda - ako sa na tie deti budu pozerať okolie. Spoločnosť asi ešte nie je pripravená na takéto veci...)
Ale nieeee
A možno ma niektorí teraz zabijete, ale myslím si, že aj adopcia detí homosexuálnymi pármi má svoje výhody. Veď čo by ste si radšej vybrali - detstvo v detskom domove, alebo detstvo s niekým kto vás miluje a stará sa o vás ako o vlastné dieťa? (Jasné, že je tu nevýhoda - ako sa na tie deti budu pozerať okolie. Spoločnosť asi ešte nie je pripravená na takéto veci...)
Materinsku lasku ti nic nenahradi ani dvaja otcovia nie.JaJeNiektoIny napísal:...A možno ma niektorí teraz zabijete, ale myslím si, že aj adopcia detí homosexuálnymi pármi má svoje výhody. Veď čo by ste si radšej vybrali - detstvo v detskom domove, alebo detstvo s niekým kto vás miluje a stará sa o vás ako o vlastné dieťa? (Jasné, že je tu nevýhoda - ako sa na tie deti budu pozerať okolie. Spoločnosť asi ešte nie je pripravená na takéto veci...)
Ked si chcu zit dva ludia rovnakeho pohlavia nech tak tobia ale ziadat pravo na adopciu je podla mna prilis vela.
-
jamess
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie je to nahodou tak ze homosexualne deti sa rodia heterosexualnym parom?Aryan Angel napísal:Hej, tak nakoniec by to mozno bolo aj dobre, homosexuali by si adoptovali ciganov z decaku, z ktorych by potom spravili homosexualov a tak by sa celkovy pocet najstalejsich obyvatelov deckych domovou do buducna len znizoval.
Samozrejme, inym parom sa rodit ani nemozu, moja teoria pocita s tym, ze sa podaju na svojich adoptivnych rodicov a tak nebudu plodit novu generaciu deti, z ktorych cast by skoncila, podobne ako oni, v deckom domove..jamess napísal:nie je to nahodou tak ze homosexualne deti sa rodia heterosexualnym parom?
Dalej by som sa uz k tomu nevyjadroval lebo to nebolo samozrejme myslene 100% seriozne
No ani by som nepovedal. Vies ake to bude utrpenie pre to dieta ked on bude hetero? V skole si z neho budu robit srandu co postupne bude viest k sikane z chlapca sa stane postupne zakomplexovany tyran ktory zacne mlatit zeny. A to nehovorim o tych tupic buzikoch co ho budu do toho tiez nutit, mozno niekdey aj nasilu. Takze adopcia deti uz len kvoli bezpeciu dietata nie a to nehovorim o moralnych hodnotach.JaJeNiektoIny napísal:Na homosexuálov takýto -
Ale nieeeeSamozrejme, že som za to, aby sa každý mohol slobodne rozhodnúť koho bude milovať. Ak sa niektorým páči rovnaké pohlavie, tak je to ich vec.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Áno, to je tá spoločnosť, ktorá asi ešte nie je pripravená na takéto niečo. Ktovie čo bude o nejakých 50 rokov...kali520 napísal:No ani by som nepovedal. Vies ake to bude utrpenie pre to dieta ked on bude hetero? V skole si z neho budu robit srandu co postupne bude viest k sikane z chlapca sa stane postupne zakomplexovany tyran ktory zacne mlatit zeny. A to nehovorim o tych tupic buzikoch co ho budu do toho tiez nutit, mozno niekdey aj nasilu. Takze adopcia deti uz len kvoli bezpeciu dietata nie a to nehovorim o moralnych hodnotach.
-
Enduro3333
Medium Professional
ja si tiez myslim ze radsej nech je dieta s homosexualnymi rodicmi ako v domove! napriek tomu ze v poslednom case sa snazia prejst na domov rodinneho typu stale to nieje ono...predstavte si,rodinny typ a sem tam pribudne novy surodenec,alebo odide bo ma 18...stale je to detsky domov,nevravim ze moze niekto nahradit ozajstnu mamu ci otca ale vychovavatelka ma k tomu fakt fakt daleko! inak akceptujem homosexualov:-)
White Activists Destroy Gay Rally In Moscow
Police Allow Right Thinking Russians To Go Wild; Homos From Around The Globe Beaten To A Pulp
Moscow, Russia -- Police and the Russian government allowed white activists shouting "death to homosexuals" to go wild on an attempted gay rally in Moscow, Russia, yesterday, leading to the beating and arrest of dozens of mostly foreign homosexuals.
"Police stood there while people knocked me to the ground and kicked me," fag activist Peter Tatchell told the press, "Four or five neo-Nazis attacked me. The police watched. At a certain point the police then arrested me and let my neo-Nazi attackers walk free."
Tatchell suffered head injuries during the exchange.
Homo Italian MP Marco Capatto was also beaten by Russian nationalists. Video shows him screaming, "Why don't you protect us?" at police as they also beat him, then threw him into a van.
German Green Party MP Volker Beck, Richard Fairbrass, a homo from the band Right Said Fred, and an eclectic international assortment of non-Russian queers were also arrested.
After their arrest, Moscow Mayor Yuri Luzhkov denounced them as "Satanic" and a mob of Russian nationalists and members of the Orthodox Church gathered outside the prison in which they were being held. Several of the queers were attacked by that mob after they were freed, causing the foreign queers to flee the country for their home nations.
Queers in Britain, Italy and Germany filed complaints with their governments over the incidents. Many said police continued to beat them after their arrest, and several of those released were visibly injured, the British press reports.
The march had been previously banned by the Moscow authorities and those who participated had been told they would be arrested, so the disruption of the rally by police was not a surprise. Further, the angry mobs represent a popular opposition in Russia, one of the few remaining healthy white nations, that the homosexuals knew existed and knew would confront them.
Homosexuality is a form of emotional and sexual deviance that has become normalized in countries dominated by the Jews. In countries such as Russia, where the national government has broken free from Jewish influence, homosexuality is properly reviled.
In Britain, Germany, the United States and elsewhere, homosexuals can only march down the street freely because the government actively supports, protects and subsidizes them. Without the official support of the state, homosexuality, like anti-racism and most Jewish causes, would be unsustainable.
-
P3Bo
Guru wannabe
To je tiež agument že je to proti prírode , ale ty si jej na to mohol odpovedať tým že aj medzi zvieratami sa nachádzajú prípady homosexuality a promiskutinosti ...skôr by som povedal v tvoj neprospech že si to posral pretože si ju aj napriek mnohým faktom uvedených v tejto téme nerozdrvilExplo!D napísal:Minule som sa katechetky pytal co maju krestania furt proti homosexualom, aj ona by uz mohla pochopit ze tito ludia nemozu za to aky su, a divte sa ale nevedela mi na moju otazku dat zmysluplnu odpoved, trepala iba nieco o tom ze to je proti prirode.To je mi inteligencia.