Ale môže to byť tým, že žiadnu nemáš? Alebo máš? Neviem lebo nevidím žiadne štvorčeky. A keď ešte žiadnu nemáš, nemôžeš odosielať, celé je to vysvetlené v témach o karme.
ETieNne napísal:Hmm.. v prvom rade by som zmenil "prehliadač".
Ale môže to byť tým, že žiadnu nemáš? Alebo máš? Neviem lebo nevidím žiadne štvorčeky. A keď ešte žiadnu nemáš, nemôžeš odosielať, celé je to vysvetlené v témach o karme.
mam karmu myslim 5 ale islo mi to aj ked som nemal ziadnu akurat install mozilu /uz ju mam a ide to nechapem dik za radu ale to teraz musim na hojka chodit len cez mozillu ?
Áno, karmu máš 5,0, čiže v tom to nebude.
Skús si premazať cookies, cache, skús zmeniť prehliadač, ja osobne používam Operu a nemám problém. //Toto je môj 1500tý príspevok
eritrocit napísal:Áno, karmu máš 5,0, čiže v tom to nebude.
Skús si premazať cookies, cache, skús zmeniť prehliadač, ja osobne používam Operu a nemám problém.
v IE som uz vsetko popremazaval historia cookies.... ale stale to neslape ono mito nechce najst ten link na karmu mi pise v prehliadaci www.hojko.com/udefined alebo nieco podobne
Ty si to asi celkom nepochopil, nie že zmeň prehliadaš iba na "hojka". Celkovo.. už nadobro, IE je ten najhorší a najderavejší prehliadaš aký existuje.
Mozilla Firefox a Opera sú oveľa lepšie a oveľa ďalej.
Joxxo, tu nejde o to ktorý je lepší, oba sú dobré. Mne osobne vyhovuje Opera, inému zasa Firefox. Rozhodni sa sám, ale či si zvolíš jedno, alebo druhé, chybu neurobíš.