Odpruzena vidlica do 2000,- Sk

O športe...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Odpruzena vidlica do 2000,- Sk

Príspevok od používateľa RoQa »

zakladam novu temu , lebo niekde som tu videl ze bicyglisti ale bohuzial som to nenasiel . :? Mozte mi prosim povedat kolko ma asi bude stat ak chcem zmenit normalnu vidlicu na odpruzenu nejaku do 2000sk aka znacka je dobra ci bude treba menit aj strmen atd ?? kolko ma to vijde full ??

//t0m4s3 - odkedy je vydlica vymenovane slovo po "v"?. Nazov temy upraveny
PYOPOESY
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa PYOPOESY »

Najlepsie znacky su podla mna Rockshox a Manitou....
odporucam ti tieto moznosti....http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/?profile=57
este mi povedz,co myslis pod nazvom strmen??? nemyslis nahodou naboj?(to je to na com mas vyplet a upinas na to vidlicu....)
ak chces lacnejsie vidly tak potom skus znacku RST alebo Suntour...ale su to sracky...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

PYOPOESY napísal:Najlepsie znacky su podla mna Rockshox a Manitou....
este mi povedz,co myslis pod nazvom strmen??? nemyslis nahodou naboj?(to je to na com mas vyplet a upinas na to vidlicu....)
ak chces lacnejsie vidly tak potom skus znacku RST alebo Suntour...ale su to sracky...
a v akom cenovom rozhrani su tie prvee?? a pod strmen som myslel to co ti drzi "volant" ale treba aj naboj ??oops a scpice :??
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pyo, ku vam na dedinu na Bombery este nedostali? Lebo u nas sa na nich jazdilo uz pred piatimi rokmi.

Vidlicu za 2000 korun nekupuj, nie su dobre, proste su to smejdy. Co sa tyka zlozenia, ucinnosti a hlavne bezpecnosti. Nebudem sa ti cudovat, ked ju zlozim a rozbijes ci celu hubu, potom budes lutovat kupu.
heker
Redeemer
Redeemer

Joxxo napísal:a v akom cenovom rozhrani su tie prvee?? a pod strmen som myslel to co ti drzi "volant" ale treba aj naboj ??oops a scpice :??
Tie najlacnejsie aj za 3x vyssiu sumu ako si napisal. Len si treba dat pozor na hlavove zlozenie a predstavec, zrejme aj ten budes musiet vymenit. Naboj je naboj, to je cast v ktorej su vlastne uchytene spajdle a oska. Treba si pozriet, ci tam nahodou nebude 20mm osa, ale to pri tychto lacnych je skor scifi.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:Tie najlacnejsie aj za 3x vyssiu sumu ako si napisal. Len si treba dat pozor na hlavove zlozenie a predstavec, zrejme aj ten budes musiet vymenit. Naboj je naboj, to je cast v ktorej su vlastne uchytene spajdle a oska. Treba si pozriet, ci tam nahodou nebude 20mm osa, ale to pri tychto lacnych je skor scifi.
mnooo ale wes ked kupim vydlu za cca 6000sk ako si pisal tak to nie je lepsie kupit rovno novy bike lebo co som pozeral tak za tych 14000sk sa da zohnat celkem schopny :wink: / pardon za tych 140 litrov jedna nula hore dole :D
heker
Redeemer
Redeemer

Ano, za 140 tisic ako si napisal zozenies schopny bike, mozno aj trosku lepsi ako schopny :wink:

Radsej nekupij taku vidlicu a posetri. Ak by si chcel novy bike, tak taky Trek v tej cene 14 tisic kupis celkom dobry, ale osobne by som pod radu 4400 nesiel. Tie 4400 sa robia aj s kotucovkami, aj ta vidlica tam nie je nic moc. Neviem ake davaju nove modely, nepozeral som na stranke model na rok 2007.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

author

ja som vydel tento author a videl sa mi za 13-14 celko schopny aurat neviem ako to ale v obchode ho maju s kotucakmi a dvojitym rafikom :oops: odporucil by si mi nieco take alebo radsej predsa stuningvat s novou vidlou moj terajsi author trophy ?? :D
Prílohy
Author
Author
duves
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa duves »

PYOPOESY napísal:Najlepsie znacky su podla mna Rockshox a Manitou....
Sracky od Rockshox-u mozes tiez kupit, lebo som taku vyhodil pred 2 rokmi a dal tam novu od Suntour-u, Axon aj s tlmenim. http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/?pro ... 26CID%3D80

Problem je, ze biky okolo 20 litrov maju standartne deoreckovu sadu ale zle vidlice. Tvaria sa ako dobre vidlice, ale vlastnosti su zle. Tu Axon-ku co mam, nema na cenovu kategoriu konkurenta.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no uvidime kedy sa mi posere moja Rockshox :) som zvedavy :P zatial, co som ju porovnaval s inymi tak sa mi zdala celkom good (pre bezneho bikera :) )
PYOPOESY
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa PYOPOESY »

duves napísal:Sracky od Rockshox-u mozes tiez kupit, lebo som taku vyhodil pred 2 rokmi a dal tam novu od Suntour-u, Axon aj s tlmenim. http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/?pro ... 26CID%3D80

