EMO-emocionalne slabi ludia
skoro vsetci tu nadavate na EMO..sa zamyslite o com je RAP/HIPHOP? primityvnejsi ako EMO tie ich texty same urazky osocovanie atd. a vrajze o zivote jasne o zivote neviem akom ano o zivote ako niekto kradol zabijal skoncil vo vezeni a tak vinde von a zacne s RAPOM naj*bany na svet tak sa ukludnuje textami.. kupi si tricka o velkosti XXXXL co v tom aj byvat moze a je frajer. neosocujte ine styly lebo kazdy styl ma nieco svoje v sebe nehovorim ze RAP/HIPHOP nie ale to by sme potom vsetko mohli hodit do jedneho vreca a dam vsetkamu STOP... sa zamyslite !!!
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No s tymto uplne suhlasim ... proste vela ludi je emo prave preto ze je to "cool" :-/ a tak iosto je vela rapperov, ale zase na druhej strane su ludia, ktori to nerobia, len koli tomu aby boli kuulfikus-kukis napísal:Hip-Hop a EMO sú na Slovensku dve nové paralelné POPkultúry.
EMO je Rockovo/Metalová novota ako reakcia na rozmach Hip-Hopu.
Sú to trendy, hoci s tým niektorí nebudete súhlasiť.
jake drahe? sak na hip hop stacia vytahane 5XL tricka resp babina nocna kosela a som hip hoperdawo napísal:EMO leti hlavne u dievcat ..kazda chce ofinku cez ocko a ocne linky cierne ako uhoľ ... asi preto ich to berie viac lebo hiphopove oblecenie je drahe ... na emo staci nieco cerne>> deti ..oni z toho hadam vyrastu
-
qwerty-xyz
Re: EMO-emocionalne slabi ludia
Ja na nich nemozem pozerat,pretoze chlapci sa obliekaju ako buzici a dokonca sa aj tak spravaju pritom tepli nesu,ale budu sa tak tvarit. A dakto tu dobre poznamenal - oni nemaju problemy - oni si ich vytvaraju ,robia si zivotny styl z depresie a tvaria sa ako im kazdy ublizuje. JE TO NA HLAVU!!boarderpp napísal:co hovorite na tychto ludi??? celkovo o EMO
a ci si myslite ze vela ludi je ´´EMO´´ ale len stylovo oblieka sa tak alebo sa im paci ake vlasy maju,lebo vlasy maju podla mna dobre ale celkovo su tak trozku vadny
Hlavne dievcata
A chlapcov s nalakovanymi nechtami a zmalovanym ksichtom nemozem vobec. Aspon ze vedia ze nemaju chodit na diskoteky
Všetky okrem REGGAE. To je mimo všetkéhok-u-l-i napísal:skoro vsetci tu nadavate na EMO..sa zamyslite o com je RAP/HIPHOP? primityvnejsi ako EMO tie ich texty same urazky osocovanie atd. a vrajze o zivote jasne o zivote neviem akom ano o zivote ako niekto kradol zabijal skoncil vo vezeni a tak vinde von a zacne s RAPOM naj*bany na svet tak sa ukludnuje textami.. kupi si tricka o velkosti XXXXL co v tom aj byvat moze a je frajer. neosocujte ine styly lebo kazdy styl ma nieco svoje v sebe nehovorim ze RAP/HIPHOP nie ale to by sme potom vsetko mohli hodit do jedneho vreca a dam vsetkamu STOP... sa zamyslite !!!
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Pravych emo nepoznam, cize nebudem ich osocovat, je to pre mna cudne, rezat si zily a robit hluposti. Zivot si treba vazit a hladat radsej pozitiva. Co sa tyka tych emo ,,pozlatok" par ich mam v svojom okoli a je mi to dost neprijemne. Najma to ako sa spravaju v spolocnosti (kvoli par incidentom, mam na to svoje dovody). 
samotne EMO neni zle...ide o to co si z toho spravili male deti...poznam jednoho drsneho ''Emaka'', ktory balil holku, potom ako ho odkurila zacal na nu kricat, ze kym sa s nim nevyku**y tak si podreze zili, ze skoci pod auto a take podobne sprostosti...podla mna taky ludia ako on a jemu podobny robia hambu svojim stylom
-
pinacolada
Guru wannabe
Teraz sa vyjadrím ja...každý píšete,že všetci emo majú silné depresie a režú si žily...že emo nikdy nie je šťastný..šťastný je vtedy,keď sa tak cíti,smutný je vtedy,keď sa tak cíti a nahnevaný,tiež keď sa tak cíti,..emo je o tom,ako vyjadriť svoje pocity,sú to uzavretí,melancholickí,introvertní ľudia,ktorí nechcú byť stredobodom pozornosti a svoje problémy nechcú riešiť so svojimi rodičmi (to bol príklad) ropzrávajú si medzi sebou(emo) aký je život krutý a zlý...áno,lebo zažili niekoľko situácií,ktoré im ovplyvnili život..a áno,je pravda že sú to citovo labilní ľudia,nevedia potlačiť svoj smútok,alebo hnev a preto si režú žily..ale za to ich netreba odsudzovať!!je to ich vec robiť životný štýl,chcú to proste ukázať aj image-om,alebo správaním.. a k tomu patria aj texty rôznych emo skupín,o sklamaniach,láske atď. ...a k hudbe..emo(ako celok hudba) sa delí na ďalšie skupiny(napríklad Screamo atď..) je to ako keby emociálnya punk,kde silno vyjadrujú pocity(plakanie,zvlykanie,rev)..o tom to je,veď každý nech patrí kde chce, ..a pravda je taká,že Slovensko je veľmi konzervatívnou krajinou a keď niekto "trčí z radu" pozerajú na neho ako na šialenca..to môj názor a priznám sa,patrím medzi emo(nehrám sa na neho,som taký aký som,tí čo ma poznajú osobne,vedia...a aj sa tak obliekam)!A je mi jedno čo si myslia o mne ostatní...ja len toľko..
-
erytrocyt
VIP
Baxxter99: Pozri, ty EMO, keby si sa začal obliekať ako človek, keby si si pristrihol ofinu, nenarazil by si do toľkých lámp, keby si na seba dal niečo normálne, keby si sa začal stretávať s normálnymi ľuďmi, nemusel by si tu plakať nad tým aký sme my zlý 
Aj tak raz pochopíš, že toto skončí, keď si nebudeš kvôli svojmu EMO vzhľadu vedieť nájsť prácu hneď si rozmyslíš, či ešte chceš byť EMO.
Aj tak raz pochopíš, že toto skončí, keď si nebudeš kvôli svojmu EMO vzhľadu vedieť nájsť prácu hneď si rozmyslíš, či ešte chceš byť EMO.