hojko: To natahovanie je zrejme pre nich vyhodne ziskovo, vsak ked su premiery na ABC, tak na to nalakaju vela ludi... Nevedia sa dockat dalsieho dielu. Ale podla mna to uz fakt prehanaju a dost ma to ser**
"čo je moc to je moč" ja to asi fakt prestanem stahovat, ved to uz nema uroven!!!
znicenie ponorky, narodenie Bena na ostrove, Johnov otec na ostrove...
jézušmária
dair: Tak, tak, keby som nemal pocit, ze som zbytocne pozeral skoro tri serie, tak by som s tym prestal, ale dopozeram to, ved za tu hodinku casu nic nedam. Ale je to uz nudne, ba az niekedy trapne co sa tam deje.
Neviem ci ste si vsimli ak niekto z vas hraje Command & Conquer 3: Tiberium Wars ale vo videach za NOD hraje Josh Holloway, teda Sawyer. Aky som bol prekvapeny ked som tam jeho zbadal... hehe. Dufam ze to tu este nieje
Pre nezainteresovanych hraje typka co vam vysvetluje misie.
tak 15ty diel 3 serie mal konecne podton dobreho serialu
inak bude aj 4ta seria?
lebo teraz to vyzera ze nie. "druhi" usli, mrak je za silovym polom, sawyer je milacik obecenstva, zvysok sa ma tiez fajn, jack ma novu cajku...
ZHNiLa_KaCHNa napísal:tak 15ty diel 3 serie mal konecne podton dobreho serialu
inak bude aj 4ta seria?
lebo teraz to vyzera ze nie. "druhi" usli, mrak je za silovym polom, sawyer je milacik obecenstva, zvysok sa ma tiez fajn, jack ma novu cajku...
urcite bude vsak zase nieco objavia co sa bude diat na ostrove takze sa nemusis obavat ze uz coskoro skonci
Playboy: Samozrejme a suhlasia aj dalsi ludia. Zacina to byt nudne a podobat sa telenovele. Mali to ukoncit druhou seriou, rovnako ako aj Prison Break.
s03e16 prezreta. tak toto je uz vela. neodisli len taktika? preco chcu aby sa juliet infiltrovala do ich spolocnosti? co tym dosiahnu? preco pridu pre nu o tyzden?
prave ked sa to vyvinie a pravdepodobne sa chystas dozvediet nejake nove odpovede vzhladom na to ze Juliet "presla" na druhu stranu tak zistis ze fakt len "presla". Tak to nech idu do <!> (neslusne povedane)
ZHNiLa_KaCHNa napísal:s03e16 prezreta. tak toto je uz vela. neodisli len taktika? preco chcu aby sa juliet infiltrovala do ich spolocnosti? co tym dosiahnu? preco pridu pre nu o tyzden?
posla mna hlavne chceli aby dala lieky claire aby nezomrela daslia mamicka ale som fakt zvedavy ze co zas vynajdu na to aby sa dostali domov ked lock tu ponorku vyhodil do vzduchu asi pride novy kolumbus a objavy novu zem
puls napísal:podla mna hlavne chceli aby dala lieky claire aby nezomrela daslia mamicka
Nic v zlom ale asi si to nepostrehol ked na konci sme sa dozvedeli pravdu o Juliet tak Ben povedal, ze v Claire aktivovali nejaky chip ci nieco take a ze Juliet ma 48 hodin aby sa dostala do tabora aby mohla zachranit Claire. Potom si lahsie ziska ich doveru ked ju zachrani...
K teme: Tiez si myslim ze je to uz dost o nicom a dufal som ze 3. seria je konecna, ale volaco som uz zapocul aj o 4.