Problem je, ze biky okolo 20 litrov maju standartne deoreckovu sadu ale zle vidlice. Tvaria sa ako dobre vidlice, ale vlastnosti su zle. Tu Axon-ku co mam, nema na cenovu kategoriu konkurenta.
chces mi azda povedat, ze tie tvoje suntourky kt si uviedol su lepsie ako tie rockshox co som pisal ja? nedaj sa vysmiat :smt009 :smt009 :smt009
aj ked tie drahsie suntouri uz celkom ujdu,ale aj tak je vela lepsich znaciek...

to Heker: No ak tu bomberu fakt mas tak si jeffo ale nemusis sa s tym chned chvastat...ale aj tak recpect ak ju mas...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

najprv si zozen nejaky pravopisny slovnik a potom zhanaj vydlice u bicyglistov, mozno ta to aj lacnejsie vijde :roll:
duves
Light Expert
Light Expert

PYOPOESY napísal:chces mi azda povedat, ze tie tvoje suntourky kt si uviedol su lepsie ako tie rockshox co som pisal ja? nedaj sa vysmiat :smt009 :smt009 :smt009
aj ked tie drahsie suntouri uz celkom ujdu,ale aj tak je vela lepsich znaciek...
Mal som na biku RockShox vidlicu a s potesenim som sa jej zbavil za 500 korun.
Pruzenie bolo ocelova pruzina, tlmenie zrejme elastomer. Poviem rovno, ze shit na druhu.
A dovolujem si tvrdit, ako som uz uviedol, ze tieto kategorie vidlic stale montuju na biky za 20 litrov. Akurat sa tie vidlice tvaria, ze kracaju s dobou (maju lock out), chyba im hydraulicke tlmenie, miesto toho pouzivaju 20 rocnu technologiu pomocou elastomerov. Vidlice sice pruzia, v terene sa vsak rozkmitaju a je problem zjazdovat hrboly, lebo jazdec uz neudrzi riadidla.
SR Suntour prave pred 2 rokmi uplne prekopali vyrobu a odsunuli medzi najhorsie vidlice znacku RST a starsie lacnejsie modely RockShox.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no trosicku odskocim od temy.. len chcem upozornit na tie tesca vydlice.. raz sa stalo jednemu chalanovi z mesta ze isel po terene samozrejme ze bycikel mal aspon tak rok a ze mu vyskocila pruzina z tej vydlice kebyze je akurat nakloneny do predu tak uz asi nevidi.. takze odporucam ti radsej pridat par peniazi na neaku kvalitnu ako uz predomnou spominali este ti mozem odporucit sr santour.. mam ju uz dost a spokojny..ale totiz mam bycikel len na relax cize ked s tym chces skakat po skalach a podobne tak pridaj lebo jedine za tie tisicky jedine oslepnes..
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

duves napísal:Mal som na biku RockShox vidlicu a s potesenim som sa jej zbavil za 500 korun.
Hlavne to je pripad RS Psylo, Duke, Sid a podobne, ktore sa do dnesneho dna pouzivaju a montuju, su uz niekolko rokov jedny z najlepsich vidlic. Ze si mal ty 8 rokov staru RX s elastomerom, ktoru si kupil za tisic korun uz nikto nemoze.
duves
Light Expert
Light Expert

test napísal:Hlavne to je pripad RS Psylo, Duke, Sid a podobne, ktore sa do dnesneho dna pouzivaju a montuju, su uz niekolko rokov jedny z najlepsich vidlic. Ze si mal ty 8 rokov staru RX s elastomerom, ktoru si kupil za tisic korun uz nikto nemoze.
Nic som nedokupoval, ta vidlica, ten nepodarok bol sucastou MTB Scott Navajo s Deore. Preto vravim, ze vyrobcovia podobne shity stale montuju.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A co keby som sa rozhodol pre vydlicu z bazaru ked neje moc jazdena ??? :idea: Poradte ci s tym mate nejake skusenosti atd..
:wink:
duves
Light Expert
Light Expert

Joxxo napísal:A co keby som sa rozhodol pre vydlicu z bazaru ked neje moc jazdena ??? :idea: Poradte ci s tym mate nejake skusenosti atd..
:wink:
Len od dobreho kamosa. Mas to bez zaruky a nevies co s tym majitel vyvadzal. Kazdy ti povie, ze to skoro ani nejazdil a chce za nu 80% ceny ako za novu. A kedze to bude 4-rocny model, tak si to nemas aj tak ako zistit. Takze zvaz. :idea:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

duves napísal:Len od dobreho kamosa. Mas to bez zaruky a nevies co s tym majitel vyvadzal. Kazdy ti povie, ze to skoro ani nejazdil a chce za nu 80% ceny ako za novu. A kedze to bude 4-rocny model, tak si to nemas aj tak ako zistit. Takze zvaz. :idea:
a ak by ta vydla bola aj s papirami v zaruke konk. rst gila ?
duves
Light Expert
Light Expert

Joxxo napísal:a ak by ta vydla bola aj s papirami v zaruke konk. rst gila ?
Konkretne ktora, ako pozeram su aj T4, T6, aj T7.
Za aku cenu?
Napísať odpoveď