Co by ste privitali nove na fore???
Rád by som upozornil na desiaty prispevok na 45 strane tejto témy, chcel by som odpoveď , aby som mohol kludne zaspať.
Inač , aj keď to nemusí nikoho zaujímať, mne to nevadí že moderátor trochu využije svoje postavenie a edituje cudzí príspevok. Ja keby som mal tu možnosť tak tam napíšem že mu k tomu výstražnému trojuholníku chýba ešte autolekárnička.
//dakujem.. dobru noc
Inač , aj keď to nemusí nikoho zaujímať, mne to nevadí že moderátor trochu využije svoje postavenie a edituje cudzí príspevok. Ja keby som mal tu možnosť tak tam napíšem že mu k tomu výstražnému trojuholníku chýba ešte autolekárnička.
//dakujem.. dobru noc
Myslim, ze nabuduce si kazdy usetri kopu casu a energie, ked miesto zovseobecnovania uvedie konkretnych adminov/modov, ktorych konanie sa mu nepaci. Pokial dani admini/modi budu citit potrebu svoje konanie obhajit, aspon budu vediet, ze sa jedna o nich a maju moznost sa k situacii vecne vyjadrit. Takto ide len jalove vyhrocovanie emocii, ktore neprospieva nikomu.
-
mastermind
VIP
clovek tu dva dni nie je a potom aby sa po navrate cudoval...
celkom som sa pobavil na tom co sa tu popisalo na predchadzajucich stranach a mam pocit ze jediny kto tu nazval veci pravym menom je t0m4s3. ostatni este akosi zijete v iluzii a neviete ako to "tam vonku" funguje.
Zbytocne sa to ohanate slovom "princip". Tam kde na seba narazia 2 principy, vyhrava princip toho kto ma vacsi vplyv a moc.
celkom som sa pobavil na tom co sa tu popisalo na predchadzajucich stranach a mam pocit ze jediny kto tu nazval veci pravym menom je t0m4s3. ostatni este akosi zijete v iluzii a neviete ako to "tam vonku" funguje.
Zbytocne sa to ohanate slovom "princip". Tam kde na seba narazia 2 principy, vyhrava princip toho kto ma vacsi vplyv a moc.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
a tie zalozene temy, ich vyhladanie teda nebude?hojko napísal:Stilo: Tak som mod nahodil a nie je presne ako som ocakaval. V profile napise len pocet zalozenych tem, avsak nie je tam odkaz pre vyhladanie zalozenych tem.
Este som upravil stranku vlastnej karmy, pretoze pred casom tu niekto pisal, ze sa zobrazuje bez hlavicky a paty, teraz tam uz je.
-
Daemonko
Light Expert
-
audiotrack
VIP
-
Mek
Addict
ak by to bolo technicky mozne, tak by mohlo byt take ako "zobrazit prvy prispevok uzivatela", bolo by celkom zaujimave, dozvediet sa, aky bol moj prvy prispevok na tomto fore (ktory sa zachoval)
, alebo prvych 5 prispevkov...
ale ak mate dolezitejsie veci na praci, toto mozete nechat tak, to mi len taka haluz napadla
ale ak mate dolezitejsie veci na praci, toto mozete nechat tak, to mi len taka haluz napadla
stlač na svoj profil, daj zobraziť všetky svoje príspevky a preklikni sa na posledný. Ak si nemyslel toto, tak sorryMek napísal:ak by to bolo technicky mozne, tak by mohlo byt take ako "zobrazit prvy prispevok uzivatela", bolo by celkom zaujimave, dozvediet sa, aky bol moj prvy prispevok na tomto fore (ktory sa zachoval), alebo prvych 5 prispevkov...
Mek: skus pouzit toto:
http://www.hojko.com/search.php?search_ ... _uzivatela
dostanes zoznam vsetkych zachovanych postov od konkretneho uzivatela a najstarsi uz najdes celkom lahko
http://www.hojko.com/search.php?search_ ... _uzivatela
dostanes zoznam vsetkych zachovanych postov od konkretneho uzivatela a najstarsi uz najdes celkom lahko