Pre zadanych/zadane : Preco chodite s tym, s kym chodite? :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

DarkMan_PV napísal:hmm :D

lebo to nie je len taka obycajna baba ktoru stretavam kazdy den!
Tu kde byvam su baby dost cudne,mozno aj preto mi ostalo chodit len s babou z daleka :(
ALe je to lepsie ako chodit s tymito kravami co tu byvaju :D
myslim si ze niesu "kravy" ale ich dobre nepoznas/nechces poznat
dew6
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

engWar napísal:dew6 to nema chybu, ako dlho ti trvalo to napisat :?:
islo to pomerne rychlo . . .cca do pol hodinky, myslim :oops: Dakujem za uznanie, ale nic na tom nie je - ked clovek miluje, slov ma dost, no tie nikdy neopisu pocity, ktore citi . . . Skus si len tak sadnut s kuskom papiera za stol a uvidis, ze o chvilku ti nebude stacit... :wink:
Mimochodom, ked som mu to pisala z Tatier ako liebesbrief, 5-stranovy list som prepisovala 8 krat, kvoli uprave -asi som cvok...:smt009 :smt022
midnight_man napísal:Tak toto mu moze kazdy chalan zavidiet ;)
Nie je mu co zavidiet...ma len cloveka, kt. ho nevyslovne miluje - nic viac, ani menej :wink: A vobec, lasku vie dat len ten, kto ju dostava a pozna zvonka...vlastne je to jeho zasluha :smt050

// Pouzivaj tlacitko UPRAV. Tomasito
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

Príspevok od používateľa midnight_man »

dew6 napísal:Nie je mu co zavidiet...ma len cloveka, kt. ho nevyslovne miluje
myslis ze to je malo? ze je to "len"? nie!! Je to dost.....laska ssa hlada tazko stastní sú tí ktorí ju nájdu :wink: drzim palce nech vam to vydrzi..nech aj dozivotne ;)
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

engWar napísal:Mna ta moja celkom pohltila.... :oops: nie je o com. Vsetko okrem nej je nepodstatne a nedolezite.
:lol: si si isty ze to tak je? Co ja viem tak kto nemal rysavu nevie co je to laska :oops: :P ...neviem ci niekomu zalezi na farbe vlasov ale mne nie ....ja Moju zboznujem za to aka je ako sa ku mne sprava a za to ako sa vie cervenat ked sa za nieco hanbi :wink: a este mnoho dalsieho :P

Ps:Vado viem co sa stalo pocas prveho tyzdna co si bol so svojou laskou :twisted: (uz vies kto som?)
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

Nooo preto ze ju LUBIM!
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

pretoze to je mojho srdca sampionka... :oops:
Lubim ju a vzdy budem...nojooo :smt057
engWar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa engWar »

devo159 napísal::lol: si si isty ze to tak je? Co ja viem tak kto nemal rysavu nevie co je to laska :oops: :P ...neviem ci niekomu zalezi na farbe vlasov ale mne nie ....ja Moju zboznujem za to aka je ako sa ku mne sprava a za to ako sa vie cervenat ked sa za nieco hanbi :wink: a este mnoho dalsieho :P

Ps:Vado viem co sa stalo pocas prveho tyzdna co si bol so svojou laskou :twisted: (uz vies kto som?)
Ale to bolo po troch dnoch, vtedy to nic neznamenalo :oops: ...nuz stava sa, ale teraz by som jej to nedokazal spravit po takom dlhom case s nou :lol: Ty si vazne hovado Miso.....a nemenuj ma uz pls
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:oops: chodim s nou lebo ju milujem a som do nej zamilovany a nehnabim sa za lasku a stav BYT ZAMLIOVANY vyjadruje asi vsetko, krasu, prizazlivost atd a to netreba vypisovat preto s nou chodim lebo dokaze plakat aj smiat sa somnou dokaze pomoct a dokaze ma milovat takeho aky som :aasmile6:
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Preco? No nie je na to jednoducha odpoved...ale zo zaciatku to bolo preto, lebo mi bol sympaticky, pacil sa mi sposob jeho vyjadrovania a dost sa odlisoval od niektorych chlapcov, ktorych som poznala...myslim tym aj spravanim, ale hlavne tym vyjadrovnim...Vyhovovalo mi, ze je taky komunikativny - kedze ja prilis nie som... No a potom prislo jedno s druhym....teda pomalinky som sa aj zalubila do neho....a mam pocit, ze tento proces je este stale neukonceny...lebo casom zistujem, ze city su silnejsie a silnejsie a s tym prichadzaju aj take blbe myslienky...no ale to nebudem rozoberat. Kazdopadne sa mi paci ze je inteligentny a ze nemusim pocuvat nejake somariny a paci sa mi aj to, ze je zodpovedny- teda aspon sa mi to tak zda a tak...no proste je to take moje male slniecko :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

pretoze sa s nou viem porozpravat o hocicom
pretoze ma ma rada takeho aky som
pretoze je sama sebou a pred nikym sa nepretvaruje
pretoze ma krasne oci a usmev :)
aaa pretoze to medzi nami tak z nicoho nic vzplanulo :oops:
pretoze dokaze vzdy zlepsit naladu
a neviem co este vsetko ale je toho vela proste ju mam velmi rad :)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Takže :oops:

