Command & Conquers 3 - Tiberium Wars ONLINE
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
cau hojko len neviem ci si si nevsimol ja som ELMONTO nie element.hojko napísal:Dnes si to rozdalo 5 hracov: hojko, su-do, demon, i-cube a element, bola to krasa. Ale jasne citit, ak sa hra 3 on 2, je tam prevaha, najma ako vypomoc pri utoku. Len element staval ako blesk, takze robil problemy..., nabuduce nehra
Aj ked ELEMENT neznie zle keby sa k tomu pridalo CnC-ELEMENT
ak by si niekto chcel pozret posledny zapas sobotnajsej noci 3v2 davam ho tu. Uznavam bol to nerovny boj.
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/25003641/treti_boj_3v2.CNC3Replay.html-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Šu-Do
Redeemer
bacha na vec..hojko napísal:Šu-Do: Tvoj problem. Ked ta nebude odpajat, tak si aj zahras. Keby si po pripojeni spat do hry vedel aspon zvolit team a dat ready, tak si zahras. My sme si zahrali dost dobre.
som nasraty na teba... tvoje perfektne vyjadrovanie stoji za hovno...
ja to mam trosku divne pretoze ked si zvolim tym alebo farbu alebo dam ready... tak to dam je to ok za sekundu sa to prepne zas spät a potom sa to da tak ako som to nastavil... a tym som si zvolil uz vtedy ked si zacal byt pojaseny
lenze vam to asi neukazuje... serem na taku hru
uvolnim flek pre niekoho ineho
ostanem pri CoD2
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
->slavo<-
Addict
Takze ,za prve Zdravim
skuste si dat multiplayer 2vs Brutal
to nedate nikto podla mna iba fakt skilery. a urcite vam to nieco da lebo vidite ako proti vam hra akym stylom.
Za druhe dnes by som navrhol 4vs 2x BRUTaL . BUDE TO HOTOVE PEKLO
ZA tretie nemam nic proti 2vs2 3vs3 alebo 4vs4 to stim navrhom proti 2x brutal ma len tak napadlo lebo to moze byt docela zaujimave
dufam ,ze nas tu bude vecer co najviac .
Ps:
iba sa ucim hrat
a jedna vec je dolezita kazda mapa je Ina a ked ma niekto v malicku jednu mapu tak ho nikto neporazite to si zapamatajte radsej skilujte mapy
ja ich uz par velmi dobre poznam a je to poznat . to vam povie kazdy kdo somnou hral .s pozdravom Slavo .
Za druhe dnes by som navrhol 4vs 2x BRUTaL . BUDE TO HOTOVE PEKLO
ZA tretie nemam nic proti 2vs2 3vs3 alebo 4vs4 to stim navrhom proti 2x brutal ma len tak napadlo lebo to moze byt docela zaujimave
dufam ,ze nas tu bude vecer co najviac .
Ps:
iba sa ucim hrat
a jedna vec je dolezita kazda mapa je Ina a ked ma niekto v malicku jednu mapu tak ho nikto neporazite to si zapamatajte radsej skilujte mapy
ja ich uz par velmi dobre poznam a je to poznat . to vam povie kazdy kdo somnou hral .s pozdravom Slavo .
-
sekacC
Novice
Slavo, kua ale si ma rozje**l (EMPORiO)...hhh.....vecer by som si dal neaky husty masaker, so mnou a aj s mojim kamosom pocitajte chlapiii...idem trenovat->slavo<- napísal:Takze za prveskuste si dat multiplayer 2vs Brutal
to nedate nikto podla mna iba fakt skilery vas rozbije . a urcite vam to nieco da lebo vidite ako proti vam hra akym stylom.
Za druhe dnes by som navrhol 4vs 2x BRUTaL . BUDE TO HOTOVE PEKLO![]()
ZA tretie nemam nic proti 2vs2 3vs3 alebo 4vs4 to stim navrhom proti 2x brutal ma len tak napadlo lebo to moze byt docela zaujimave![]()
dufam ze nas tu bude vecer co najviac . s pozdravom slavo