-=wolf=- napísal:tak este jedno meno tu mam.....ak je pekna zozadu a skareda z predu neda sa to inak povedat ako: Zo zadu jabacka ale z predu ako rozjebana "embéčka"
Bez vulgairzmov by to nešlo? Tým že ju nazveš jebačka väčší macher z teba nebude.
Mimochodom, ja to poznám ako : Zozadu ako herečka, spredu ako nabúraná embéčka...
eritrocit napísal:Bez vulgairzmov by to nešlo? Tým že ju nazveš jebačka väčší macher z teba nebude.
Mimochodom, ja to poznám ako : Zozadu ako herečka, spredu ako nabúraná embéčka...
tym ze ju nazves herecka nebude z teba slusnacik..
Ja budem radšej ten slušniačik, a ty si ostan dementom dobre?
A mimochodom, človek predo mnou napísal hlúposť, ja som ho opravil. Herčka tam je kvôli tomu, aby sa to rýmovalo. Nevypisuj tu OT dristy len preto aby si bol zaujímavý, dohodneme sa?
eritrocit napísal:Ja budem radšej ten slušniačik, a ty si ostan dementom dobre?
A mimochodom, človek predo mnou napísal hlúposť, ja som ho opravil. Herčka tam je kvôli tomu, aby sa to rýmovalo. Nevypisuj tu OT dristy len preto aby si bol zaujímavý, dohodneme sa?
chacha ale ti dal
btw, ja to poznam ako zozadu kazda dobra resp dáš sáčok na hlavu a idéš.
eritrocit napísal:Ja budem radšej ten slušniačik, a ty si ostan dementom dobre?
herecka a embecka ? mas talent skus rapovat..
k teme : volajte si ich ako chcete ja ich nazyvam klasickymi vyrazmi ako zlato , macko , medvedik atd..