LEBO JE tým čím je.
LEBO keď som s ňou, cítim sa ako v Siedmom nebi. neopísateľne pocity. neopísateľne krásne a snáď najkrajšie na Svete.
LEBO keď nie som s ňou, chýba mi pohľad do jej pôvabných očí, chýba mi jej zlatý úsmev, chýba mi jej dotyk, chýba mi jej nežné a zároveň pevné objatie, jej porozumenie, jej vnímavosť, jej nevšedná krása. jednoducho a zároveň ťažko povedané: CHÝBA MI :(.
LEBO pri pomyslení na ňu, sa mi vyčarí úsmev na tvári a zároveň sa mi tlačia slzy do oči.
LEBO to, čo k nej cítim, necítim k nikomu inému iba k nej. výnimočné city, city lásky, city zaľúbenosti, city vášne, city milujúceho človeka.
LEBO si ju nesmierne VÁŽIM.
LEBO je zlatunko žiarlivá.
LEBO je sexi a vzrušujúca.
LEBO jej nie som ľahostajný a záleží jej na mne.
LEBO je mojou najlepšiu kamarátkou a priateľkou s ktorou sa vieme pozhovárať o všetkom. ktorej sa môžem zdôveriť a ktorá mi vie pomôcť.
LEBO je chápavá a má porozumenie.
LEBO v nej vidím zmysel života.
LEBO je MOJA SRDIEČKA :smt050

a preto

:smt049 LEBO JU ĽÚBIM a ONA ĽÚBI MŇA :smt049

:smt055
divoska3333
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa divoska3333 »

Preco som sosvojim priatelom?
Neni jednoduche odpovedat na tuto otazku ale odpovedi je mnoho.
Viem ze predtym ako sme sa dali dokopy si dopisoval na tomto fore s ludmi ktory mu radili ako sa mi ma prihovorit.
Ako ma pozvat na prve rande,ako mi povedat ze ma ma rad ked som si citala tieto riadky ktore tu odzneli mala som usmev na tvari a netusila som ze by som mohla niekeho zaujat az tak ze by si s niekym o mne pisal,bolo velmi prijemne citat riadky plne krasnych slov.
Teraz 21.11 to bude rok co sme spolu a som velmi vdacna hlavne bohu ale aj ludom ktory dopomohli tomu aby sme sa dali dokopy.
Vzdy ked s nim telefonujem vycari mi usmev na tvary vtedy vsetci vedia s kym telefonujem.Ked ideme spolu von tesim sa na kazdu chvilku ktoru s nim stravim.Je mi velkou oporou v zivote, vie ma psychicky podrzat ked to najviac potrebujem, ked mam problemy mozem sa mu zdoverit, porozpravat, plne mu mozem doverovat, mozem si byt ista ze sa mozem na nho spolahnut v kazdej chvili.
Je osoba ktorej patri cele moje srdiecko.
Bez neho by nemal moj zivot zmysel, on je zmysel mojho zivota.
Aj ked sa obcas pohadame zachvilu sa opat udobrime aj ked niekedy pri tom aj slzicka vylezie z ocka ale to patri k zivotu.
Proste ho strasne moc lubim a viem ze aj on mna. :oops:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja som s ňou preto lebo ma hneď od prvého momentu keď som ju stretol zaujala..lebo sa mi páči,je krásna a vzrušujúca,lebo si rozumieme,lebo ju Milujem a aj ona mňa,viem sa s ňou otvorene porozprávať,lebo je zdravo šibnutá :twisted: ..vie ma rozosmiať,má pekné telo,je šikovná..a má pekné a dobré ruky :D ...peknú tvár,pekné ústa a dobrý jazyk :lol: ...aj by už stačilo radšej
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

Lebo ju milujem, lebo sme dlho na seba cakali, lebo mame spolocne zaujmy, myslienky, chutky, spolocnych kamaratov, vela spolocnych zazitkov...lebo je prekrasna, ma nahdernu tvaricku, ruky, telo, pupcek...lebo je trosku popletena, trosku detska...lebo je to proste idealne dievca premna a az mi je teraz doplacu ked si predstavim ze sa niekedy hadame za uplne hluposti :cry:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

brácho tak takto isto som sa ja cítil ked som to písal :cry:
Mark2BT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mark2BT »

Lebo je mila, prijemna, inteligentna, chapava, tolerantna, ochotna, uprimna, priama, vasniva, troska hanbliva... A hlavne preto, lebo ju veeeeeeelmi lubim. :smt050
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Nebudem tu vypisovať X krát lebo.... napíšem to len raz a svojsky...

LEBO lebo je to jediná osoba, ktorá pre mňa znamená viac, a vážim si ju viac ako vlastný život :smt057 :aasmile6:
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

:smt058 lebo som velmi stasna ked som z nim.Lebo ho milujem a zboznujem :) je moj cely ZIVOT :smt057

MOjko si UZASNY bobo :wooow: :aasmile6:
sevens
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sevens »

lebo ... myslim ze skoro vsetko uz bolo povedane ...
lebo ... ked len na nu pomyslim tak vsetko zle je prec a ked som s nou tak ... redbull nevidel kridla ani z rychlika :P
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

DonLuca napísal:Nebudem tu vypisovať X krát lebo.... napíšem to len raz a svojsky...

LEBO lebo je to jediná osoba, ktorá pre mňa znamená viac, a vážim si ju viac ako vlastný život :smt057 :aasmile6:
klobuk dole :aasmile1:

tym si povedal vsetko, naco zbytocne kecy
ja sa tiez pripajam k tvojmu nazoru...
Napísať odpoveď